Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2019 - j.Maltańskie Poznań 22.09.2019

admin

Pytanie

STREET FISHING EXTREME 2019 - POZNAŃ 22.09.2019

Miło nam zaprosić wszystkich fascynatów miejskiego łowienia oraz spinnignu na niezwykłe zawody. Dlaczego? Będzie to niepowtarzalna okazja na łowienie w centrum Poznania na zamkniętym akwenie - j. Maltańskie. Wielka niewiadoma bo ... na codzień nikt tam nie łowi. Wyobraźcie sobie ryby, które praktycznie nie widują przynęt ... 22.09.2019 sprawdzimy co też tam pływa. Chcecie sprawdzić z nami? Zapraszamy!

Dodatkowo teren zawodów chcemy rozszerzyć o Wartę. Obecnie trwają rozmowy z PZW nad udostępnieniem łowiska. Oczywiście poinformujemy Was o wynikach rozmów. 

4322974c1befb0a93ca40ca0a740b593.JPG

NAGRODY I LISTA PARTNERÓW:

Podobnie jak w zeszłym roku mamy fantastycznych Partnerów, którzy przygotowali nie lada nagrody i niespodzianki. Będzie ponownie na "grubo" może jeszcze bardziej tłusto ... Zresztą co tu mówić, przyjedź i zobacz na własne oczy.

• Shimano
  • Spinmad
  • Manyfik
  • Hybrida Lures
  • Mikado
  • Zemex
  • Relax
  • Quantum
  • Dorado
  • Siek
  • Fishing Store
  • WORLD STREET FISHING
  • Expert

W CENIE BILETU

Pakiet startowy spożywczy, pakiet startowy z atrakcjami od naszych Partnerów, wyżywienie (obiad), miarka, smyczka Street Fishing Poland 2019. Przewidujemy również kawę z ekspresu, przekąski.

UWAGA! Juniorzy (osoby do 18 roku życia) zniżka. W przypadku zakupu przez SENIORA biletu typu JUNIOR nie będzie można wystartować w zawodach.

TAK BYŁO NA NASZYCH IMPREZACH W 2018

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak na niemal 300 zawodników, to wyniki faktycznie nie najlepsze, ale to nie wina organizatorów tylko obraz rybostanu naszych wód... :(

Gratulacje dla zwycięzców! :clappinghands: Podziw dla wszystkich uczestników za cierpliwość i nadzieję. :good:

• Like 2

• 0

Nie tylko rybostan ale i kontrola kuleje, niby na Malcie nie wolno łowić a ja jadąc rowerem podczas zawodów widzę dziadka z żywcem na kotwicy. Albo ściągam zestaw karpiowy z wody. Ktoś podczas zawodów widział może policję albo straż miejska? Ok 300 osób z wędka łazi po jeziorze na którym nie wolno łowić a kontroli żadnej. U nas w Opolu jak są zawody i zostawia auto pod wałem to zaraz są miejskie lub policja.

Edytowane przez mateusztur11

• 0

Zgadzam się z Alkiem.

Wyniki porównywalne z innymi zawodami SFP

W poprzednich latach wyjątkiem były zawody we Wrocławiu, gdzie praktycznie prawie wszyscy punktowali.

Dodał bym, że na kiepskie brania pewnie spory wpływ miał duży spadek ciśnienia. Porównując choćby z ubiegłorocznymi zawodami praktycznie nie było widać aktywności ryb. Nawet drobiazgu przy brzegu nie było...

Ale impreza fajna i jak tylko zdrowie pozwoli to i w przyszłym roku się zamelduję ...

• Like 1

• 0

Przepraszam za opóźnienie ale od poniedziałku byłem bardzo zajęty (kończyłem jeden dodatkowy projekt) i musiałem na chwilę odłożyć SFP. 

Ogłoszenie wyników zarówno imprezy w Poznaniu jak i GP 2019: https://tinyurl.com/sfpw2019w

BARDZO dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie na imprezę. Jak zwykle super atmosfera!! Dziękuję!

• Like 1

• 0

Przepraszam za opóźnienie ale od poniedziałku byłem bardzo zajęty (kończyłem jeden dodatkowy projekt) i musiałem na chwilę odłożyć SFP. 

Ogłoszenie wyników zarówno imprezy w Poznaniu jak i GP 2019: https://tinyurl.com/sfpw2019w

BARDZO dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie na imprezę. Jak zwykle super atmosfera!! Dziękuję!

W 3  zakładce GP są widoczne wrażliwe dane osobowe :)

• 0

No bez przesady z tymi wrażliwościami.

Na stronach PZW są tabele z nazwiskami i imionami zawodników.

Na FB masz to samo. Otworzysz wujka gogla i wpisujesz... i wyskakuje....

Według polskich przepisów do danych wrażliwych zalicza się informacje, które ujawniają poglądy polityczne, przynależność wyznaniową czy partyjną. Inne dane wrażliwe dotyczą stanu naszego zdrowia, życia seksualnego, przekonań religijnych, nałogów, karalności czy mandatów. Zapisy RODO poszerzyły katalog danych wrażliwych o dane biometryczne i genetyczne. W przypadku danych biometrycznych mowa m.in. o odręcznym podpisie, liniach papilarnych, sposobie chodzenia, jak i kształcie małżowiny usznej.

A wg mnie to dość śmiesznie wygląda tabelka ze skrótem nazwiska...

Edytowane przez eRKa
  • Like 1

• 0

W 3  zakładce GP są widoczne wrażliwe dane osobowe :)

Wojtku:

1. nie są

2. uczestnicy zgadzają się na przetwarzanie i publikowanie danych podpisując oświadczenie przed zawodami ale ... mimo tych oświadczeń nadal dbamy o dane :)

.... ale dla spokoju ... zmieniłem je by już nie było takich wpisów.

• Like 1

• 0

Wojtku:

1. nie są

2. uczestnicy zgadzają się na przetwarzanie i publikowanie danych podpisując oświadczenie przed zawodami ale ... mimo tych oświadczeń nadal dbamy o dane :)

.... ale dla spokoju ... zmieniłem je by już nie było takich wpisów.

Super, nie napisałem tego złośliwie :) Po prostu dobić się do Ciebie w wiadomości prywatnej to....:)

Miłego popołudnia i gratuluję super imprezy!

• Like 1

• 0

Super, nie napisałem tego złośliwie :) Po prostu dobić się do Ciebie w wiadomości prywatnej to.... :)

Miłego popołudnia i gratuluję super imprezy!

Tak to odbieram. Dziękuję bo poprawiłem tak jak napisałem by właśnie nie powtarzały się ponownie takie wpisy ... bym mógł innymi sprawami się zająć :) Dziękuję!

• 0

Właśnie dlatego napisałem :) W pierwszych 2 tabelach i podczas zapisów są zastosowane skróty, zaś w 3 zakładce pełne imiona i nazwiska :)

Nie popadajmy w paranoję... To nie są dane wrażliwe tylko zwykłe.

To może jeszcze skrót imienia???

A w sumie to nr wpłaty z Eveny też by wystarczył. Ponumerować wszystkich...

Ja jestem temu przeciwny.

Wstydzisz się swojego imienia i nazwiska????

Remku - Kolega Ci dołożył pracy. W tabelach z lat poprzednich są pełne nazwiska...będziesz to zmieniał????

• 0

Sytuacja jest taka, że po zawodach (czyli po wręczeniu nagród) zgłoszono reklamację, którą uwzględniłem. Reklamacja polegała na tym, że nie wpisałem przez przypadek jednej karty (po prostu jedną ... przegapiłem). Po wpisaniu okazało się, że osoba ta jest w pierwszej 10. No i ... osoby się przesunęły o jedno miejsce. Pomyślę jak tą sytuację naprawić.

P.S.

Przepraszam za opóźnienie ale nie bylo mnie w kraju prawie od zawodów. Powróciłem i nadrabiam zaległości.