Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie "Na Ryby" - zapraszamy w imieniu organizatora

admin

Pytanie

Informacja prasowa 17.11. 2006 r.

Międzynarodowe Targi Poznańskie

Targi NA RYBY znów w Poznaniu!

Wszystko, co potrzebne wytrawnemu wędkarzowi, znaleźć będzie można w Poznaniu w dniach od 16 do 18 lutego 2007 r. Międzynarodowe Targi Poznańskie zapraszają na Targi Sprzętu Wędkarskiego „Na Ryby”. Zobaczyć będzie można najnowszy sprzęt i akcesoria wędkarskie, przynęty i zanęty, które producenci i importerzy oferują na 2007 rok. Organizatorzy zaprosili również na targi firmy oferujące odzież, sprzęt turystyczny, łodzie, pontony i przyczepy campingowe oraz biura turystyczne zachęcające do wypraw wędkarskich.

NA RYBY to największe targi wędkarskie w Polsce i jedyne, których patronem i współorganizatorem jest Stowarzyszenie Polskich Producentów i Importerów Sprzętu Wędkarskiego. Poparcie Stowarzyszenia gwarantuje wysoki poziom oferty targowej oraz udział w targach najważniejszych firm działających na polskim rynku.

Wędkarski biznes znów razem w Poznaniu

Już po raz trzeci najważniejsze wydarzenie o tematyce wędkarskiej w Polsce odbędzie się w stolicy Wielkopolski. Targi NA RYBY rosną z roku na rok - poznańska edycja z 2005 roku zgromadziła 7.700 zwiedzających, a w tym ponad 900 osób w dniu dla handlowców. Również podczas najbliższej edycji targów, pierwszego dnia (piątek), ekspozycja będzie udostępniona wyłącznie osobom z branży wędkarskiej, przede wszystkim właścicielom i pracownikom hurtowni i sklepów. Targi będą zatem doskonałą okazją do zorientowania się w aktualnych tendencjach w wędkarskim biznesie – zebrania opinii na temat najnowszych produktów, podglądania konkurencji, bezpośrednich kontaktów z potencjalnymi kontrahentami i klientami. To właśnie na targach można rozszerzyć bazę klientów i przedyskutować problemy nurtujące branżę.

Czas na odrobinę relaksu

Sobota i niedziela będą przeznaczone dla wędkarzy pasjonatów – to możliwość zapoznania się z ofertą na nowy sezon i czas na relaks. Organizatorzy są w trakcie przygotowywania programu imprez towarzyszących. W ciągu trzech dni wielkiego wędkowania w Poznaniu wyemitowane zostaną filmy z zakresu wędkarstwa, odbędą się także prelekcje. Planuje się także, jak co roku, specjalne pokazy i spotkania z mistrzami i znanymi wędkarzami.

Więcej informacji już wkrótce na stronie internetowej www.naryby.mtp.pl.

Zapraszamy!

Organizatorem Targów Sprzętu Wędkarskiego „Na Ryby” są Międzynarodowe Targi Poznańskie. Na Targi można zgłaszać się pod nr tel. 61/ 869 24 85. Współorganizatorem targów jest Stowarzyszenie Polskich Producentów i Importerów Sprzętu Wędkarskiego.

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

trzeba by sie chyba jakos namiarami powymieniac co by mozna bylo sie namierzyc na miejscu :mellow:

Mam wąsy i małą bródkę :lol: :lol:

A tak poważnie to może by jakieś identyfikatorki na klapę z bardzo czytelnie napisanym nikiem, można by to zrobić jeszcze w konkretnie umówionym kolorze i wtedy wszystko jasne.

?? Ja chyba będę coś takiego miał bo mam kilka spotkań z ludzikami z którymi się w życiu jeszcze nie widziałem.Myślę , ze to niezły sposób ułatwiający rozpoznanie się.

• 0

Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak??

Piątek to dzień dla handlowców, że tak powiem

a dzień jerkbait.pl, że tak powiem, to kiedy, jeśli w ogóle?

• 0

Z tego co wyczytałem to piątek bedzie tylko dla ludzi z branży wędkarskiej a dla zwyczjnych wędkarzy sobota niedziela ,czy tak??

Piątek to dzień dla handlowców, że tak powiem

a dzień jerkbait.pl, że tak powiem, to kiedy, jeśli w ogóle?

Odpowiadam oficjalnie na to pytanie. Jak wejdziecie na stronę http://naryby.mtp.pl/ zauważycie, że widnieje tam nasze logo. Strona JERKBAIT.PL stała się oficjalnym PARTNEREM MEDIALNYM targów w zakresie tematyki związanej ze spinningiem, castingiem, metodą jerkową oraz trolligiem. To dla nas wielkie wyróżnienie.

Pozdrawiam

Remek