rrthc Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Witam.Dzień dobry.Wczoraj zakończyłem sezon na górskim odcinku Wisłoki i tak jak obiecałem panu Januszowi,że założę swój wątek 1-go września, także to teraz czynię Na imię mam Robert, pochodzę z Podkarpacia.Woblery staram się tworzyć od około 3 lat.Wykorzystuję lipę, sambę,czasem balse a i w miesiącach zimowych pobawie się pianą.Większość czasu spędzam głównie na Wisłoce,jak również w całym Beskidzie Niskim.Chciałbym w tym miejscu pokazać swoje woblery i mam nadzieję , że wam zacnym lurebuilderom, przypadną do gustu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 ... trochę taka mało medialna nazwa, ale mogę się nie znać ... najważniejsze żeby były skuteczne... jak to nie tajemnica to rozszyfruj to rrthc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja tam wolę być w cieniu.Mainstream mnie nie interesuje, choć go obserwuje i wyciągam wnioski.rr to dwie litery z mojego imienia.thc - trans human culture . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Kilka fajniejszych rybek z tego sezonu w "Dzikich Krajach" Edytowane 1 Września 2019 przez rrthc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cześć Robert, fajne ryby i przynęty. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ... trochę taka mało medialna nazwa, ale mogę się nie znać ... najważniejsze żeby były skuteczne... jak to nie tajemnica to rozszyfruj to rrthc... Ja tam wolę być w cieniu.Mainstream mnie nie interesuje, choć go obserwuje i wyciągam wnioski.rr to dwie litery z mojego imienia.thc - trans human culture . Zostaw w nazwie ostatnie hc i będzie modnie (ce end er) i krótko bo wobki fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Super Witaj we własnym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witaj.A już myślałem, że inaczej rozwiniesz skrót thc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Witaj.A już myślałem, że inaczej rozwiniesz skrót thc Ja znam tylko takie rozwinięcie hehehe.Dziękuję za miłe przyjęcie mojej twórczości.Postaram się systematycznie pokazywać moje prace i przy okazji piękno Beskidu Niskiego Edytowane 2 Września 2019 przez rrthc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Beskid Niski,to przez tą krainę płynie ,moja ulubiona rzeka. Cisza, spokój.W " Dzikich Krajach" nie tylko ryby można spotkać... Tak mnie na wspominki wzięło,bo dopiero w lutym tam wrócę. Edytowane 2 Września 2019 przez rrthc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 7 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Woblery na nizinne , wolniejsze rzeki.Pływające. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Na kleniowe ostatki.Jeszcze tylko stery wkleić i można po górskiej rzece, choć już w papierach nizinna, poszukać ryb w nurcie.4 cm. Pływające. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 U mnie powoli już nowy sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Woblery na przyszly sezon juz prawie gotowe.Jeszcze tylko stery wkleic,uzbroic i beda gotowe.Sa to wabiki na wody Krainy,ktora odwiedzam nie tylko z wedka...Ktokolwiek jestes bez ojczyzny,Wstap tu,gdzie czekam po kryjomu:W ugornej pustce jalowiznyBedziemy razem nie miec domu (...)Bo nie ma ziemi wybieranej,Jest tylko ziemia przeznaczona,Ze wszystkich bogactw-cztery sciany,Z calego swiata-tamta strona.Fragment wiersza Kazimierza Wierzynskiego ,zaczarpnietego z ksiazki Waldemara Lysiaka pt Milczace Psy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ostanie woblery z tego sezonu,choc szykowane juz na poczatek nowego Wszystkie plywajace i rozne.Pelne spektrum pracy.Od agresywnych zamiataczy ,po lekko drobiace drgacze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Kompozycja wlasna.Wesolych Swiat !!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Powoli u mnie zbliza sie poczatek sezonu,chyba ze zima pokrzyzuje moje plany. 1 luty niebawem.Jeszcze tylko stery,groty pozaginac i nad wode Edytowane 15 Stycznia 2020 przez rrthc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Jak sobie postanowiłem, tak zrobiłem ????.Zacząłem dziś sezon ,co prawda na zero, ale za to woblery ustawione i gotowe do boju ????.Warunki takie trochę zimowe,woda podniesiona i pośniegowa, brak lodu,lekko pod chmurką więc liczyłem na dobry start. Objechałem wszystkie znane mi adresy,ale żadnego mieszkańca nie zastałem w domu.Zostawiłem im awizo i już wkrótce ponownie zjawię się z wizytą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Plan był prosty.Nawet pogoda zaczęła sprzyjać.Chociaż nie do końca wszystko poszło tak , jak pójść powinno ????.Miałem jechać na inną rzekę o zupełnie innej charakterystyce, jednak wylądowałem tam gdzie zwykle.W planie były jeszcze ryby.Nie spotkałem się z nimi ????Za to miałem mnóstwo czasu, żeby woblery po ustawiać. Mam już prawie wszystko. Pływające , tonące, niektóre nawet nie mieszczą się już w pudełku ????, także myślę że na sezon , który już się zaczął,mi nie braknie przynęt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Testy wannowe przeszly ok.Teraz czas na prawdziwe plywanie ,choc narazie warunki kiepskie to licze ,ze w ten weekend sie uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Z przyjemnością podziwiam rękodzieło. Piękne !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Z przyjemnością podziwiam rękodzieło. Piękne !!!!To akurat pojęcie względne Jednak dziękuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nie tak to miało wyglądać ???????? Słońce świeciło, ptaszki ćwierkały no normalnie idealna pogoda na ryby. Czasy dziwne,w kółko w TV"korona królów", to innej opcji nie ma jak jechać nad wodę.???????? Dobrze, że się ciepło ubrałem,bo ostry wiatr skutecznie utrudniał wędkowanie,a i ryby były nie obecne ???????? Spotkałem kilka znajomych osób, pogadałem trochę ,a i woblery ustawiłem???????? Także nie najgorzej było.???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jakis czas temu przypomnialem sobie,ze nie mam woblerow w kropki.No to juz mam .Plywajacy kawalek lipy,na glebsze i spokojniejsze partie rzeki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak już stwierdziłem wcześniej, super ???? !!! Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez marekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi