rrthc Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 "Pan Zmęczone Oczy" ogłosił co mu "Pan Z Kotem" kazał. Odświętnie wyszykowany niczym Don Wasyl na występ na estradzie,w godzinach popołudniowych udałem się uroczyście pomoczyć kija ????????.W miarę blisko, co by za bardzo po krzakach nie ganiać, ryby nie były priorytetem, ważne że szyja nie boli od ciągłego rozglądania się na boki ???????? i można było w spokoju woblery poustawiać.Pływające.Większe i mniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Uff.Zakończyłem majówkę.Jaka była?Napewno różnorodna .Dwa razy przemokłem, nabiłem sporo kilometrów, odwiedzając zaplanowane odcinki. Niekoniecznie w tej kolejności co bym chciał,ale trzeba było improwizować,????????, zwłaszcza , że to pogoda dyktowała warunki. Co nie pozostawilo wpływu na ryby, które meldowały się w podbieraku w co najwyżej w średnim rozmiarze.Co prawda dziś przy podniesionej i mocno trąconej wodzie reagowały te większe z tych średnich,to jedna sztuka tuż po zacięciu nie dała się zatrzymać, wypluwając mojego wobka , skutecznie podnosząc mi tym poziom adrenaliny. Także jakiś niedosyt pozostał.Wiem gdzie mieszka i w niedługim czasie pojawię się tam znowu wyrównać rachunki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Idzie lato.Mam czym glowe przykryc i czym oczy oslonic https://www.youtube.com/watch?v=czcXHQdZjAQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) "Czas mi płynie wolniej niż zwykle,to przez hasz który ktoś z nas z Holandii szmuglował nad Wisłę..."Zdecydowanie mniej robię woblerów za to więcej czasu spędzam w "Dzikich Krajach", gdzie płynie moja ulubiona rzeka. Edytowane 15 Lipca 2020 przez rrthc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Czysto tam u Ciebie.I rybki zdrowe,smakują im te bączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Woda górska, chociaż kapryśna w tym roku jak panna na wydaniu. Gwałtowne burze powodują, że nieraz płynie żur,a na następny dzień wraca do swojego normalnego stanu.A smakują, choć nie zawsze takie rodzynki się trafiają ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Czas wolny,ktory udalo sie znalezc,uplynal pod znakiem klenia. Szukalem ryb w kropki,ale przy tych temperaturach jakos specjalnie nie zalezalo mi na ich znalezieniu. Za to klenie ,choc kaprysnie i cwane co jakis czas skutecznie czepialy sie o woblera i z gracja pozowaly do pamiatkowych zdjec. W dobrym towarzystwie piwo pilem (dzieki Marek ),aaa.... i woblery tez ustawilem,takze jak najbardziej baterie naladowane. No i na koniec fajna nuta... https://www.youtube.com/watch?v=2YHPhCaFqMU&list=RD2YHPhCaFqMU&start_radio=1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Na poczatek sezonu .W wiekszosci plywajace. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Sezon miałem zacząć jak zwykle w lutym, niestety paskudną kontuzja pleców wykluczyła mnie na prawie cały miesiąc z życia.Nawet wobow nie dało się robić,a wyprawa do kibla to było niczym zdobycie K2 zimą i to bez tlenu. Z zaciśniętymi z bólu zębami powoli wykanczalem małe partie i jutro wreszcie zaczynam sezon. Jaki będzie?Czas pokaże. Wysłane z mojego TA-1012 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Udało mi się wreszcie wszystkie woby ogarnąć. Warunki trudne. Dobre 2 tygodnie idzie posniegowa , zielona woda. Coś tam się chudego czasem uwiesilo, także może nie będzie źle w tym sezonie. Jak wspomniałem pudełka pełne,a co się urwie to będę sobie pomału uzupełniał systematycznie [emoji6][emoji16] Wysłane z mojego TA-1012 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dokończyłem małą partie. Zostało tylko uzbroić i nad wodę [emoji6][emoji16] Wysłane z mojego TA-1012 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pudełka mam pełne, jest co zrywać.A i czasem coś do podbieraka wpadnie. Wysłane z mojego TA-1012 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi