Mdah Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witajcie,Parę lat miałem przerwę-wydatki związane z dzieckiem, domem itd, ale niedawno sprawiłem sobie przyzwoitego lapka, a wraz nim grę BF3. Tryb kampanii jest rozgrzewką przed multi w sieci To co się tam wyczynia jest mega.W co gracie??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Obecnie w Serious Sam 3: BFE. Tam też się dzieje, że aż się czasami tyłek pici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja odrabiam zaległości - pierwszy Dragon Age. Całkiem zjadliwy. Ponoć mają w tym roku wydać odświeżonego Baldura, też z chęcią wrócę do tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 www.lotto.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kurnik.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Football Manager 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja czasem kiedy rozmawiam z klientem albo ze współpracownikami, przez telefon albo skype, to lubię pyknąć rundkę pasjansa . Pozwala mi zachować dystans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Może pokerstars? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja niestety w Traviana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ostatnio wróciłem w wolnych chwilach do starego dobrego CoD wraz z dodatkiem United Offensive.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ostatnio wróciłem w wolnych chwilach do starego dobrego CoD wraz z dodatkiem United Offensive.. To tak jak ja Jedynka jest niezła.Czasem też Mafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Raz na ruski rok Quake 3 Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 O proszę, ostatnio nawet się zastanawiałem czy jeszcze grasz Ja tez czasami pyknę sobie na DM17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 również odwiedzam quake 3, za czasów freeze dla pijaków grałem dość regularnie, teraz bf-bc2, tc:e coś na model CS ale na moje oko dużo lepsza, starcraft 2 i czekam na diablo 3 której poprzedniczkę zakatowałem na wszystkie możliwe sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 czekam na diablo 3 której poprzedniczkę zakatowałem na wszystkie możliwe sposoby Kto nie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megajozek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Urban terror 4,1 sieciowa strzlanka na serwie dn eagle jako wawa[pl] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @WhiteWillow a no, jak w przedsprzedaży już jest to podejrzewam że tym razem terminów dotrzymają! chociaż z drugiej strony nie ukrywam że oglądając trailery mam mieszane uczucia, to drzewko umiejętności razem z umiejętnościami które zarazem stanowią podstawowe uderzenie wydają się trochę dziwne tak samo jak crafting u kowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Co nie zmienia faktu, że podobnie jak ja i setki tysięcy innych graczy kupisz i skatujesz na milion sposobów tylko i wyłącznie z tego powodu, że to Diablo 3 Pierwsze co mi się nasunęło po obejrzeniu gameplay'ów to jakieś takie podobieństwo do Titan Questa. Ale jak dla mnie to akurat plus, bo ta druga bardzo mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 kupisz i skatujesz na milion sposobów tylko i wyłącznie z tego powodu, że to Diablo 3 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja podobnie jak @jureki - kurnik.pl i tam łoję w szachy. Zawsze z silniejszymi i zawsze na 15min. Mój nick na kurniku jest taki jak tutaj samwieszkto . Kto nie gra w szachy , nie ma pojęcia jaka to jest rzeź i jakie emocje temu towarzyszą. Jak można pogardzać i nienawidzieć. Chętnych zapraszam na zerżnięcie dupska. <_< choć ostatnio nie bywam tam często. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Może pokerstars? Ja grywam w NL MTT i rzadko cash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matez Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Każdy wie, że starsy są rigged A tak poważnie, to też czasem lubię zarwać nockę przy MTT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Pokerstars również od czasu do czasu odwiedzam na ,,kilka chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja gram ( jak mam czas) w BBC2 multiplayer na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Saga Assassins Creed na ps3. CZekam juz na kolejna odslone ktora bedzie miala miejsce 31.10 tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi