Parf Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 CoD MW2 multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mi jak sie nudzi to lubie pyknac na kurniku w szachy;/ ewentualnie tysiaca;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W moim wypadku, czasami korzystam z kilku złodzieji czasu:1. Szachy2. Call of Duty3. Assasin's Creed4. Diablo II (stare ale jare)5. Upload Ogólnie to staram się mało grać, bo jak zasiądę o 20:00 to kończę o 7:30 :/ no i trzeba zaprowadzić dziecka do szkoły i pójść do pracy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Z wielkim sentymentem powracam do świetnych i dla mnie nieśmiertelnych tytułów - Heroes of Might and Magic III czy Diablo 2. Oprócz tego z nowych gier Battlefield 3, ale ewidentnie starzeje się, bo już mnie te gry tak nie wciągają jak dawniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Total Wary ..... razem z modami są nie do zajechania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Total Wary ..... razem z modami są nie do zajechania ... So true. Polecam Broken Crescent jeśli jeszcz nie grałeś do M2TW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Saga Assasin's Creed jak najbardziej Seria CoD, Gran Turismo 5, UFC Undisputed ostatnio. No ale, zbliża się maj i czas rozpocząć sezon, więc granie odbywać się będzie sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 moje ulubione mody to Third Age i Bellum ... pierwszy całkowicie zmienia realia gry i trzyma Tolkienowski klimat, a drugi jak najściślej (o ile można tak powiedzieć o grze) oddaje realia średniowiecza .... początkowo był tylko po włosku, ale teraz jest spolszczenie...aaaa i poziom trudności robi grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 COD Modern Warfare 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja dziś ze względu na błogą fazę po wdychaniu podkładu lakieru i bóg wie czego jeszcze odpaliłem Quakea 3. Powiem jedno forma jest. Pumba kiedy sparing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja dziś ze względu na błogą fazę po wdychaniu podkładu lakieru i bóg wie czego jeszcze odpaliłem Quakea 3. Powiem jedno forma jest. Pumba kiedy sparing Zwarty i gotowy, też czasami sobie pyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 to co szukać serwera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A w ProPilkki gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=wY3LZ6Wh0yM#t=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Skyrim, skill, cs, nfs undeground Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Colin M Rally 2.0 i mini cooper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 to co szukać serwera ?? I wygładzać tekstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Bardzo mało czas jest na gry ostatnio a jak się znajdzie to odkurzam starocie (za wielu nowych komp nie uruchomi ). Najczęściej Mafia i Mafia 2 oraz Civilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Saga Baldur's Gate, znam nam pamięć ale i tak zaczynam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Ja podobnie jak @jureki - kurnik.pl i tam łoję w szachy.Zawsze z silniejszymi i zawsze na 15min. Mój nick na kurniku jest taki jak tutaj samwieszkto . Kto nie gra w szachy , nie ma pojęcia jaka to jest rzeź i jakie emocje temu towarzyszą. Jak można pogardzać i nienawidzieć.Chętnych zapraszam na zerżnięcie dupska. choć ostatnio nie bywam tam często.tez grywam w szachy na kurniku choc ostatnio zadko.. lubie jeszcze tysiaca, 358 i literaki ale to juz wyjatkowo zadko ;(w gry na konsoli czy x-boxie wyroslem yy jakies 10 lat temu ;p ps.samwieszko zawsze mozemy cos tam pyknac.. tylko ze ja na 3 min. bo mnostwo progow ;( Edytowane 4 Września 2014 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jak miałem PS3, to cały czas w COD Black Ops online, a teraz w Ghosta. I to jedyna gra, którą mam na czwórkę Jak już zdobędę wszystko co można, to wtedy pomyślę co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja od pewnego czasu pogrywam w World of Tank i potrafi wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 BF3 i BF4 na PS3 a niedługo na PS4 online.Przeważnie w swoim plutonie i ustawki z innymi grupami.Dobra tura trwa czasem i 6godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 w Holdema na Pokerstars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi