DelTor0 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czekam na nowego Football Managera hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja od pewnego czasu pogrywam w World of Tank i potrafi wciągnąć.To uważaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czekam na nowego Football Managera hehehe Kim zagrasz? Ja szykuję nowego kompa i też odpalam FMa, jak tylko wyjdzie. Czuję, że będzie w tym roku zajawka na Swansea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jak wykupiłem kilka lat temu abonament PS+ to gry na standardowym dysku 250 GB szybko przestały sie mieścić. To wymieniłem dysk na 1 TB i na razie wszystko tylko ściagam. Na emeryturze będę grać.... . Ale wkrótce przestanie sie mieścić. Czy ktoś wie jak podłączyc drugi dysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kim zagrasz? Ja szykuję nowego kompa i też odpalam FMa, jak tylko wyjdzie. Czuję, że będzie w tym roku zajawka na Swansea Od wesji 00/01 wlasciwie 90% Real Madryt Ostatnio nawet dorwalem tego staruszka i kusi mnie zeby zaistalowac, Zidane, Figo... ehhh Sporo czasu gralem tez Widzewem, troche Wisla i maly epizod z Juve.Przeszedlem tez przez 03, 05, 07, 08, 09, 11... teraz przyszla pora na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja ostatnie lata grałem w 2012, jakoś nie trafiła mi się 13tka i 14tka. Też masz wyrzuty sumienia po graniu? Że to zmarnowany czas itp.? ja mam, ale jak już przechodzą, to zazwyczaj trzeba ułożyć nową taktykę i ściągnąć kilka talentów Ostatnimi czasy był na tapecie Liverpool, Tottenham, Southampton i Zawisza. Największymi klubami typu RM czy Barca już nie gram, nie ma tej frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 battlefield.play4free Wolfenstein Enemy Territory czasami w World of Tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja ostatnie lata grałem w 2012, jakoś nie trafiła mi się 13tka i 14tka. Też masz wyrzuty sumienia po graniu? Że to zmarnowany czas itp.? ja mam, ale jak już przechodzą, to zazwyczaj trzeba ułożyć nową taktykę i ściągnąć kilka talentów Ostatnimi czasy był na tapecie Liverpool, Tottenham, Southampton i Zawisza. Największymi klubami typu RM czy Barca już nie gram, nie ma tej frajdy. Eee tam, nie mam wyrzutow Ale teraz tyle czasu na tym nie spedzam. Gra wciaga nie ma co. Licznik uzaleznienia jest dobry hehehe Jak na studiach gralem, to pamietam ze mi wywalil komunikat zebym poszedl cos zjesc stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No Manager jest mega;) Ja uwielbiam grać słabymi zespołami często z niższych lig. Na Fm 2014 śmigałem Stomilem Olsztyn, TSV Monachium czy Southampton. Granie dobrymi drużynami mi się znudziło już kilka edycji wstecz :] A kiedy premiera nowego FM? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Pewnie ze granie slabymi druzynami jest ciekawsze Tylko az tyle czasu nie mam Premiera pewnie gdzies na poczatku listopada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To podeśle Ci save'y moje I zaoszczędzisz trochę czasu:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja jako fanatyk konsol ze stajni Sony grywam we wszystko z serii Resident Evil, Metal Gear Solid a ostatnio zakupiłem FarCry 3 i to nad tą grą spędzam najwięcej czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To podeśle Ci save'y moje I zaoszczędzisz trochę czasu:P Wole nie ryzykowac... jeszcze sie wciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja gram tylko na komórce w 2048 i Ingres.Ingres jest fajny bo to gra w rozszerzonej rzeczywistości więc nie siedzi się na krześle i gra tylko trzeba chodzić od portalu do portalu. Jakby co to jestem zielony na nicku Benek79 .Można w nią grać albo na Androidzie albo IOS. Na androida można pobrać stąd:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress&hl=plMożna powiedzieć, że gra całkiem inna niż wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja jako fanatyk konsol ze stajni Sony grywam we wszystko z serii Resident Evil, Metal Gear Solid a ostatnio zakupiłem FarCry 3 i to nad tą grą spędzam najwięcej czasu.Co sądzisz o nowych Residentach? Wg mnie seria RE skończyła się na czwartej części, która jeszcze była niezła, 5 i 6 to moim zdaniem straszne gnioty. 6-tkę lekko nadgryzłem i zostawiłem po 2 godzinach. Nie dało się w to grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Co sądzisz o nowych Residentach? Wg mnie seria RE skończyła się na czwartej części, która jeszcze była niezła, 5 i 6 to moim zdaniem straszne gnioty. 6-tkę lekko nadgryzłem i zostawiłem po 2 godzinach. Nie dało się w to grać. Powiem tak, najlepsze residenty to 1, 2 i 3 ostatecznie Code Veronica. Natomiast 4 i 5 dla mnie to porażka, przeszedłem na prawdę z nudy i tylko raz. Wieśniaki lub murzyni z maczetami/widłami do mnie nie przemawiają. Wolę klasyczne zombie Co do 6tki, bardzo fajna jest kooperacja we 2 graczy na 1 konsoli. Przeszedłem całą razem ze swoją drugą połówką i była masa zabawy Najlepsza jest Kampania Leona, bardzo nawiązuje do starszych części. Kampanie Chrisa, Jake i Ady są już takie średniawe.A te najnowsze typu Opperation Raccon City to już w ogóle dno i odstawiłem po zapoznaniu się z grą. Edytowane 6 Września 2014 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) 4-ka nie była jeszcze tragiczna, ale wg mnie najlepszy jest RE 2. Pierwszy raz przechodziłem go na starym PSX bez karty pamięci, przyznam, że kilka razy się spociłem ale się udało Code Veronica faktycznie przyzwoity, już zapomniałem, że taki był Lubiłem go ze względu na główną bohaterkę i bossa w śniegu i mgle na dachu budynku Edytowane 6 Września 2014 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bo RE2 w swoich czasach był grą, która spowodowała u niejednego mus zmiany bielizny To był prawdziwy Survival Horror - tytuł przekozak, dla tego jakiś czas temu zainwestowałem w Redystrybucję klasyków 1-3 na PS3 i nadal zapewniały mi tyle przyjemności co na szaraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jak to Max Payne mało pomyślunku,dużo akcji.Fabuła spoko,kozackie slow motion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Co to za produkcja? Jakieś COD? https://www.youtube.com/watch?v=Bn5KnomWMGg Edytowane 3 Lutego 2015 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tom Clancy: The Division Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Counter-Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nikt nie wspomniał o War Thunder, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi