Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wykupiłem kilka lat temu abonament PS+ to gry na standardowym dysku 250 GB szybko przestały sie mieścić. To wymieniłem dysk na 1 TB i na razie wszystko tylko ściagam. Na emeryturze będę grać.... . Ale wkrótce przestanie sie mieścić. Czy ktoś wie jak podłączyc drugi dysk?  ;)  :D  :ph34r:

Kim zagrasz? B)

Ja szykuję nowego kompa i też odpalam FMa, jak tylko wyjdzie. :wub:

Czuję, że będzie w tym roku zajawka na Swansea :D

Od wesji 00/01 wlasciwie 90% Real Madryt  :lol: Ostatnio nawet dorwalem tego staruszka i kusi mnie zeby zaistalowac, Zidane, Figo... ehhh  :rolleyes:

Sporo czasu gralem tez Widzewem, troche Wisla i maly epizod z Juve.

Przeszedlem tez przez 03, 05, 07, 08, 09, 11... teraz przyszla pora na 15  :rolleyes:

Ja ostatnie lata grałem w 2012, jakoś nie trafiła mi się 13tka i 14tka.

Też masz wyrzuty sumienia po graniu? :lol:  Że to zmarnowany czas itp.? ja mam, ale jak już przechodzą, to zazwyczaj trzeba ułożyć nową taktykę i ściągnąć kilka talentów B) Ostatnimi czasy był na tapecie Liverpool, Tottenham, Southampton i Zawisza. Największymi klubami typu RM czy Barca już nie gram, nie ma tej frajdy.

Ja ostatnie lata grałem w 2012, jakoś nie trafiła mi się 13tka i 14tka.

Też masz wyrzuty sumienia po graniu? :lol:  Że to zmarnowany czas itp.? ja mam, ale jak już przechodzą, to zazwyczaj trzeba ułożyć nową taktykę i ściągnąć kilka talentów B) Ostatnimi czasy był na tapecie Liverpool, Tottenham, Southampton i Zawisza. Największymi klubami typu RM czy Barca już nie gram, nie ma tej frajdy.

Eee tam, nie mam wyrzutow ;) Ale teraz tyle czasu na tym nie spedzam. Gra wciaga nie ma co. Licznik uzaleznienia jest dobry hehehe  :lol:  :lol:  :lol:

Jak na studiach gralem, to pamietam ze mi wywalil komunikat zebym poszedl cos zjesc  :lol:  :lol:  :lol: stare dobre czasy  :rolleyes:

No Manager jest mega;) Ja uwielbiam grać słabymi zespołami często z niższych lig. Na Fm 2014 śmigałem Stomilem Olsztyn, TSV Monachium czy Southampton. Granie dobrymi drużynami mi się znudziło  już kilka edycji wstecz :] A kiedy premiera nowego FM?

• Like 1

Ja gram tylko na komórce w 2048 :) i Ingres.

Ingres jest fajny bo to gra w rozszerzonej rzeczywistości :) więc nie siedzi się na krześle i gra tylko trzeba chodzić od portalu do portalu. Jakby co to jestem zielony na nicku Benek79 :).

Można w nią grać albo na Androidzie albo IOS. Na androida można pobrać stąd:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress&hl=pl

Można powiedzieć, że gra całkiem inna niż wszystkie.

Ja jako fanatyk konsol ze stajni Sony grywam we wszystko z serii Resident Evil, Metal Gear Solid a ostatnio zakupiłem FarCry 3 i to nad tą grą spędzam najwięcej czasu.

Co sądzisz o nowych Residentach? Wg mnie seria RE skończyła się na czwartej części, która jeszcze była niezła, 5 i 6 to moim zdaniem straszne gnioty. 6-tkę lekko nadgryzłem i zostawiłem po 2 godzinach. Nie dało się w to grać.

Co sądzisz o nowych Residentach? Wg mnie seria RE skończyła się na czwartej części, która jeszcze była niezła, 5 i 6 to moim zdaniem straszne gnioty. 6-tkę lekko nadgryzłem i zostawiłem po 2 godzinach. Nie dało się w to grać.

Powiem tak, najlepsze residenty to 1, 2 i 3 ostatecznie Code Veronica. Natomiast 4 i 5 dla mnie to porażka, przeszedłem na prawdę z nudy i tylko raz. Wieśniaki lub murzyni z maczetami/widłami do mnie nie przemawiają. Wolę klasyczne zombie ;)

Co do 6tki, bardzo fajna jest kooperacja we 2 graczy na 1 konsoli. Przeszedłem całą razem ze swoją drugą połówką i była masa zabawy :D Najlepsza jest Kampania Leona, bardzo nawiązuje do starszych części. Kampanie Chrisa, Jake i Ady są już takie średniawe.

A te najnowsze typu Opperation Raccon City to już w ogóle dno i odstawiłem po zapoznaniu się z grą.

Edytowane przez Matiz992

4-ka nie była jeszcze tragiczna, ale wg mnie najlepszy jest RE 2. Pierwszy raz przechodziłem go na starym PSX bez karty pamięci, przyznam, że kilka razy się spociłem ale się udało :)

Code Veronica faktycznie przyzwoity, już zapomniałem, że taki był :) Lubiłem go ze względu na główną bohaterkę i bossa w śniegu i mgle na dachu budynku :)

Edytowane przez Pumba

Bo RE2 w swoich czasach był grą, która spowodowała u niejednego mus zmiany bielizny ;) To był prawdziwy Survival Horror - tytuł przekozak, dla tego jakiś czas temu zainwestowałem w Redystrybucję klasyków 1-3 na PS3 i nadal zapewniały mi tyle przyjemności co na szaraczku :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...