wsw1515 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja czekam na 14 kwietnia premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 FIFA 15Resident Evil 6 na ta chwile fakt du...y nie urywa ale nie jest zly, dla mnie najlepsza czesc to 3 i goniacy Nemesis syczacy STARSsssssssA wyjatkowo gre ktora przeszedlem 3 to najnowszy Tomb Raider super klimat oby kontynuacja nie zawiodla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 counter strike source Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Total Wary .... obecnie Rome II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorsky1989 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ktoś może pogrywa na Xbox One? Fifa 15? Może jakiś sparing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Narazie tylko 360 One moze na te swieta, kupie corce na prezent i bede gral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorsky1989 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) hehe polecam, całkiem niezły sprzęcik, choć nie wiem czy bym się zdecydował gdyby nie to, że miałem okazję zakupu w lepszej cenie. Wczoraj załatwiłem sobie Dying Light i wygląda zachęcająco Edytowane 4 Lutego 2015 przez sikorsky1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Dobre tytuły się szykują. Edytowane 14 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Od zeszłego tygodnia z synem zdzieramy opony w project cars na ps4, mega gierka. Mnogość ustawień i ułatwień dla początkujących, powodują że nawet mój 5 letni syn daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja grałem 8 lat prawie codziennie w Quake 3 arena oraz quake live ,teraz leci już obecnie 3 rok przerwy. To były czasy , mnóstwo czasu na granie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja męczę kolejny rok fife 2015 i tak juz od 18lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Od zeszłego tygodnia z synem zdzieramy opony w project cars na ps4, mega gierka. Mnogość ustawień i ułatwień dla początkujących, powodują że nawet mój 5 letni syn daje radę.Grasz na DS4, czy kierce? U mnie odliczanie do premiery Wiedźmina 3 trwa w najlepsze. Preorder zrobiony, więc najpóźniej w dniu premiery znikam z realnego świata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejPetit Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Grasz na DS4, czy kierce? U mnie odliczanie do premiery Wiedźmina 3 trwa w najlepsze. Preorder zrobiony, więc najpóźniej w dniu premiery znikam z realnego świata :D Wsiąkniesz jak ja po premierze GTA V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja grałem 8 lat prawie codziennie w Quake 3 arena oraz quake live ,teraz leci już obecnie 3 rok przerwy. To były czasy , mnóstwo czasu na granie...Ja tak z 10 w CS, aż nadszedł Source i CS:GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja tam wolę pograć online na kurniku w gry karciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Trzeba by może jakiś team stworzyć i online się bawić Edytowane 14 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Grasz na DS4, czy kierce? U mnie odliczanie do premiery Wiedźmina 3 trwa w najlepsze. Preorder zrobiony, więc najpóźniej w dniu premiery znikam z realnego świata :D Na padzie...jak pewnie wiesz są na razie wyłącznie dwie kierownice thrustmaster kompatybilne w pełni z PS4. Jedna za 400 bez FF i druga za 1300 bodajże, z FF. No 1300 za kierownicę to za chiny ludowe nie dam a bez FF to nie zabawa. Edytowane 14 Maja 2015 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wiem I jestem wściekły na SONY za ten numer z kierownicami Do PS3 miałem Driving Force GT. Baja. Liczyłem, że do 4ki też będzie pasować. No a że SONY rządzą chciwe bydlaki, kolejny zakup nas, fanów solidnych ścigałek, nie ominie. Problem w tym, że Thrustmaster Rs300, będący odpowiednikiem DF GT, kosztuje 3 razy tyle, co DF GT, a poza metalowymi gejkami i łopatkami, nie różni się niczym. Technologia ta sama, a tłumaczenie o chip-ie zabezpieczającym można między bajki włożyć. To powiedz, jak Ci się gra? Masz porównanie z Driveclub? Chodzi mi o efektywność jazdy na padzie, płynność skrętu itp. Ja po latach na DF GT cierpię katusze sterując padem, ale podobnie, jak Ty, dla zasady, nie dam się wkręcić w kolejny zakup. Nie mówiąc o tym, że te Thrustmastery nie są warte tych pieniędzy, skoro konkurencyjne kółka Logitecha były dużo, dużo tańsze, oferując ten sam poziom imersji. Btw, kółka są chyba 3 - ten tandetny szmelc T80 i dwa porządne (Rs300 i Rs500). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A ja tam grywam tylko w siatkówkę a już plażóweczka to miodzio Kiedyś trochę w koszykówkę. Oj ale chyba nie na temat to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja grałem 8 lat prawie codziennie w Quake 3 arena oraz quake live ,teraz leci już obecnie 3 rok przerwy. To były czasy , mnóstwo czasu na granie... Quake rządzi https://www.youtube.com/watch?v=L-IuekPsz-c 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Need for Speed Undergound 1 i 2. Ścigam się z 10-letnim synem . Woli starsze gry niż on sam Raz po raz odpalam Call of Duty 1,2.A jak mam czas Jagged Alliance 2 - tylko czasu trochę za mało, aby wciągnąć się znowu w świat Arulco.Tak patrząc na gry - to chyba stary jestem, ale jak ktoś zaczynał od automatów, atari, amigi to mu już taki sentyment do staroci pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Czy grał ktoś z Was w Final Fantasy VII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jagged Aliance i stare Fallout'y to już nie wróci ale pięknie się w to grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wiem I jestem wściekły na SONY za ten numer z kierownicami Do PS3 miałem Driving Force GT. Baja. Liczyłem, że do 4ki też będzie pasować. No a że SONY rządzą chciwe bydlaki, kolejny zakup nas, fanów solidnych ścigałek, nie ominie. Problem w tym, że Thrustmaster Rs300, będący odpowiednikiem DF GT, kosztuje 3 razy tyle, co DF GT, a poza metalowymi gejkami i łopatkami, nie różni się niczym. Technologia ta sama, a tłumaczenie o chip-ie zabezpieczającym można między bajki włożyć. To powiedz, jak Ci się gra? Masz porównanie z Driveclub? Chodzi mi o efektywność jazdy na padzie, płynność skrętu itp. Ja po latach na DF GT cierpię katusze sterując padem, ale podobnie, jak Ty, dla zasady, nie dam się wkręcić w kolejny zakup. Nie mówiąc o tym, że te Thrustmastery nie są warte tych pieniędzy, skoro konkurencyjne kółka Logitecha były dużo, dużo tańsze, oferując ten sam poziom imersji. Btw, kółka są chyba 3 - ten tandetny szmelc T80 i dwa porządne (Rs300 i Rs500)....no i trzy telewizory trzeba kupić żeby się dobrze wczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Na YT mam subskrypcję gościa, który ma zawodowy setup: bodaj 5 ekranów (3 duże dla widoku z kabiny, 2 w charakterze wyświetlaczy auta: liczniki etc) i wymienne koła kierownicy. Szaleństwo. I skill na pokładzie. O:https://youtu.be/3d4h9YZmi8s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi