Pride Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) PC MASTER RACE Edytowane 14 Maja 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kilka lat grałem w Unreal Tournament w necie, lubię TDM ale teraz oczyska już nie te. W Quake 3 troszkę, daleko mi do foxa:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wiem I jestem wściekły na SONY za ten numer z kierownicami Do PS3 miałem Driving Force GT. Baja. Liczyłem, że do 4ki też będzie pasować. No a że SONY rządzą chciwe bydlaki, kolejny zakup nas, fanów solidnych ścigałek, nie ominie. Problem w tym, że Thrustmaster Rs300, będący odpowiednikiem DF GT, kosztuje 3 razy tyle, co DF GT, a poza metalowymi gejkami i łopatkami, nie różni się niczym. Technologia ta sama, a tłumaczenie o chip-ie zabezpieczającym można między bajki włożyć. To powiedz, jak Ci się gra? Masz porównanie z Driveclub? Chodzi mi o efektywność jazdy na padzie, płynność skrętu itp. Ja po latach na DF GT cierpię katusze sterując padem, ale podobnie, jak Ty, dla zasady, nie dam się wkręcić w kolejny zakup. Nie mówiąc o tym, że te Thrustmastery nie są warte tych pieniędzy, skoro konkurencyjne kółka Logitecha były dużo, dużo tańsze, oferując ten sam poziom imersji. Btw, kółka są chyba 3 - ten tandetny szmelc T80 i dwa porządne (Rs300 i Rs500).Porównania z driveclub nie mam, nie grałem w tę grę. Nie jestem aż tak bardzo zawziętym graczem żeby rozstrzygać wyższość kierownicy nad padem. Ot, po prostu skręca się analogiem i tyle. Na kierownicy grałem tylko kilka razy, okazjonalnie u znajomych. Syn mnie oczywiście męczy żeby kierownicę jednak kupić i codziennie pyta czy wyszły już nowe kierownice do playstation i żeby koniecznie sprawdzić w internecie czy na pewno nie ma nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Chwytam, nie ten rodzaj gracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ..a ja zobaczę może wrócę do wyścigówek i wtedy kierownica obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Inaczej tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Trailer do Wieśmaka. Dupę urywa po prostu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Inaczej tego nie widzę martwią mnie te 3 telewizory które trzeba będzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Medal of Honor i SOF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 martwią mnie te 3 telewizory które trzeba będzie kupić Go pro or go home Nie no, jeden cieklak, ps4, dobra kierka i będą emocje i skuteczność, których nie skuma nikt, kto nie wyszedł poza pada, mysz i klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Aktualnie dużo pykam w CS:GO, oraz z niecierpliwością czekam na wieśka 3 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Go pro or go home Nie no, jeden cieklak, ps4, dobra kierka i będą emocje i skuteczność, których nie skuma nikt, kto nie wyszedł poza pada, mysz i klawiaturę.Project Morpheus to będzie to! No i obowiązkowy tytuł https://www.youtube.com/watch?t=120&v=8TM6Vr7isvU Edytowane 15 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Po 18 latach Square Enix wreszcie się zlitowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=iFJ-0lknYcc Kończę serię Assassins i biorę się za W3: Dziki Gon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja po kilkudziesięciu godzinach z Geraltem daję mu bez wahania osobiste GOTY. Gra jest też na dobrej drodze by zostać Nr 1 w mojej 25cio letniej historii gracza. Arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Przez kilka lat uzależniony od Mt2 PL(studnia bez dna) . Obecnie wydaję pln na wędkowanie, a w graniu pomagam dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak nie spierniczą to będzie MEGA tytuł!. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Od jesieni do wiosny w siatę na sali 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Stalker "1,2,3" przeszedł em i w co teraz grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Metro będzie w klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Z polecenia kolegi grałem, ale nie spodobało mi się to ciągłe prowadzenie za rączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 W takim razie... zmiana klimatu i Wiedźmin 3 Robisz co chcesz, jak chcesz, a każdy wybór ma swoje konsekwencje. Zarówno krótko-, jak i długoterminowe. Baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 No pięknie online się zapowiada.Jak ktośchętny z Jerkbaita możemy zmotać jakiś team. https://www.youtube.com/watch?v=9jmaaOE4q_M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Byłem na L4 trzy miesiące. Kolega pożyczył PS3 i machnąłem:Last Of Us (IMHO totalny overhype jest na tą grę)Red Dead Redemption (bardzo dobra gra a jak ktoś jak ja uwielbia westerny Sergio Leone to pozycja obowiązkowa)DeadSpace 1&2 (absolutnie świetny horror choć rzucanie padem gwarantowane) a na koniec Mass Effect cała trylogia z wszystkim DLC i już w nic nie chce mi się po tej grze, grać bo każda wydaje się jakaś mdła i bez wyrazu. Czekam na ME4 i proszę: "BioWare nie spier.. tego!". Choć nie przepraszam powolutku przechodzę "Kentucky Route Zero", gameplay w niej jest raczej jak obcowanie z dziełem sztuki (nawiązania do historii i literatury, filmu teatru, muzyki, ustawiania scen jak u Tenesse Williamsa itd. itp. kopalnia smaczków dla erudyty trochę jak czytanie Tęczy Grawitacji) niż klasyczne granie.https://www.youtube.com/watch?v=gGQOaz1xFOo Edytowane 3 Września 2015 przez glider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mass Effect 1 to najlepszy symulator jeżdżenia windą jaki powstał. A i czasami między jeżdżeniem windami można postrzelać. A tak na poważnie, mam pokończone Mass Effecty po kilka razy, wymaksowane 2 z 3 części i długo czekałem na coś równie dobrego. Doczekałem się. W postaci trzeciej części przygód Geralta. Moim skromnym zdaniem Shepard może naszemu rodzimemu wiedźminowi co najwyżej klingę spolerować na lustro.Teraz skończyłem Mad Maxa. Niestety po szumnych zapowiedziach okazało się, że gra broni się co najwyżej klimatem. Cała reszta jest sztampowa i praktycznie pozbawiona jakiegokolwiek polotu. Walka niby jak w Batmanach serii Arkham ale o ile Bruce Wayne w pelerynie klepał ryje aż miło, to Max radzi sobie w tej materii raczej średnio. Jest ociężały, brakuje mu zwinności. W Batmanie arena z 20 przeciwnikami to była rozgrzewka, w Mad Maxie 10 typów otacza bohatera kołem i bez uciekanie po rogach i atakowania pojedynczo nic się wielkiego nie zdziała. Jeżdżenie po pustkowiach jest nudne, bo wszędzie tylko piach i piach. Nawet jedyne miasto w grze to mikrokolacja z niewielkim systemem podziemi. Gdybym kupił to za cenę empikową to byłby wściekły ale że była steamowa wyprzedaż to przy kwocie 70 zł i upodobaniu do sandboxów można zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi