IREKKATO Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 moja gra to call of duty, ale cały czas wracam do władcy pierścieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Diablo. ..od premiery caly czas. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Company of heroes od zarania dziejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dungeon Keeper 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Diablo. ..od premiery caly czas. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu TapatalkaTrójka? Bo jeśli jedynka to pełen szacunek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kiera zakupiona (Thrustmaster T150) i katujemy z synem Driveclub i Project Cars. Jest fun!. Teraz czas pomyśleć nad jakimś fajnym siedziskiem i stelażem do kiery. Na dziecięcym krzesełku i stoliku z Ikei nie jest za wygodnie grać . W międzyczasie przeszliśmy 3 części Uncharted (kolekcja na PS4) - super gierki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy74 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Warthunder... ciężki sprzęt dla prawdziwych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dla mnie PES zawsze lepszy był od każdej Fify. Ale to tylko moje zdanie.Dla mnie PES do 2014 bylo najlepsza pilka ,ale od 2015 Fifa wymiata probowalem wrocic do PES ale cos poknocili , to juz nie ten klimat co kiedys. Poza tym Witcher III przechodze juz drugi raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Diablo. ..od premiery caly czas. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cały czas? No to podziwiam. Ja grywam 1-2 miesiące a później nudzi się i odpuszczam na dłuższy czas. Po pół roku czy nawet więcej, kiedy znowu ochoczo myślę o tym tytule, zmiany są na tyle duże, że trzeba kombinować na nowo z zestawami, skilami itp. Z jednej strony dobrze, rozumiem Blizz, czymś muszą zachęcić do gry tych weteranów coby chciało się tłuc dalej. Jednak z drugiej strony znam wiele przypadków, w których ludzie chcąc powrócić po dłuższej przerwie, z tego ogromu nowości/zmian, widząc te kosmiczne poziomy mistrzowskie, po prostu rezygnują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Od piątku w XCOM 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Cały czas? No to podziwiam. Ja grywam 1-2 miesiące a później nudzi się i odpuszczam na dłuższy czas. Po pół roku czy nawet więcej, kiedy znowu ochoczo myślę o tym tytule, zmiany są na tyle duże, że trzeba kombinować na nowo z zestawami, skilami itp. Z jednej strony dobrze, rozumiem Blizz, czymś muszą zachęcić do gry tych weteranów coby chciało się tłuc dalej. Jednak z drugiej strony znam wiele przypadków, w których ludzie chcąc powrócić po dłuższej przerwie, z tego ogromu nowości/zmian, widząc te kosmiczne poziomy mistrzowskie, po prostu rezygnują. Ja miałem podobnie, nie grałem 1,5 roku i obawiałem się, że mogę nie ogarnąć wszystkiego, co oferuje Reaper of Souls i najnowsze patche. Byłem w błędzie, opanowanie wszystkich nowości i nastukanie 300 paragonów (nową postacią) zajęło mi tydzień czasu grając 3 - 4 h dziennie. Diablo 3 jest dobrym hack'n'slashem. Bardzo podoba mi się szybki leveling, mnogość setów, buildów i możliwość wykręcenia z postaci prawdziwego madafaki Brakowało mi tego w poprzedniej części, no ale nie ma co narzekać, "parę" lat minęło od wydania D2 Edytowane 9 Lutego 2016 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Przyszłość należy do System-VR PS4.Premiera w 1szej połowie 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To już zupełnie dzieciaki wyłączą się ze świata rzeczywistego.Hełm na łeb i nic innego nie dotrze. ...a pamiętam kierownicę do gier komputerowych. Need for speed czy coś.To był HIT! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To też jest już w planach.Moim zdaniem super.Trzeba będzie mieć kondycję żeby pograć w strzelanki https://www.youtube.com/watch?v=9yplHQhaVXU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 ...a pamiętam kierownicę do gier komputerowych. Need for speed czy coś.To był HIT! Jedno drugiego nie wyklucza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodzu Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja od kilkunastu lat katuje pochodną excela, serie Championship/Football Manager. Kupa życia nad tym spędzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kiedyś samochodówki typu NFS czy Asphalt. Od jakiegoś czasu pogrywam w Ghost Warrior lub Sniper Elite. Próbowałem też CS-a,ale gra w to przeważnie gimbaza i dzieciaki na chitach i nie ma mowy o normalnej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 No to trzeba będzie zbierać na Pascala albo Polarisa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 na zimowe wieczory w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 No to trzeba będzie zbierać na Pascala albo Polarisa: Wreszcie jakiś FPS dla prawdziwych facetów, nie to co te wszędobylskie Batelfildy czy inne Kolofdjuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Doom już od pierwszej części budził emocje,pamiętam,jak na informatyce grzmociliśmy w tą grę,to był klimat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gra ponadczasowa.Zobaczymy jak z grywalnością.Starsze wersje mocno wciągały i ta muzyczka była po prostu zajebista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gra ktoś w ProPilkki2? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pewnie. Można by zrobić jakiś turniej dla forumowiczów w PP2;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Wczoraj odpaliłem WoWa po roku przerwy :-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Lutego 2016 przez Wilku82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi