Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

Kiera zakupiona (Thrustmaster T150) i katujemy z synem Driveclub i Project Cars. Jest fun!. Teraz czas pomyśleć nad jakimś fajnym siedziskiem i stelażem do kiery. Na dziecięcym krzesełku i stoliku z Ikei nie jest za wygodnie grać :). W międzyczasie przeszliśmy 3 części Uncharted (kolekcja na PS4) - super gierki.

• Like 2

Dla mnie PES zawsze lepszy był od każdej Fify. Ale to tylko moje zdanie.

Dla mnie PES do 2014 bylo najlepsza pilka ,ale od 2015 Fifa wymiata probowalem wrocic do PES ale cos poknocili , to juz nie ten klimat co kiedys.

Poza tym Witcher III przechodze juz drugi raz .

Diablo. ..od premiery caly czas.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Cały czas? No to podziwiam. Ja grywam 1-2 miesiące a później nudzi się i odpuszczam na dłuższy czas. Po pół roku czy nawet więcej, kiedy znowu ochoczo myślę o tym tytule, zmiany są na tyle duże, że trzeba kombinować na nowo z zestawami, skilami itp. Z jednej strony dobrze, rozumiem Blizz, czymś muszą zachęcić do gry tych weteranów coby chciało się tłuc dalej. Jednak z drugiej strony znam wiele przypadków, w których ludzie chcąc powrócić po dłuższej przerwie, z tego ogromu nowości/zmian, widząc te kosmiczne poziomy mistrzowskie, po prostu rezygnują. 

• Like 1

Cały czas? No to podziwiam. Ja grywam 1-2 miesiące a później nudzi się i odpuszczam na dłuższy czas. Po pół roku czy nawet więcej, kiedy znowu ochoczo myślę o tym tytule, zmiany są na tyle duże, że trzeba kombinować na nowo z zestawami, skilami itp. Z jednej strony dobrze, rozumiem Blizz, czymś muszą zachęcić do gry tych weteranów coby chciało się tłuc dalej. Jednak z drugiej strony znam wiele przypadków, w których ludzie chcąc powrócić po dłuższej przerwie, z tego ogromu nowości/zmian, widząc te kosmiczne poziomy mistrzowskie, po prostu rezygnują. 

Ja miałem podobnie, nie grałem 1,5 roku i obawiałem się, że mogę nie ogarnąć wszystkiego, co oferuje Reaper of Souls i najnowsze patche. Byłem w błędzie, opanowanie wszystkich nowości i nastukanie 300 paragonów (nową postacią) zajęło mi tydzień czasu grając 3 - 4 h dziennie. 

Diablo 3 jest dobrym hack'n'slashem. Bardzo podoba mi się szybki leveling, mnogość setów, buildów i możliwość wykręcenia z postaci prawdziwego madafaki :) Brakowało mi tego w poprzedniej części, no ale nie ma co narzekać, "parę" lat minęło od wydania D2 ;)

Edytowane przez Pumba
  • Like 1

To już zupełnie dzieciaki wyłączą się ze świata rzeczywistego.

Hełm na łeb i nic innego nie dotrze. 

...a pamiętam kierownicę do gier komputerowych. 

Need for speed czy coś.

To był HIT!  :lol:

• Like 1