bobin3 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja katuje Black Ops 3 na Ps4. Tylko multi. W single już dawno przestałem grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Tu nie chodzi o to w co, tylko na jakim sprzęcie.Dokładnie VR system.Jak jesteśmy przy online to tylko BF4 na tą chwile.Reszta to takie meczyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 I STAR WARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ostatnio gram w Blade and Soul. Nawet fajny mmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 wows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja ostatnio gram ostatnio wyłącznie w planszówki Konsola stoi i się kurzy czekając na młodszą użytkowniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A ja ostatnio poszukałem w necie co i jak i udało i się uruchomić DSJ 2.1 na Win 7 . Moja dawna miłość . Katuję znowu po nocach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Cs, WoW, world of tanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 gra ktos w Overwatch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 GTA5 na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 a ktos moze w Recore probowal na xbox one ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Uncharted 4, fifa 16, Assassin creed unity. Na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wot,LoL Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 WoT Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ktoś z forumowiczów wybiera się na Warsaw Games Week? Czy wszyscy jednak wybierają jerkbait garage sale?Ja chyba dam radę i tu i tu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 w Fife od 15 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ktoś z forumowiczów wybiera się na Warsaw Games Week? Czy wszyscy jednak wybierają jerkbait garage sale?Ja chyba dam radę i tu i tu.. Pozdrów Kingę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Total Annihilation z modem escalation oraz League of legends. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 ostatnio kupiłem The Elder Scrolls Online na ps4 i jak odpalam konsolę to raczej tylko po to no i w Modern Warfare Remastered czasami pyknęps sprzedam konto Wow ze wszystkimi dodatkami i chyba 4 postaciami na 90 poziomie plus mnóstwo achivementów i mountów zainteresowanych zapraszam na priv wymiany na sprzęt wędkarski, noże, bazooki lub inne gadżety również biorę pod uwagę Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja ostatnio Wiedżmin Dziki Gon.Totalnie mnie pochlonął Kapitalna gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja ostatnio Wiedżmin Dziki Gon.Totalnie mnie pochlonął Kapitalna gra.Przejdzione już ale to prawda... Gra za**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Przejdzione już ale to prawda... Gra za****Ostatnio to już kompletnie zero snu przez to.Takiej gry dawno nie było. Na sylwestra zamówiłem sobie takie kontakty Total odjebka. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A ja spowrotem battlefield online teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A ja spowrotem battlefield online teraz Wsiądę w to niedługo to razem postrzelamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Diablo 4 na ps4 ale teraz szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi