Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bede nowego zakładał, tutaj zapytam. Szukam gier na leciwe już PlayStation 2. Może komuś zalegają. Najważniejsze to-- Silent Hill 3, Silent Hill 2, shinobido,... może poprostu jak ktoś coś ma to niech napisze w wątku, czy na pw.dzięki

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...

Singleplayer? Wiedźmin 3: Dziki Gon + dodatki. Nie cierpię gier RPG, a tu proszę... Chyba to przez sympatię do dzieł Sapkowskiego.

Multiplayer? Counter-strike: Global Offensive! :D

No ale teraz ni ma czasu :(

Ja podobnie nie za bardzo rpg ,ale wiedzmina juz ide 3 raz i znowu inna sciezka .

Multipayer to cos podobnego Wolfenstain  Enemy terrytory

Jeszcze FIFA 17 -FUT

Ja byłem nałogowym graczem, zaczynałem na Atari i Commodore, potem na studiach zaczął się szał, od przygodówek po strategie, przez RPG do FPP, co najmniej kilka godzin dziennie, za moich czasów nie było jeszcze netu w internacie, pamiętam pierwszą sieć zbudowaną na skrętce przewieszanej od okna do okna, kilkadziesiąt Userów i ponad kilometr kabla, to nie miało prawa działać, a działało, to był czas Diablo i Quake (tu nawet starty w zawodach), ciupanie do czwartej nad ranem.

Wszystko podporządkowane graniu, kasa, konfiguracje, oszczędzanie na nową grafę, procek itd.

Nawet udało mi się spalić RAM grając na przemian z kumplami ponad 50h w upale w jedną ze strategii. :)

Po studiach jeszcze parę lat grałem , nawet z Żoną i pewnego dnia po prostu jak ręką odjął, nie wiem jak to możliwe, ale mi się odechciało, do dzisiaj to dla mnie zagadka.

Chyba cztery lata temu jak kupowałem córkom PS3 , to wziąłem dla siebie Fallout 3 (pamiętam ból oczu, głód i brak snu przy pierwszej części) - do dziś leży zafoliowana :)

Od chyba 10 lat nie zagrałem w nic.

Edytowane przez BazyL
  • Like 1

• 2 miesiące temu...

Starcraft: 9 lat, starcraft 2: 5 lat. Nałogowo. Oderwały mnie dopiero narodziny dziecka. Ale dziecko powoli rosnie, wiec kto wie, może kiedys bedzie kolejny grand master w rodzinie...a tak na poważnie, to wolalbym by juz by został wedkarzem...

Edytowane przez fonix

• 5 miesięcy temu...

Z nudów zaglądam dziś do sklepu ps4, a tam w darmówkach fishing planet. Po instalacji okazuje się że jest po polsku. Szybki tutorial i łowimy. Na początku jest opcja tylko na spławik, za kazdą złowioną rybkę dostajemy wirtualną walutę za którą można sobie robić zakupy w sklepie gry. Może być fajna opcja na zimowe wieczory. Wygląda to tak :

• Like 2

Rime (2017) BALDMAN   Fabuła:

Głównym bohaterem gry jest młody chłopiec, który usiłuje się wydostać z tajemniczej wyspy, skrywającej mroczny sekret. Podczas podróży towarzyszy mu służący za przewodnika magiczny lis, u boku którego protagonista musi rozwiązać szereg pradawnych zagadek logicznych.

Mechanika:

Gra składa się z kilku mniejszych, oferujących częściową swobodę eksploracji, obszarów. Poza sprytem i inteligencją, bohater może poszczycić się godną podziwu zwinnością – potrafi on zręcznie wspinać się po urwistych krawędziach i z gracją przeskakiwać nad przepaściami. Nieraz wspomaga się on magią, by dostać się w trudno dostępne miejsca, przykładowo aktywując specjalne przedmioty za pomocą swojego głosu. Ponadto gracz musi wykazać się spostrzegawczością – światło, dźwięk, a dzięki wykorzystaniu funkcji kontrolera Dualshock 4 w przypadku PlayStation 4 również i dotyk, pełnią ważną rolę w grze.

Kwestie techniczne:

W przeciwieństwie do Deadlight, Rime może poszczycić się w pełni trójwymiarowym środowiskiem. Druga produkcja hiszpańskiego dewelopera charakteryzuje się zdecydowanie bardziej kolorową oprawą wizualną oraz komiksową stylistyką.