zetika16 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tylko PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisaq87 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Singleplayer? Wiedźmin 3: Dziki Gon + dodatki. Nie cierpię gier RPG, a tu proszę... Chyba to przez sympatię do dzieł Sapkowskiego.Multiplayer? Counter-strike: Global Offensive! No ale teraz ni ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie bede nowego zakładał, tutaj zapytam. Szukam gier na leciwe już PlayStation 2. Może komuś zalegają. Najważniejsze to-- Silent Hill 3, Silent Hill 2, shinobido,... może poprostu jak ktoś coś ma to niech napisze w wątku, czy na pw.dzięki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Postaram się poszukać, coś jeszcze powinienem mieć. Ale dopiero w święta, wytrzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mass Effect 2 za darmo do zgarnięcia na Orginie. Klasyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja przygodę z grami zakończyłem na quake 3 arena, unreal turnament, diablo 2 i heroes of might & magic 3 Ps. Może ma ktoś kardridge do pegasusa 168 in 1 i chce za rozsądne pieniądze sprzedać? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Fifa 17 i BF1 nick na origin PMaverik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4dogm Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, do moich klasyków w które uwielbiam grać jest Warcraft III oraz Heroes III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Za 33 zł chyba jest jeszcze Battlefront na Origin-ie .Zakupiłem i mnie wciągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Singleplayer? Wiedźmin 3: Dziki Gon + dodatki. Nie cierpię gier RPG, a tu proszę... Chyba to przez sympatię do dzieł Sapkowskiego.Multiplayer? Counter-strike: Global Offensive! No ale teraz ni ma czasu Ja podobnie nie za bardzo rpg ,ale wiedzmina juz ide 3 raz i znowu inna sciezka .Multipayer to cos podobnego Wolfenstain Enemy terrytoryJeszcze FIFA 17 -FUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nadchodzi Red Dead Revolver Redemption 2. Ale bedzie jazda, silnik GTA i akcja na dzikim zachodzie, do tego grafika na poziomie Uncharted 4 albo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nadchodzi Red Dead Revolver Redemption 2. Ale bedzie jazda, silnik GTA i akcja na dzikim zachodzie, do tego grafika na poziomie Uncharted 4 albo lepiej.Kiedy premiera.Oj jak nie sknocą to będzie konkret. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Ja byłem nałogowym graczem, zaczynałem na Atari i Commodore, potem na studiach zaczął się szał, od przygodówek po strategie, przez RPG do FPP, co najmniej kilka godzin dziennie, za moich czasów nie było jeszcze netu w internacie, pamiętam pierwszą sieć zbudowaną na skrętce przewieszanej od okna do okna, kilkadziesiąt Userów i ponad kilometr kabla, to nie miało prawa działać, a działało, to był czas Diablo i Quake (tu nawet starty w zawodach), ciupanie do czwartej nad ranem.Wszystko podporządkowane graniu, kasa, konfiguracje, oszczędzanie na nową grafę, procek itd.Nawet udało mi się spalić RAM grając na przemian z kumplami ponad 50h w upale w jedną ze strategii. Po studiach jeszcze parę lat grałem , nawet z Żoną i pewnego dnia po prostu jak ręką odjął, nie wiem jak to możliwe, ale mi się odechciało, do dzisiaj to dla mnie zagadka. Chyba cztery lata temu jak kupowałem córkom PS3 , to wziąłem dla siebie Fallout 3 (pamiętam ból oczu, głód i brak snu przy pierwszej części) - do dziś leży zafoliowana Od chyba 10 lat nie zagrałem w nic. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czekam na Conana - jako młody zaczytywałem na powieściach z kiosku - do dzisiaj pozostało - biblioteczka duża w oprawie twardej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kiedy premiera.Oj jak nie sknocą to będzie konkret.Wiosna 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wiosna 2017oj chyba się pospieszyłeś trochę... http://www.ppe.pl/news/48571/red-dead-redemption-2-premiera-juz-w-pazdzierniku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nadchodzi Red Dead Revolver Redemption 2. Ale bedzie jazda, silnik GTA i akcja na dzikim zachodzie, do tego grafika na poziomie Uncharted 4 albo lepiej.Mnie to na ps3 w ogóle nie porwało .... a się napaliłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 CS GO - kałach, gram na lemy ;oLOL -silver byłem w goldzie. Głównie aram, ranked tylko jak mam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Starcraft: 9 lat, starcraft 2: 5 lat. Nałogowo. Oderwały mnie dopiero narodziny dziecka. Ale dziecko powoli rosnie, wiec kto wie, może kiedys bedzie kolejny grand master w rodzinie...a tak na poważnie, to wolalbym by juz by został wedkarzem... Edytowane 11 Marca 2017 przez fonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja na kompie nie gram w nic mogę go złożyć, rozłożyć itp. ale jakoś gra na kompie mnie pociąga. Ups sorki, gram czasami na kompie w szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Z nudów zaglądam dziś do sklepu ps4, a tam w darmówkach fishing planet. Po instalacji okazuje się że jest po polsku. Szybki tutorial i łowimy. Na początku jest opcja tylko na spławik, za kazdą złowioną rybkę dostajemy wirtualną walutę za którą można sobie robić zakupy w sklepie gry. Może być fajna opcja na zimowe wieczory. Wygląda to tak : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 A czy ktoś jest,był może w posiadaniu nowego Pegasusa z alle... ? , mam straszną ochotę pograć w Mario i nie wiem czy to wytrzyma chociaż z tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Emulator na Androida w telefonie. Darmowy. W wolnej chwili gram w ulubione z Pegasusa właśnie ???? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja aktualnie wracam do swoich młodszych lat:) http://gnurobbo.sourceforge.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Rime (2017) BALDMAN Fabuła: Głównym bohaterem gry jest młody chłopiec, który usiłuje się wydostać z tajemniczej wyspy, skrywającej mroczny sekret. Podczas podróży towarzyszy mu służący za przewodnika magiczny lis, u boku którego protagonista musi rozwiązać szereg pradawnych zagadek logicznych. Mechanika: Gra składa się z kilku mniejszych, oferujących częściową swobodę eksploracji, obszarów. Poza sprytem i inteligencją, bohater może poszczycić się godną podziwu zwinnością – potrafi on zręcznie wspinać się po urwistych krawędziach i z gracją przeskakiwać nad przepaściami. Nieraz wspomaga się on magią, by dostać się w trudno dostępne miejsca, przykładowo aktywując specjalne przedmioty za pomocą swojego głosu. Ponadto gracz musi wykazać się spostrzegawczością – światło, dźwięk, a dzięki wykorzystaniu funkcji kontrolera Dualshock 4 w przypadku PlayStation 4 również i dotyk, pełnią ważną rolę w grze. Kwestie techniczne: W przeciwieństwie do Deadlight, Rime może poszczycić się w pełni trójwymiarowym środowiskiem. Druga produkcja hiszpańskiego dewelopera charakteryzuje się zdecydowanie bardziej kolorową oprawą wizualną oraz komiksową stylistyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi