Prawie30 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wolfenstein: The new colossus.Nic tak nie cieszy jak toporek w plecach nazisty Nie bójcie się, jestem całkowicie normalny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Nazisty? A kto to taki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 PUBG! Gra roku 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Ja czekam aż wyjdzie ps5, wtedy kupię sobie ps4 żeby zagrać w: Edytowane 2 Listopada 2017 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttb Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja grałem w "Diablo 3" od 11.2014 do 06.2017 - na liczniku ponad 3000g - najbardziej mnie w tej grze wciągnęło "bycie na listach wyników" Po wielu kłótniach o d3, od czerwca tego roku znalazłem sobie nowe hobby - spining. Gdyby moja kobita wiedziała ile wydałem na sprzęt wędkarski, pewnie wolałaby, bym grał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nazisty? A kto to taki ? Mityczne stwory zamieszkujące okolice Renu, zagłębia Ruhry i pozostałe tereny Szwabii. Pojawiły się w roku 1919, kiedy to wszyscy bogobojni i miłujący pokój niemcy wyjechali na wakacje wuj wie gdzie. W maju roku 1945, kiedy to już niemcy wrócili ze wspomnianych wakacji, stwory te tajemniczo znikły. W ich poszukiwaniach brały udział ekspedycje ratunkowe m.in. z rosji, Francji i USA, z miernymi rezultatami... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Konkret!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Konkret!!!!Gra online bardzo fajna, jestem fanem tej serii, ale to co dzieje się z ładowaniem gry, serwerami i menu to jakaś kpina.Poczytaj tutaj na facebooku activision:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1486469468074583&id=375458449175696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Panowie z grami jestem strasznie do tyłu. Co byście doradzili konuś kto dawno temu lubił grać w Max Payn, Call of duty, Medal of honor itp.Oczywiście zaczynałem od Wolfenstein 3d.Poszukuję czegoś na xbox 360 i na kompa,, na kompa raczej o mniejszych wymaganiach sprzętowych (laptop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Swego czasu świetnie bawiłem się w Battlefield Bad Company 2, kampania jest krótka i mało porywająca, tryb wieloosobowy natomiast był bajecznie wciągający i zabrał mi potężny kawał życia. Gra do kupienia już za 20zł. Nigdy nie wyobrażałem sobie grania w strzelanki na padzie tak więc polecam wersję PC 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Swego czasu świetnie bawiłem się w Battlefield Bad Company 2, kampania jest krótka i mało porywająca, tryb wieloosobowy natomiast był bajecznie wciągający i zabrał mi potężny kawał życia. Gra do kupienia już za 20zł. Nigdy nie wyobrażałem sobie grania w strzelanki na padzie tak więc polecam wersję PC Gra w strzelanki na padzie to wyższy poziom wtajemniczenia. Jak już się człowiek nauczy, to precyzja jest na wysokim poziomie. Jakbyś zobaczył mojego syna jak ogrywa na ps4 ojca na splitscreenie w SW: Battlefront 100 do 20 to przyznasz mi rację . Na padzie, strzelając triggerem masz namiastkę spustu. Na myszce, to tylko durne klikanie. Edytowane 7 Listopada 2017 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Rzecz gustu, ja padów nie dyskryminuje ale uważam, że w FPS'ach myszka ma dużą przewagę. Przesuwanie myszki ma w sobie namiastkę celowania bronią, obracania się, łatwiej mi się wczuć w rolę gdy zamiast ograniczania się do ruchu kciuka muszę przesunąć dłoń w określonym kierunku. Być może jest to kwestia tego, że na takim rozwiązaniu się wychowałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 He, mi najwygodniej grało się na klawiaturze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Pad?Chetnie zobacze film np, z BF3/ lub 4, na którym sniper zrobi shot powyżej 2000m padem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Pad?Chetnie zobacze film np, z BF3/ lub 4, na którym sniper zrobi shot powyżej 2000m padem...Jasna sprawa, że wszystkie profesjonalne zawody w strzelankowym e-sporcie rozgrywane są na myszce. Ja pisałem o amatorskiej zabawie przed dużym telewizorem z padem w ręku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 FPS tylko myszka. Kiedyś kupiłem PS3. Bałem się tego zakupu pamiętając czas spędzony przy CS po 14 godz. dziennie. Bałem się, że znowu mnie gry wciągną. Pograłem w Battlefielda i kilka podobnych i to nie to samo. PS kurzy się 4 rok. Czasami przepale jakąś gierą z allegro. Ostatnio grałem w Red Redemption i Tomb Raidera z 2013. Nie leży mi zupełnia gra na padzie. Dobrze to już było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Myszka daje lepszą precyzję jak wyżej kolega zauważył, jednak w konsolowych odsłonach FPS-ów mamy coś takiego jak Aim Assist - automatyczna, delikatna korekcja ułatwiająca trafienie.Jako zatwardziały konsolowiec wolę grać w tego typu gry na padzie. Rozwalam się wygodnie na kanapie, obok browar, nogi na stół i gram Czysto rekreacyjnie, aby odpocząć po całym tygodniu, nawet czasami się przyśnie bo tak wygodnie jest. A myszka i klawiatura jednak nie dadzą nam takiego "komfortu" Mój wybór prosty - rekreacja pad i tylko wyłącznie pad. Starczy, co się w robocie człowiek nasiedzi przy komputerze w pozycji XXI wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tu macie.Gość lata helką na padzie PS3-BF3.Wszystko w temacie .Pad jest bardzo ok.Kwestia wprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Wolfenstein: The new colossus.Nic tak nie cieszy jak toporek w plecach nazisty Nie bójcie się, jestem całkowicie normalny... A to ta gra co w niemieckiej wersji ja tak przerobili zeby hitler nie przypominal hitlera i zeby nazistow przypadkiem z DE nie skojarzyli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tej części nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) @Tomy, jak by się nie dało to przecież ludzie by nie grali, nikt tu nie mówi, że się nie da w obronie padów dodam, że wszystkie gry sportowe i bijatyki zawsze lepiej podchodziły mi na padzie i jak na PC nawet bym ich nie odpalił tak na konsoli nawet sprawiały frajdę. Edytowane 8 Listopada 2017 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Ch...j z pecetem do grania.Co gra nowa to albo karte wymień albo najlepiej całego kompa.Inaczej tnie.PC jest dobre do biura.Tylko konsola a latanie tak jak ten gość opanował to choćby ktoś miał cały symulator z wolantem nie ogarnie tak.Jak się chce to wszytko można a jak ktoś jest pipa to zaraz ch...j nie da się itd."Panie to sie nie do" typowe podejście.Tak ogólnie bez przytyków personalnych Edytowane 8 Listopada 2017 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A to ta gra co w niemieckiej wersji ja tak przerobili zeby hitler nie przypominal hitlera i zeby nazistow przypadkiem z DE nie skojarzyli? Ta sama Niemcy i te ich Polskie obozy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ch...j z pecetem do grania.Co gra nowa to albo karte wymień albo najlepiej całego kompa.Inaczej tnie.PC jest dobre do biura.Tylko konsola a latanie tak jak ten gość opanował to choćby ktoś miał cały symulator z wolantem nie ogarnie tak.Jak się chce to wszytko można a jak ktoś jest pipa to zaraz ch...j nie da się itd."Panie to sie nie do" typowe podejście.Tak ogólnie bez przytyków personalnych Szczerze mówiąc na mnie ten filmik nie zrobił najmniejszego wrażenia. Myślałem, że był podany jako przykład dobrego grania a nie boskie umiejętności. Co do ,,tylko konsola", nie będę w chodził w dyskusję o wyższości świąt Bożego narodzenia nad Wielkanocą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 w wolnej chwili wygrzebałem filmik mojego klanowicza z czeluści internetu, też dobrze grał nie chwaląc się byłem od niego dużo lepszy, żartuję tak naprawdę bardzo lubię się chwalić że rządziłem w bfbc2, bo jakby nie było mam z tą grą najpiękniejsze wspomnienia niestety ja swoich poczynań nie nagrywałem i teraz cholernie żałuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi