Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

żartuję tak naprawdę bardzo lubię się chwalić  że rządziłem w bfbc2, bo jakby nie było mam z tą grą najpiękniejsze wspomnienia  :wub: 

Tu sie z Tobą zgodze - BC2 jest spoko, sam czasem wchodze poszczylac ale na zmodowane serwerki - moze znasz temat :) ;)

Tylko ostatnio nie ma z kim... Ekipa sie wykruszyła.

https://youtu.be/BVMsgatIIRk

Kiedys tez moglem sie pochwalic. Ciezka pracą :)

21-0jpg_qxpanqa.jpg

• Like 1

Twój nick mocno mi się kojarzy, możliwie że grywaliśmy na tych samych serwerach. Moją ulubioną i w większości graną mapą był heavy metal i tryb conquest, nick Paneczny.
Niestety o zmodowanych serwerach nic nie słyszałem, jestem bardzo nie na bieżąco bo przestałem grać końcem 2012. Idąc na studia w przypływie poczucia obowiązku udało mi się skutecznie odinstalować to cudeńko i od tamtej pory skutecznie bałem się do niego wracać.

Ja tez głownie na Hewi lubilem grac. A przyklad zmodowanego serwera masz na filmie- mapa nie ma deadzone wiec mozesz iśc i iść i tylko czas rozgrywki ogranicza marsz :)
Wymarzone warunki dla snajperow ;)

Czyli juz przeszedles definitywnie w stan spoczynku? :(

shoot05jp_qxpqara.jpg

Edytowane przez sarenkazaglady

Pad i konsola to rozrywka, bez wspomagaczy nie da rady dobrze zagrać. Mysz daje możliwość bardzo precyzyjnego celowania albo expresowej zmiany kierunku. Pad tego nie ogarnie. Mam oba patenty w domu, pada xb podłącza syn do PC bo platformówki gra sie lepiej ale nie fps’y. W grze typu CS czy PUBG gdzie można zejść na hit i ginie ten kto jest wolniejszy mysz jest jak rewolwerowiec a pad jak pijany Indianin.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2

Co do gier FPP, to nie wyobrażam sobie grać w nie na padzie. Dawno dawno temu w odległej galaktyce byłem wkręcony w COD2. trzeba było mieć mysz przynajmniej 600dpi i słuchawki wielokanałowe, żeby było słychać kroki przeciwnika. Obecnie gram tyle co nic, ale jak juz to w w fight night champion (najlepszy boks ever) na ps3 lub UFC2 na ps4.

• Like 2

Gość Kontemplator

Swoją przygodę zacząłem od BF BC2, potem nadszedł czas BF3 - tutaj popłynąłem totalnie, latanie myśliwcem mnie pochłonęło. Zdecydowanie najlepsza część. BF4 dla mnie bez szału, za to ciekawy do pogrania piechotą jest BF Hardline.

A tutaj jedna z moich rundek za sterami myśliwca w bf3 - 147:0 ;)

post-51458-0-22627800-1510435226_thumb.png

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Swoją przygodę zacząłem od BF BC2, potem nadszedł czas BF3 - tutaj popłynąłem totalnie, latanie myśliwcem mnie pochłonęło. Zdecydowanie najlepsza część. BF4 dla mnie bez szału, za to ciekawy do pogrania piechotą jest BF Hardline.

A tutaj jedna z moich rundek za sterami myśliwca w bf3 - 147:0 ;)

Latanie jetem to bylo fajne w BF2 (najlepszy z calej serii jak dotad) a w dzisiejszych BFach latanie to porazka moim zdaniem.

Zarowno helki jak i jety lataja po prosty za wolno, przez to brak jest balansu. No i mapy są za małe do latania.

Co do Hardline to wlasnie zacząłem i....

Oj sroga jatka jest ale jak "nakradnie" sie wiecej kasy to bedzie na lepszą broń a jak bedzie lepsza broń to bedą lepsze efekty  :ph34r:  :rockon: 

Dla niektórych sezon trwa cały rok.

Zaraz łowienie z lodu i sezon trociowy   ;)

...tylko zmarzluchy teraz siedzą w domach i graja  albo kręcą swoimi cacuszkami i nasłuchują czy coś im nie stuka i szumi   :)

Edytowane przez miramar69

Ja nie mam czasu na takie pierdoły , wolę iść na ryby :rolleyes: :whistling: .

A widzisz, ja mam czas i na "pierdoły" i na ryby. Wczoraj katowałem The Evil Within 2 a dziś, jutro i po jutrze jestem na rybach przez cały dzień. Jak już się nałowię to wrócę do "pierdół" a w weekend pewnie znowu pojadę łowić. Aaa, jak mi się zachce to może w międzyczasie ukręcę sobie jakąś wędkę bo moja szczupakowa Xzoga już mi się znudziła.
  • Like 2