sarenkazaglady Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 żartuję tak naprawdę bardzo lubię się chwalić że rządziłem w bfbc2, bo jakby nie było mam z tą grą najpiękniejsze wspomnienia Tu sie z Tobą zgodze - BC2 jest spoko, sam czasem wchodze poszczylac ale na zmodowane serwerki - moze znasz temat Tylko ostatnio nie ma z kim... Ekipa sie wykruszyła.https://youtu.be/BVMsgatIIRk Kiedys tez moglem sie pochwalic. Ciezka pracą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 BF BC2 zajebista gra też kupę czasu w to przegrałem z 1000h . Kiedyś był taki serwer WBKS czy jakoś tak (niemiecki) tam dużo grałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 WBKS ma serwery w BF3 i BF4 chyba. Jak coś to mozna by pobiegac http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/servers/show/pc/15412bdf-8239-4a8a-bbf3-ab33b502866a/WBKS-Gaming-7-HC-MixMode-64-AllMaps-200-T-FastSpawnFly/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Twój nick mocno mi się kojarzy, możliwie że grywaliśmy na tych samych serwerach. Moją ulubioną i w większości graną mapą był heavy metal i tryb conquest, nick Paneczny.Niestety o zmodowanych serwerach nic nie słyszałem, jestem bardzo nie na bieżąco bo przestałem grać końcem 2012. Idąc na studia w przypływie poczucia obowiązku udało mi się skutecznie odinstalować to cudeńko i od tamtej pory skutecznie bałem się do niego wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Ja tez głownie na Hewi lubilem grac. A przyklad zmodowanego serwera masz na filmie- mapa nie ma deadzone wiec mozesz iśc i iść i tylko czas rozgrywki ogranicza marsz Wymarzone warunki dla snajperow Czyli juz przeszedles definitywnie w stan spoczynku? Edytowane 10 Listopada 2017 przez sarenkazaglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Pad i konsola to rozrywka, bez wspomagaczy nie da rady dobrze zagrać. Mysz daje możliwość bardzo precyzyjnego celowania albo expresowej zmiany kierunku. Pad tego nie ogarnie. Mam oba patenty w domu, pada xb podłącza syn do PC bo platformówki gra sie lepiej ale nie fps’y. W grze typu CS czy PUBG gdzie można zejść na hit i ginie ten kto jest wolniejszy mysz jest jak rewolwerowiec a pad jak pijany Indianin. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Sarenka, ajj no zagrał bym sobie, ale nie wiem jak mi to pójdzie na laptopie, sprawdzę gdzie jest płyta i zobaczę czy coś jeszcze pamiętam z tego mojego grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Co do gier FPP, to nie wyobrażam sobie grać w nie na padzie. Dawno dawno temu w odległej galaktyce byłem wkręcony w COD2. trzeba było mieć mysz przynajmniej 600dpi i słuchawki wielokanałowe, żeby było słychać kroki przeciwnika. Obecnie gram tyle co nic, ale jak juz to w w fight night champion (najlepszy boks ever) na ps3 lub UFC2 na ps4. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Fakt, fabuły widywałem lepsze. Póki co olałem główny wątek, biegam po świecie i robię questy poboczne expiąc i zdobywając nowy sprzęt Skończyłem. Ostatecznie nawet główna historia nieźle się broni i jest zgrabnie opowiedziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Swoją przygodę zacząłem od BF BC2, potem nadszedł czas BF3 - tutaj popłynąłem totalnie, latanie myśliwcem mnie pochłonęło. Zdecydowanie najlepsza część. BF4 dla mnie bez szału, za to ciekawy do pogrania piechotą jest BF Hardline.A tutaj jedna z moich rundek za sterami myśliwca w bf3 - 147:0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) a soundtrack z bf:bc2 Vietnam pamiętacie? moim zdaniem wyjątkowo klimatyczny i udany Edytowane 12 Listopada 2017 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 @Sarenka, ajj no zagrał bym sobie, ale nie wiem jak mi to pójdzie na laptopie, sprawdzę gdzie jest płyta i zobaczę czy coś jeszcze pamiętam z tego mojego grania Ja sie wzialem teraz za testowanie BF Hardline A muza z BC2 Vietnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja teraz mecze fife 18 , mocno zastanawiam sie nad COD WWII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Skończyłem. Ostatecznie nawet główna historia nieźle się broni i jest zgrabnie opowiedziana.Ja też. Ostatni boss to jakaś kpina Teraz kończę Uncharted 4: Kres złodzieja. Aż szkoda, że taka krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) METRO 2033 REDUX i METRO LAST LIGHT REDUX .Gierki stare ale dopiero teraz je dorwałem.Miażdżą te nowe produkcje jeśli chodzi o grywalność,atmosferę itd.Grafika też spokojnie daje radę. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Swoją przygodę zacząłem od BF BC2, potem nadszedł czas BF3 - tutaj popłynąłem totalnie, latanie myśliwcem mnie pochłonęło. Zdecydowanie najlepsza część. BF4 dla mnie bez szału, za to ciekawy do pogrania piechotą jest BF Hardline. A tutaj jedna z moich rundek za sterami myśliwca w bf3 - 147:0 Latanie jetem to bylo fajne w BF2 (najlepszy z calej serii jak dotad) a w dzisiejszych BFach latanie to porazka moim zdaniem.Zarowno helki jak i jety lataja po prosty za wolno, przez to brak jest balansu. No i mapy są za małe do latania. Co do Hardline to wlasnie zacząłem i....Oj sroga jatka jest ale jak "nakradnie" sie wiecej kasy to bedzie na lepszą broń a jak bedzie lepsza broń to bedą lepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) METRO!!! Jakieś podobne tytuły na PS4 ? Co polecacie? Edytowane 28 Listopada 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie wiem czy grałeś w serie STALKER , starsza gra ale klimat ma podobny lub lepszy niż w Metro. No i nie wiem czy jest na PS4, ale działa na każdym PC(starsza gra). Możesz też się zainteresować grą RAGE klimat trochę Mad-Max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W Rage grałem na PS3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja nie mam czasu na takie pierdoły , wolę iść na ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Dirt Rally. Wcześniej Richard Burns Rally. Już po sezonie wędkarskim. Trzeba odkurzyć sprzęt do upalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Dla niektórych sezon trwa cały rok.Zaraz łowienie z lodu i sezon trociowy ...tylko zmarzluchy teraz siedzą w domach i graja albo kręcą swoimi cacuszkami i nasłuchują czy coś im nie stuka i szumi Edytowane 28 Listopada 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja ostatnio grałem w najnowszego resident evil na PS4 i jestem pod ogromnym wrażeniem klimatu i grywalnością. Dawno nie grałem w tak dobra grę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja nie mam czasu na takie pierdoły , wolę iść na ryby .A widzisz, ja mam czas i na "pierdoły" i na ryby. Wczoraj katowałem The Evil Within 2 a dziś, jutro i po jutrze jestem na rybach przez cały dzień. Jak już się nałowię to wrócę do "pierdół" a w weekend pewnie znowu pojadę łowić. Aaa, jak mi się zachce to może w międzyczasie ukręcę sobie jakąś wędkę bo moja szczupakowa Xzoga już mi się znudziła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 No właśnie dlatego nie mam czasu , bo albo rybki albo budowa i testy nowych wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi