LuNaTic Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ja tam gram w BF BC 2 (gra tu bardzo dobrze znana) i CS:GO. W Silver 1 siedzę oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenkazaglady Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 BC 2 jest optymalna Lunatic zapodaj sobie BF Hardline'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ja dalej BF4 i teraz BF one... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Assasins Creed Origins,Black Flag a reszta serii czeka aż te skończę.Mega gierki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Tylko wiedźmin 3 dziki gon,serca z kamienia, krew i wino. Pinękna historia i świetna rozgrywka,fabuła gęsta że można nożem kroić a o saund tracku nie wspomnę. Czekam na serial od netflixa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Byle by nie był podobny do obecnego bo, ten obecny to porażka ???????????? a film jeszcze jako tako ujdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 No co ty nie podobał ci się ten pistnieje zanimowady smok? Albo widok linii elektrycznych w tamtym wieku????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ta ????????????więc na razie oprócz gry pozostaje nowa książka z jego przygodami pod tytułem "Szpony i Kły" i nadzieja że jakaś porządna wytwórnia filmowa zechce porządnie go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 to nie do końca jest książka z jego przygodami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ja zakończylem Sapkowskiego na książce pod tytułem "Sezon Burz"moim zdaniem bardzo udanej. A wyżej wymienioną (zbiór opowiadań) zamierzam po świętach wziąć na "warsztat" jak "viriona" i nowego Stalkera przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 pamiętaj tylko, że to nie jest książka Sapkowskiego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Jest to Zbiór opowiadań ale pod jego patronatem podobny twór jest w postapokaliptycznej "serji" książek "metro" o ile się nie mylę tylko nie pamiętam w którym tomie Edytowane 25 Grudnia 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Myślę że serial będzie dobry jak się netflix za coś bierze to raczej nie ma lipy. Do tego T.Bagiński jako reżyser i Sapkowski jako konsultant zapowiada się ciekawie. Chociaż po tym jak tą historię opowiedział wiedźmin 3 i jakie zamieszanie zrobił na arenie międzynarodowej poprzeczka jest bardzo wysoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pozostaje nadzieja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) oby bliżej było tej produkcji do GoT niż do seriali na franczyzie Marvela. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Do kolegów grających w FPSy: testowaliście kiedyś opcje podłączenia do konsoli konwertera do klawiatury i myszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Po to jest konsola aby grać padem wygodnie na kanapie przed dużym TV a nie garbić się przed monitorem. Wiem że są konwertery ale ja tych ludzi nie rozumiem, nie po to kupuje się konsole. Pół biedy jak gra się w FPSa w singlu ale psuć zabawę innym w multiplayer dla mnie to zwykle buractwo.Poza tym nie ma takiego feelingu w operowaniu myszą na konsoli z tego co wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 dyskusję o wyższości padów nad myszami chyba już przeszliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Nie napisałem co jest lepsze tylko jak wygląda moim zdaniem podłączenie myszy do konsoli. Wczoraj dostałem od żony Horizon Zero Down Complete Edition. Będzie grane. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez hvast87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Warto! Świetna gra, choć fabuła trochę prosta.Co do pada - ja mam wrażenie, że cały świat w multi gra na takich wspomagaczach (klawaitru + gryzoń podpięte pod konsolę, ewentualnie specjalny kontroler k+m dedykowany dla ps4).Z drugiej strony może po prostu jestem za wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 myślałem że ze mną coś nie tak bo zawsze chciałem mieć konsolę do grania za łepka no i se kur*** kupilem xbox one s i se gram fifa, dirt, dance central polecam z dzieckiem, i jakies strzelanki ale jak Wy możecie na padzie celować ? kurde nie da sięeeee a przejsciowka na klawiature i myszke do xboxa kosztuje ze HOHOHO. Jakieś rady doświadczonych kolegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Rada?? Grać grać i jeszcze raz grać.... Ja teraz sobie nie wyobrażam klawiatury jako kontrolera Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Warto! Świetna gra, choć fabuła trochę prosta.Co do pada - ja mam wrażenie, że cały świat w multi gra na takich wspomagaczach (klawaitru + gryzoń podpięte pod konsolę, ewentualnie specjalny kontroler k+m dedykowany dla ps4).Z drugiej strony może po prostu jestem za wolny...Tak jak radzi Tomek trzeba ćwiczyć. Jak uczyłem się grać na padzie dawno temu też było dziwnie, teraz w multi w Battlefield 4 praktycznie zawsze jestem w pierwszej 3 na 32 graczy. Moja żona też nie potrafiła sterować trwało to dość długo ale nauczyła się przechodząc Wiedźmina 3 i Bloodborne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 To kozaki z Was ???? w fpsy na padzie. Ja nie wyobrażam sobie żeby w mgnieniu oka celownik ustawić na lepek padem. Tak z innej beczki grał któryś z Was w csa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Konsolowe gry maja aimboty w algorytmach wspomagania celowania. Gry na konsole są dla rozrywki a nie dla wyników. Skutecznie to zabija rywalizację która bazuje na umiejętności. Dlatego CS nie ma racji bytu na konsoli tak samo jak wszelkie e-sportowe zawody w FPS. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi