bartosz311287 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Ja lubię rywalizować, dlatego tylko pc i multiplayer. Lubię to satysfakcję że jestem lepszy od gościa który jest po drugiej stronie kompa. Może dlatego że od początku grywalem w strzelanki. Pierwsza gra w którą zagrałem był max payn. Potem jak dowiedziałem się że kumple z wioski grają w multika między sobą, to już w ogóle mi się spodobało. Gier było malutko jak na kilkanaście lat grania. Medal of honor allied assualt, rok cod i teraz 5 lat cs go. Żałuję tylko że człowiek nie wiedział o csie wcześniej bo może i teraz byłyby pieniądze z tego a tak pozostał niespełniony talent ???? Edytowane 6 Stycznia 2018 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 W wielu grach na PC również jest zaimplementowana asysta celowania bo tak to się nazywa, nie aimbot. Aimbot jest w co 2 meczu w CSGO. Oczywistym jest że na konsoli można rywalizować dlatego też ludzie w to grają.Na PC jest rywalizacja sprzętowa. Ktoś ma mocniejszego kompa, lepszy sensor w myszy, super klawiaturę membranową, monitor 144Hz czy cheaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fakt w go jest wielu debili którzy są zbyt słabi żeby uczciwie grać. Miałem i mam możliwość dość często grać z ludźmi z czołówki światowej,ale to nie ludzie, to maszyny Choć nie ukrywam fajnie wygrać na takiego prosa który kilkanaście lat gra w cs-a po kilkanaście godzin dziennie Niektórzy z nich są tak skillowi, że człowiek myśli " ni chu chu, ma haxa" no ale potem widzę go na lanie za milion $ i gość napiera tak samo,z tym że tam jest 10 takich jak on i to się wyrównuje...decydują detale taktyki, granty itp. A z myszką, klawa i przede wszystkim monitorem się zgodzę. Miałem 60 hz i kupiłem 144 hz. Przepaść ogromna, w końcu widziałem gościa jak faktycznie wychodzi i mogłem w tempo strzelić, na 60 hz miałem sytuacje że nie zdążyłem nadusić przycisku a tu już łebszot. Na padzie to bym sobie łupnął w jakąś fifke z kumplami i do tego browarki,czy też wódeczka. Bardzo mile spędzony wieczór to by był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ostatnio ze szwagrem my tak grali w fifke ze sasiad z dolu przylazł bo za glosno hahaha no ze co ze jak my tylko na padzie grali moze jakiś kanal jerkbaita zalozymy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 A stwierdzilem ze sobie w cos zagram, nowe gry jakos mnie nudza, wiec dorwalem troche klasyki Taki maly zestaw Dungeon Siege IDungeon Siege I - Legends of ArannaDungeon Siege IIDungeon Siege II - Broken WorldDungeon Siege III 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ja też mam podobne podejście GOG rządzi .Z nowości jak ktoś ma dużo czasu i w miarę dobrego kompa to Kingdom Come: Deliverance fajny RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 U mnie ostatnio Crash Bandicoot N-sane Trilogy, The Last of Us Remastered i God od War III Remastered. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 CS odjechał jakiś czas temu to i parę innych tytułów na tapetę wskoczyło. Jedna nowość, czyli zamknięta alpha gry Hunt: Showdown. Niestety GPU z dwoma rdzeniami (taktowane na 2.16Ghz) i zintegrowaną grafiką to dla tego tytułu zbyt słabo. I to bardzo zbyt Jedna gierka troszkę starsza, ma już trzy lata. Jest to Don't Starve Together. Bardzo fajna gra survivalowa z przyjemną dla oka rysunkową grafiką. Wersja Together w przeciwieństwie do wersji zwykłej ma możliwość grania multiplayer i ciągle dodają do niej nowości. Serdecznie polecam. Z symulatorów wędkarstwa to pykam jeszcze w Ice Lakes. Jedyny na rynku i bardzo przyjemny symulator łowienia ryb z lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Cisza w temacie, albo gracie, albo ryby łowicie. Z racji, że od tego drugiego jestem odcięty to grywam w Fortnite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Gramy gramy. Jeździ się w Gran Turismo Sport i kopie w PES 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 gram ostro w fifke 18 a fornite nie ogarniam na padzie, w ogole strzelanek na padzie nie ogarniam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A stwierdzilem ze sobie w cos zagram, nowe gry jakos mnie nudza, wiec dorwalem troche klasyki Taki maly zestaw Dungeon Siege IDungeon Siege I - Legends of ArannaDungeon Siege IIDungeon Siege II - Broken WorldDungeon Siege III Też to przerabiałem Delikatna sugestia, zatrzymaj się przy Broken World. III jakoś wieje siusiaczem (cyt. Kpt. Bombę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Cisza w temacie, albo gracie, albo ryby łowicie. Z racji, że od tego drugiego jestem odcięty to grywam w Fortnite.Fortnite dla dzieci, mój syn w to gra. Zagraj w PUBGa, tam są emocje i prawdziwe osaczenie. Grając solo czasem muszę se zrobić przerwę zebu ochłonąć. Duo i świądu to extra zabaw taktyczna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 PUBg.... Raz, że uważam to za grę raczej średnią to nawet gdyby było inaczej mój 'komputer' nie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Różnica jest zasadnicza - PUBG jest bardziej strategiczno taktyczny, liczy sie umiejetność pracy zespołowej, taktyka, przewidywanie zachowań, znajomość lokacji, opanowanie itp. Generalnie trzeba dużo myśleć. Fortnite jest ostra strzelanka która daje szybkie fajne emocje ale mam mało wspólnego z realiami pola walki za to jest swietnie zoptymalizowana i stabilna. Co kto lubi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 a ja pykam w World of tanks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Też to przerabiałem Delikatna sugestia, zatrzymaj się przy Broken World. III jakoś wieje siusiaczem (cyt. Kpt. Bombę...) Mozliwe, narazie powoli walcze w pierszej czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 https://m.youtube.com/watch?v=hWQKD9TKWsU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Teraz to w oczekiwaniu na Far Cry 5 tkę. Edytowane 22 Marca 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mater Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dobry, ja jestem wierny fifie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 a ja pykam w World of tanksA idz Pan z tym WOTem ... jeden sezon wędkarski przez ten zjadacz czasu poszedł w piz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kto czeka?https://www.youtube.com/watch?v=_SGr3LF-jvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jak ktoś chce pograć z dzieciaczkiem to polecam gorąco rayman legends. W kooperacji na 2P na ps4 zabawa przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Na GOW czekam z niecierpliwością. Wszystkie odsłony zaliczone począwszy od tych na PSP skończywszy na PS3. To musi być hicior.Jeśli chodzi o Rayman-a to moim zdaniem najlepsza platformówka ever. Nęcił mnie swego czasu Ori and the Black Forest, ale nie kupiłem ostatecznie x-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Na GOW czekam z niecierpliwością. Wszystkie odsłony zaliczone począwszy od tych na PSP skończywszy na PS3. To musi być hicior.Jeśli chodzi o Rayman-a to moim zdaniem najlepsza platformówka ever. Nęcił mnie swego czasu Ori and the Black Forest, ale nie kupiłem ostatecznie x-boxa.Blind Forest - swoją drogą ciekawy tytuł , polecam, jest też na PC Edytowane 27 Marca 2018 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi