Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię rywalizować, dlatego tylko pc i multiplayer. Lubię to satysfakcję że jestem lepszy od gościa który jest po drugiej stronie kompa. Może dlatego że od początku grywalem w strzelanki. Pierwsza gra w którą zagrałem był max payn. Potem jak dowiedziałem się że kumple z wioski grają w multika między sobą, to już w ogóle mi się spodobało. Gier było malutko jak na kilkanaście lat grania. Medal of honor allied assualt, rok cod i teraz 5 lat cs go. Żałuję tylko że człowiek nie wiedział o csie wcześniej bo może i teraz byłyby pieniądze z tego a tak pozostał niespełniony talent ????

Edytowane przez bartosz311287

W wielu grach na PC również jest zaimplementowana asysta celowania bo tak to się nazywa, nie aimbot. Aimbot jest w co 2 meczu w CSGO. :)

Oczywistym jest że na konsoli można rywalizować dlatego też ludzie w to grają.

Na PC jest rywalizacja sprzętowa. Ktoś ma mocniejszego kompa, lepszy sensor w myszy, super klawiaturę membranową, monitor 144Hz czy cheaty.

• Like 1

Fakt w go jest wielu debili którzy są zbyt słabi żeby uczciwie grać. Miałem i mam możliwość dość często grać z ludźmi z czołówki światowej,ale to nie ludzie, to maszyny :D Choć nie ukrywam fajnie wygrać na takiego prosa który kilkanaście lat gra w cs-a po kilkanaście godzin dziennie :) Niektórzy z nich są tak skillowi, że człowiek myśli " ni chu chu, ma haxa" no ale potem widzę go na lanie za milion $ i gość napiera tak samo,z tym że tam jest 10 takich jak on i to się wyrównuje...decydują detale taktyki, granty itp. A z myszką, klawa i przede wszystkim monitorem się zgodzę. Miałem 60 hz i kupiłem 144 hz. Przepaść ogromna, w końcu widziałem gościa jak faktycznie wychodzi i mogłem w tempo strzelić, na 60 hz miałem sytuacje że nie zdążyłem nadusić przycisku a tu już łebszot. Na padzie to bym sobie łupnął w jakąś fifke z kumplami i do tego browarki,czy też wódeczka. Bardzo mile spędzony wieczór to by był ;)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

CS odjechał jakiś czas temu to i parę innych tytułów na tapetę wskoczyło. Jedna nowość, czyli zamknięta alpha gry Hunt: Showdown. Niestety GPU z dwoma rdzeniami (taktowane na 2.16Ghz) i zintegrowaną grafiką to dla tego tytułu zbyt słabo. I to bardzo zbyt :( Jedna gierka troszkę starsza, ma już trzy lata. Jest to Don't Starve Together. Bardzo fajna gra survivalowa z przyjemną dla oka rysunkową grafiką. Wersja Together w przeciwieństwie do wersji zwykłej ma możliwość grania multiplayer i ciągle dodają do niej nowości. Serdecznie polecam. Z symulatorów wędkarstwa to pykam jeszcze w Ice Lakes. Jedyny na rynku i bardzo przyjemny symulator łowienia ryb z lodu.

• 3 tygodnie później...

A stwierdzilem ze sobie w cos zagram, nowe gry jakos mnie nudza, wiec dorwalem troche klasyki  :lol:  :lol:  :lol:

Taki maly zestaw  :D

Dungeon Siege I
Dungeon Siege I - Legends of Aranna
Dungeon Siege II
Dungeon Siege II - Broken World
Dungeon Siege III

Też to przerabiałem :) Delikatna sugestia, zatrzymaj się przy Broken World. III jakoś wieje siusiaczem (cyt. Kpt. Bombę...) ;)

Cisza w temacie, albo gracie, albo ryby łowicie. Z racji, że od tego drugiego jestem odcięty :( to grywam w Fortnite.

Fortnite dla dzieci, mój syn w to gra.

Zagraj w PUBGa, tam są emocje i prawdziwe osaczenie. Grając solo czasem muszę se zrobić przerwę zebu ochłonąć. Duo i świądu to extra zabaw taktyczna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Różnica jest zasadnicza - PUBG jest bardziej strategiczno taktyczny, liczy sie umiejetność pracy zespołowej, taktyka, przewidywanie zachowań, znajomość lokacji, opanowanie itp. Generalnie trzeba dużo myśleć.

Fortnite jest ostra strzelanka która daje szybkie fajne emocje ale mam mało wspólnego z realiami pola walki za to jest swietnie zoptymalizowana i stabilna.

Co kto lubi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Na GOW czekam z niecierpliwością. Wszystkie odsłony zaliczone począwszy od tych na PSP skończywszy na PS3. To musi być hicior.

Jeśli chodzi o Rayman-a to moim zdaniem najlepsza platformówka ever. Nęcił mnie swego czasu Ori and the Black Forest, ale nie kupiłem ostatecznie x-boxa.

Na GOW czekam z niecierpliwością. Wszystkie odsłony zaliczone począwszy od tych na PSP skończywszy na PS3. To musi być hicior.

Jeśli chodzi o Rayman-a to moim zdaniem najlepsza platformówka ever. Nęcił mnie swego czasu Ori and the Black Forest, ale nie kupiłem ostatecznie x-boxa.

Blind Forest - swoją drogą ciekawy tytuł , polecam, jest też na PC

Edytowane przez nalewator