Mdah Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Oczywiście autokorekta ????Ori to ponoć wyśmienita i bardzo wymagająca platformówka. Z nowszych Cuphead. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Far Cry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 beyond/havy rain PS4.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 skończyłem. Rewelacyjna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Black Ops 4 w oczekiwaniu na F76 Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Listopada 2018 przez Wilku82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Battlefield V (Twisted Steel) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Cześć. Czy moglibyście polecić jakiegoś hack'n'slasha albo jRPGa (najlepiej turowego) na Androida? Chodzi mi o grę, w której nie będę musiał kupować kryształów za dolary żeby móc przypakować żeby pokonać bossa i nie będę musiał lać się na arenie z innymi graczami, żeby nie grać w kolejnego klona Dungeon Huntera. Gra nie musi być za darmo, nie musi być tania, ma być dobra i dawać dużo przyjemności z rozgrywki i nie irytować wyskakującymi promocjami na armor za 100$????Z góry dziękuję za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) A ja moim zamiłowaniem do Old Scholl rzeczy, załatwiłem sobie psxa i cioram w ISSa.. Oczywiście na hardzie, łoja mnie ze hej.. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Greg #2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Castle Crush z google playFree multiplayer strategy game. Collect cards and clash against the enemy clans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A ja trochę zacząłem pogrywać w Fortnite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A co koledzy polecaja z gier wojennych na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ace Combat 7 VR . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak mam czas pogrywam w Heroes of Might&Magic 5 - Dzikie hordy (3.1) - świetna turówka, polecam. Jeśli ktoś w to gra i chciałby w sieci pograć proszę o info .Dodatkowo na syna kompie w Fifę 19. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 A ja moim zamiłowaniem do Old Scholl rzeczy, załatwiłem sobie psxa i cioram w ISSa.. Oczywiście na hardzie, łoja mnie ze hej.. ISS pro evo 2 na ps1 to najlepsza gra w historii, tyle godzin mojego dzieciństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak mam czas pogrywam w Heroes of Might&Magic 5 - Dzikie hordy (3.1) - świetna turówka, polecam. Jeśli ktoś w to gra i chciałby w sieci pograć proszę o info .Dodatkowo na syna kompie w Fifę 19. Seria Heroes skończyła się na trójce. Nowsze to dramat... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Seria Heroes skończyła się na trójce. Nowsze to dramat...3-jka fakt, jest super, ale szczerze Ci powiem do 5 nie umywa się, tylko trzeba ją poznać. Grałem od 1 do 5 części i uważam, że 5-ka jest najlepsza. Wiele możliwości taktycznych, o których w 3-ce możesz pomarzyć robi z niej, (jak dla mnie oczywiście) nr 1 P.S Heroes 2-ka też miała super grywalność po sieci i już na tamte czasy była o epokę wyżej od jedynki pod względem grafiki Edytowane 23 Stycznia 2019 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 3-jka fakt, jest super, ale szczerze Ci powiem do 5 nie umywa się, tylko trzeba ją poznać. Grałem od 1 do 5 części i uważam, że 5-ka jest najlepsza. Wiele możliwości taktycznych, o których w 3-ce możesz pomarzyć robi z niej, (jak dla mnie oczywiście) nr 1 P.S Heroes 2-ka też miała super grywalność po sieci i już na tamte czasy była o epokę wyżej od jedynki pod względem grafiki 2-ka to był przełom w turówkach, a 3 to legenda i totalnie rewolucyjna gra jak na tamte czasy. Pamiętam jak w 99 roku pierwszy raz ją odpaliłem, kopara opadała. Też grałem we wszystkie części, fakt że w te nowsze nie za wiele bo mnie nie wciągnęły. Może po prostu nie dałem jej wystarczającej szansy, ale w hierarchii nie przeskoczy trójki, nie ma na to szans A tak naprawdę to zawsze za najlepsze turówki uwazałem te z serii Total War. I nawet te nowsze są spoko, np shogun 2 był mega dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Kieeeeedyś z kumplami łączyliśmy kompy kablami i graliśmy w 2-jkę po sieci . 3-ka pokazała kolejny progres, ale 5-ka jest naprawdę świetna, tylko tak jak mówisz, trzeba ją poznać, bo jest wiele możliwości rasa vs rasa. Na każdą rasę można, a nawet trzeba ustawić się inaczej taktycznie i rozwinąć odpowiednie talenty dowódcy , co ma przełożenie na całą armię . Total War i Shogun 2 nie znam - nigdy nie grałem, za to w herosy "straciłem" wiele cennego czasu ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W Heroes 5 jest jeszcze jedna ciekawa opcja. Po zainstalowaniu moda "PEST" rozgrywka dzieje się w "czasie rzeczywistym" - czyli nie przełącza na pojedyncze tury, jak to miało miejsce w poprzednich częściach i przez to gra trwała dłużej, a gracze poruszają się jednocześnie. Na mapie nawet jeden obok drugiego może z armią przejechać i nie przełączy na pojedyncze tury. Oczywiście jak już nie mamy ruchu i wciskamy klepsydrę, a nasz rywal jeszcze nie skończył swojej tury, to musimy poczekać na "kolejny dzień". Z modem gra się szybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Seria Total war wielki złodziej czasu ????Heroes 3 super 4 dno 5 trochę lepsza ale wiedźmin 3 to coś co mnie pochłonęło ostatnio???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) ISS pro evo 2 na ps1 to najlepsza gra w historii, tyle godzin mojego dzieciństwa...mam i 1 i 2 ..zawsze sobie powtarzam ostatni dzis..i koncze zazwyczaj..po kolejnych 10 ciu.. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Greg #2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ISS pro evo 2 na ps1 to najlepsza gra w historii, tyle godzin mojego dzieciństwa...Pamiętam jak w wakacje się grało mistrzostwa w z kolegami, ależ to były emocje, od rana do wieczora aż robiło się chłodniej i można było udawać Tsubase lub Ronaldo (nie mylić z C. Ronaldo) na podwórku. Potem udany był jeszcze PES 6 na PS2, cała generacja następna PES już ssała do czasu PS4 gdzie fajnie można pograć ale czas już nie ten i umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Świetny był też PES 2 i 3... I fenomen drużyny Nigerii.. Kumple Albo Brazylia albo Francja.. Ja Nigerią ustawioną na atak.. I do tego świetny Oliseh defensor z dużą ilością bramek z 20 m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nowsze PESy ogarniałem na pececie. Te nowe z patchem ekstraklasa dają radę. Ale najbardziej bym pograł w ISS 2.Co do Nigerii, był tam taki skrzydłowy Babangida, najszybszy w grze i oczywiście Mboma z Kamerunu na ataku. Wszyscy obrońcy się od niego odbijali pamiętam jeszcze rzuty wolne Arielem Ortegą. Wchodziły tą lewicą wolniaki aż miło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pamiętam jak Babangide albo Roberto Carlosa się na atak ładowało. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi