Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

Nowsze PESy ogarniałem na pececie. Te nowe z patchem ekstraklasa dają radę. Ale najbardziej bym pograł w ISS 2.

Co do Nigerii, był tam taki skrzydłowy Babangida, najszybszy w grze :) i oczywiście Mboma z Kamerunu na ataku. Wszyscy obrońcy się od niego odbijali :D pamiętam jeszcze rzuty wolne Arielem Ortegą. Wchodziły tą lewicą wolniaki aż miło :)

Babangida, West z fluo fryzurą, i Kanu z nr 4..na szpicy 198 wzrostu a technik nieziemski.z.kiedys grał w Arsenalu..

Babayaro,CB Okocha,na 10 ,Ikpeba i Amokachi.. Pięknie się gra..

• Like 1

Cześć. Czy moglibyście polecić jakiegoś hack'n'slasha albo jRPGa (najlepiej turowego) na Androida? Chodzi mi o grę, w której nie będę musiał kupować kryształów za dolary żeby móc przypakować żeby pokonać bossa i nie będę musiał lać się na arenie z innymi graczami, żeby nie grać w kolejnego klona Dungeon Huntera. Gra nie musi być za darmo, nie musi być tania, ma być dobra i dawać dużo przyjemności z rozgrywki i nie irytować wyskakującymi promocjami na armor za 100$????

Z góry dziękuję za propozycje.

nie do końca te kryteria, ale rozważałeś spróbowanie knights of the old republic?

• Like 1

Dzięki za propozycję, sprawdzę.

To jest absolutnie klasyczny RPG przeniesiony z PC na Androida. Gwiezdne wojny, akcja na dłuuugo przed filmową. Fabuła świetna, jak na RPG przystało.

Walka to jednak nie typowy hack'n slash, tylko tzw.aktywna pauza.

Kiedyś wciągnęła mnie ta gra bez reszty.

• 4 miesiące temu...

Ja na PC od kilku lat ciągle powracam do Gothica - wszystkie części. Uwielbiam też całą trylogię Mass Effect. Swego czasu wciągnął mnie Dragon Age Origins. Multum czasu spędzałem na MMO - prywatnych serwerach Metina 2. Teraz już mi przeszło i nie mogę pograć dłużej niż kilka dni w tą grę.

W zeszłym roku sprawiłem sobie Xboxa One S i bardzo wciągnął mnie Wiedźmin 3. Spędziłem również kilkaset godzin w AC Origins. Fajnie grało się w najnowszego Tomb Ridera.

Aktualnie jestem w połowie Dying Light - co ciekawe, trzy razy podchodziłem do tej gry i przeleżała kilka miesięcy na półce nie ruszona.

Bardzo chętnie zagrałbym w GTA 5, fallout 4 oraz Metro.

Edytowane przez Pulsar

A ja gram tylko myltiplayery, obecnie cs 1.6 (na jednym serwerze mam ponad 2500h), wcześniej quake2, q3, q3cpm, lajtowo tekken 7, pesy u kumpla (nawet nie wiem które już), na imprezach wormsy :),  single bardzo rzadko ale polecę hotline miami 1&2, super świetna fabuł i mega genialny soundtrack!

• 3 miesiące temu...

Grałem kiedyś w Game od war . Tak skonstruowana że bez ładowania konkretnej kasy nic się nie znaczyło. Na początku duży pakiet wystarczał na długo potem tak się MZ rozpedziło z nowościami że dużo fajnych ludzi odeszło. Dobrze że z tym skończyłem.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

A ja myślałem, że na Black Friday znajde PS4 Pro w jakiejś fajnej cenie...

Swoją drogą, nie ma któryś z kolegów do sprzedania używki? ;) Chętnie odkupie!

Jakiś czas temu się napaliłem na PS4.

Znajomy w sklepie szykował mi mały zestaw promocyjny i już miałem jechać i wydać zaskórniaki gdy mój serdeczny kumpel z Wrocka wygadał się w rozmowie, że jego 10 latek, który w wieku 5 lat ciągał medalowe jazie teraz po szkole najchętniej tylko by grał. Wszystkie prezenty chce dostawać związane z graniem.

Stwierdziłem że pierdzielę i zrezygnowałem z elektronicznych uciech. Co prawda mój Szymon ma dopiero 2,5 roku i wielu rzeczy których bym chciał w przyszłości nie uniknie, choćby jak pójdzie do szkoły, ale sam mu nie będę podsuwać odmóżdżaczy.

• Like 2