Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) MiazgaJa już skończyłem . Teraz obrabiam Desperado 3 .Świetna gierka do pomyślenia.Teraz już niedaleko do końca.Najlepsza postać to Wiedźma z bagien.Generalnie to wszystkie są fajne ale wiedźma wymiata Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Air combat OL na tel.gra wymiata i nie trzeba mieć pc,ps przy sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xibi Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Half Life Alyx na VR Oculus - miażdży klimat i interakcja z otoczeniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Do 24 września można za darmo pobrać football manager 2020 i watch dogs 2 z epic games 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10.Pamiętam 1 i 2... Oj grało się ciekawe czy jest na ps4 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Pamiętam 1 i 2... Oj grało się ciekawe czy jest na ps4 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNie szukaj, zajedziesz pada na amen. Programiści trochę przesadzili, to co się wyrabia w tej części (szczególnie pod koniec) to jakaś apokalipsa. W 2-ce i 3-ce aż takich legionów nie było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10.Dla mnie kombajn to mistrzostwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 A ja jestem na końcówce Wasteland 3 i dla fanów Fallouta gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10.jest na ps4? grales w bulletstorm? podobna? bulletstorm jest gruby - kilka razy gralem z kims obserwujacym w pokoju to narzekali, ze nie wiedza co sie dzieje na ekranie bo gra za szybka ;P A ja jestem na końcówce Wasteland 3 i dla fanów Fallouta gorąco polecam! Otoczenie i klimat czy calosc "inwentarza"? uwielbialem new vegas i 3 - przeszlem je po kilka razy. 4 juz mnie wkurzala z 10 zadan w tych samych lokacjach etc.... tego kolejnego (76 czy jak mu tam) nawet nie probowalem.Nawet odlozylem zakup ps5 na wypadek jakby f mialy byc exclusivami na x bo zakupie bethesdy.swoja droga days gone super.last of us 2 troche gorsze. cyberpunk zamowiony i chetnie pogram w lutym w nowego far cry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) jest na ps4? grales w bulletstorm? podobna? bulletstorm jest gruby - kilka razy gralem z kims obserwujacym w pokoju to narzekali, ze nie wiedza co sie dzieje na ekranie bo gra za szybka ;P Nie wiem, grałem na pececie, nie wyobrażam sobie grania w to padem. Grałem w Bulletstorm, przy Serious Sam 4 to szachy jeśli chodzi o tempo rozgrywki. Co do samej rozgrywki to tak, podobna, jedynie w SS 4 brak combosów, achievmentów za wymyślne zabójstwa, ino sama rzeźnia Edytowane 17 Października 2020 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) Nie wiem, grałem na pececie, nie wyobrażam sobie grania w to padem. Grałem w Bulletstorm, przy Serious Sam 4 to szachy jeśli chodzi o tempo rozgrywki. Co do samej rozgrywki to tak, podobna, jedynie w SS 4 brak combosów, achievmentów za wymyślne zabójstwa, ino sama rzeźnia Jesli chodzi o pada mialem to samo - na poczatku kupilem z 5 jakis wynalazkow emulatorow i przejsciowek. teraz to mi przeszlo ps widze, ze jest na ps4. mozer dorwe - na razie czekam na cyberpunka i koncze moj fotelik do grania - tylko na czarno drewno zostalo pomalowac Pol dnia dzisiaj nad/na nim siedzialem Ps to alcantara wyglada na brudna bo nie cala zaczesana w ta sama strone Edytowane 17 Października 2020 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 A mnie wciągnął simracing. Wolny czas spędzam na podnoszeniu umiejętności w Assetto Corsa Competizione. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Niezly rig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wake up samurai! We've got a city to burn! W weekend chyba ryby odpuszczę Na razie godzinka z rana przed pracą. Ogrywam na PC, niby mocny konfig ale na 4K nie ma szans na płynną rozgrywkę przy R5 3600 + RX5600XT. 1440P i to średnie ustawienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wake up samurai! We've got a city to burn! W weekend chyba ryby odpuszczę Na razie godzinka z rana przed pracą. Ogrywam na PC, niby mocny konfig ale na 4K nie ma szans na płynną rozgrywkę przy R5 3600 + RX5600XT. 1440P i to średnie ustawienia. Ja bym już był zniechęcony. Moja zasada to całe życie na ultra Albo na pełnej ku.wie albo wcale Mój obecny komp nawet na medium by pewnie nie pociągnął Ale... Nie jestem fanem Cyberpunka ale zaciekawił mnie ostatnio jeden z tytułów w tym właśnie klimacie, mianowicie Ghostrunner. Pobrałem demówkę ze Steam'a i jestem pod ciężkim wrażeniem. Takiej gry ostatnio mi brakowało. Co prawda przechodząc demo zginąłem około 100 razy ale to tylko na plus. Ścieżka dźwiękowa - 11/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wake up samurai! We've got a city to burn! W weekend chyba ryby odpuszczę Na razie godzinka z rana przed pracą. Ogrywam na PC, niby mocny konfig ale na 4K nie ma szans na płynną rozgrywkę przy R5 3600 + RX5600XT. 1440P i to średnie ustawienia. Ta sama konfiguracja sprzętowa u mnie Ale ja nie gustuję w gierkach tego typu - kocham samochodówki Moja żonka coś bardziej w te strony, coby ludzikiem łazić i jakieś misje robić, więc wszystkie Wiedźminy, większość Tomb Raiderów, Assassinów i inne Horizony Zero Dawn ma ograne Ja spróbowałem troszke, ale nie umiem w Horizona, choć sama gra mi się nawet podobała, kiedy kobitka pykała w klawierkę Ja ostatnio nabyłem - bo promka była w Euro, za 109 PLN - Forze Horizon 4 i sobie cuś tam czasem podrajwerze A zakochany jestem w serii NFS: Underground, Most Wanted, Carbon, czy ostatnio Heat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wiele bym dał żeby jeszcze zagrać w NFS Underground. Niestety od lat posiadam xb 360 i gram tylko w zimie.Wiek nie ten ,chęci też. Zostaje granie w oklepane COD, FEAR czy BF2. Ogólnie mam z 50 tytułów, ale zawsze z sentymentem wspominam ww Underground z ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Właśnie skończyłem Last of us 2. Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Właśnie skończyłem Last of us 2. Świetne!No zajebista cała seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Last of Us 2 mnie rozłożyło na łopatki. W ogóle wszystkie gry Naughty Dogs to petardy. Jako, że jestem zupełnie anty online, tylko single. Co byście fajnego polecili na ps4, z dobra historia, coś w stylu LoU albo Uncharted...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Obczaj Tomb Raidery, a jak lubisz wysoki poziom trudności, Bloodborne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Last of Us 2 mnie rozłożyło na łopatki. W ogóle wszystkie gry Naughty Dogs to petardy. Jako, że jestem zupełnie anty online, tylko single. Co byście fajnego polecili na ps4, z dobra historia, coś w stylu LoU albo Uncharted...? Ghost of Tsushima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Sajberpank wszystko na ultra i jest ~100fps Genialna fabula, bugów póki co nie uświadczyłem.Ale jutro daje odpust by pouganiać się nad wodą za rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Last of Us 2 mnie rozłożyło na łopatki. W ogóle wszystkie gry Naughty Dogs to petardy. Jako, że jestem zupełnie anty online, tylko single. Co byście fajnego polecili na ps4, z dobra historia, coś w stylu LoU albo Uncharted...?Grales w days gone? mz duzo lepsze od lou2, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi