Skocz do zawartości

W co gracie?

Mdah

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10.

Pamiętam 1 i 2... Oj grało się B) ciekawe czy jest na ps4

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Pamiętam 1 i 2... Oj grało się B) ciekawe czy jest na ps4

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Nie szukaj, zajedziesz pada na amen. Programiści trochę przesadzili, to co się wyrabia w tej części (szczególnie pod koniec) to jakaś apokalipsa. W 2-ce i 3-ce aż takich legionów nie było :)

• Like 2

Właśnie skończyłem Serious Sam 4. Polecam każdemu kto zamiast strzelania zza murka preferuje rozwałkę na pełnej qrwie. Ścieżka dźwiękowa - 10/10.

jest na ps4? grales w bulletstorm? podobna? bulletstorm jest gruby - kilka razy gralem z kims obserwujacym w pokoju to narzekali, ze nie wiedza co sie dzieje na ekranie bo gra za szybka ;P

A ja jestem na końcówce Wasteland 3 i dla fanów Fallouta gorąco polecam! :)

Otoczenie i klimat czy calosc "inwentarza"? uwielbialem new vegas i 3 - przeszlem je po kilka razy. 4 juz mnie wkurzala z 10 zadan w tych samych lokacjach etc.... tego kolejnego (76 czy jak mu tam) nawet nie probowalem.

Nawet odlozylem zakup ps5 na wypadek jakby f mialy byc exclusivami na x bo zakupie bethesdy.

swoja droga days gone super.last of  us 2 troche gorsze. cyberpunk zamowiony i chetnie pogram w lutym w nowego far cry.

jest na ps4? grales w bulletstorm? podobna? bulletstorm jest gruby - kilka razy gralem z kims obserwujacym w pokoju to narzekali, ze nie wiedza co sie dzieje na ekranie bo gra za szybka ;P

Nie wiem, grałem na pececie, nie wyobrażam sobie grania w to padem. Grałem w Bulletstorm, przy Serious Sam 4 to szachy jeśli chodzi o tempo rozgrywki. Co do samej rozgrywki to tak, podobna, jedynie w SS 4 brak combosów, achievmentów za wymyślne zabójstwa, ino sama rzeźnia :)

Edytowane przez Pumba

Nie wiem, grałem na pececie, nie wyobrażam sobie grania w to padem. Grałem w Bulletstorm, przy Serious Sam 4 to szachy jeśli chodzi o tempo rozgrywki. Co do samej rozgrywki to tak, podobna, jedynie w SS 4 brak combosów, achievmentów za wymyślne zabójstwa, ino sama rzeźnia :)

Jesli chodzi o pada mialem to samo - na poczatku kupilem z 5 jakis wynalazkow emulatorow i przejsciowek. teraz to mi przeszlo ;) ps widze, ze jest na ps4. mozer dorwe - na razie czekam na cyberpunka i koncze moj fotelik do grania - tylko na czarno drewno zostalo pomalowac ;) Pol dnia dzisiaj nad/na nim siedzialem ;) Ps to alcantara wyglada na brudna bo nie cala zaczesana w ta sama strone ;)

post-48321-0-75350500-1602973491_thumb.jpg

post-48321-0-47959400-1602973504_thumb.jpg

Edytowane przez gooral

• 1 miesiąc temu...

Wake up samurai! We've got a city to burn!

W weekend chyba ryby odpuszczę :) Na razie godzinka z rana przed pracą. Ogrywam na PC, niby mocny konfig ale na 4K nie ma szans na płynną rozgrywkę przy R5 3600 + RX5600XT. 1440P i to średnie ustawienia.  

Ja bym już był zniechęcony. Moja zasada to całe życie na ultra :) Albo na pełnej ku.wie albo wcale :) Mój obecny komp nawet na medium by pewnie nie pociągnął :) Ale... Nie jestem fanem Cyberpunka ale zaciekawił mnie ostatnio jeden z tytułów w tym właśnie klimacie, mianowicie Ghostrunner. Pobrałem demówkę ze Steam'a i jestem pod ciężkim wrażeniem. Takiej gry ostatnio mi brakowało. Co prawda przechodząc demo zginąłem około 100 razy ale to tylko na plus. Ścieżka dźwiękowa - 11/10.

Wake up samurai! We've got a city to burn!

W weekend chyba ryby odpuszczę :) Na razie godzinka z rana przed pracą. Ogrywam na PC, niby mocny konfig ale na 4K nie ma szans na płynną rozgrywkę przy R5 3600 + RX5600XT. 1440P i to średnie ustawienia.  

Ta sama konfiguracja sprzętowa u mnie ;)

Ale ja nie gustuję w gierkach tego typu - kocham samochodówki :) Moja żonka coś bardziej w te strony, coby ludzikiem łazić i jakieś misje robić, więc wszystkie Wiedźminy, większość Tomb Raiderów, Assassinów i inne Horizony Zero Dawn ma ograne :D Ja spróbowałem troszke, ale nie umiem w Horizona, choć sama gra mi się nawet podobała, kiedy kobitka pykała w klawierkę :)

Ja ostatnio nabyłem - bo promka była w Euro, za 109 PLN - Forze Horizon 4 i sobie cuś tam czasem podrajwerze :) A zakochany jestem w serii NFS: Underground, Most Wanted, Carbon, czy ostatnio Heat.

Wiele bym dał żeby jeszcze zagrać w NFS Underground. Niestety od lat posiadam xb 360 i gram tylko w zimie.Wiek nie ten ,chęci też. Zostaje granie w oklepane COD, FEAR czy BF2. Ogólnie mam z 50 tytułów, ale zawsze z sentymentem wspominam ww Underground z ps2.

Last of Us 2 mnie rozłożyło na łopatki.

W ogóle wszystkie gry Naughty Dogs to petardy.

Jako, że jestem zupełnie anty online, tylko single.

Co byście fajnego polecili na ps4, z dobra historia, coś w stylu LoU albo Uncharted...?

Grales w days gone? mz duzo lepsze od lou2,

• Like 1