5384 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ej nooooooNie wierzę, że nikt z szanownego grona nie gra jeszcze w Cyberpunka ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja od wczoraj. Zasnalem zanim sie zsladowal na ps4. A dxis drugi raz jak czekalem na update 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Sajberpank wszystko na ultra i jest ~100fps Genialna fabula, bugów póki co nie uświadczyłem.Ale jutro daje odpust by pouganiać się nad wodą za rybami. Ej nooooooNie wierzę, że nikt z szanownego grona nie gra jeszcze w Cyberpunka No jak nie jak tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ja kupiłem Baldur's Gate i Icewind dale Enchanced Edition i biegam po Faerun-ie :-)Super wrócić do starych tytułów, bardzo ładnie odświeżonych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Dawno temu sporo w q3 arena - defrag i rozgrywki ligowe w clan arena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ja od wczoraj. Zasnalem zanim sie zsladowal na ps4. A dxis drugi raz jak czekalem na updateZepsujesz sobie tylko zabawę na ps4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Rower 26 gram od piatku. 0 problemow. Chcialbym miec takie "problemy" z grami bethesdy. Te glupoty na necie chyba odnosza sie do jakus kiepskich "zwyklycg" ps4. Mam " zwykla" pro. Nic nie krzaczy textury ok etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Rower 26 gram od piatku. 0 problemow. Chcialbym miec takie "problemy" z grami bethesdy. Te glupoty na necie chyba odnosza sie do jakus kiepskich "zwyklycg" ps4. Mam " zwykla" pro. Nic nie krzaczy textury ok etc. do zwykłych ps4 i Xone. Na PS4 pro jest lepiej, duzo lepiej. Jak pisałem wyżej, ogrywam na pc ale pozyczyłem od znajomego wersję ps4. Mam zwykłą ps4, z pierwszego wypustu z 2013 roku. JEST BARDZO, BARDZO ŹLE. Loadingi to 2 fajki.Wchodzisz do pomieszczenia i po 30 sekundach tekstury się dogrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) A ja mam X-Box X czy jak mu tam i jest super! "cajber pank " chodzi miodzio.PS5 kupię jak będzie dostępne .Ale to może bo X-Box mnie oczarował! Zajebisty pad!!!! Super forma i jest mega szybki .Pad sony dual sense czy jak tam to się zobaczy czy gry będą pod to robić.To może być tak jak z tym ich VR czyli kupa.Bo gier fajnych na to nie ma .Tak więc ostrożnie z tym Sony panowie Sztuczne zagrywy że czegoś nie ma na rynku .To jest podpucha i nic więcej że to niby taki towar eksklusiv! Po za tyym nowy X-box jest mocniejszą maszyną.Wszyscy moi znajomi i ja kupiliśmy X-boxa bo wkurwa mamy na Sony.Wszyscy grali tylko na PS do tej pory.Tak więc myślę że czas glory ! dla PS się skończył.Gwoździem do trumny ps'a było to że wyszedł cyberpunk .Wszyscy chcą w to grać wiadomo bo gra jest mega,mega zajebista.Na PS4 to szkoda to odpalać PS5 niedostępnę no i Microsoft pięknie tu zagrał wypuszczając konsole w secie z tym tytułem,która jest dostępna!!! Choć zaczynają być problemy z dostępnością i tu widać ilu ludzi Sony straciło i patrząc na X-Boxa to myślę że na zawsze.Niedługo będą niszową platformą jak Nintendo które kiedyś naprawdę triumfowało .Tak się kończy granie w ch....a z ludźmi . Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 A do tego, super-ultra-mega-giga świetne Age Of Empires wydano w nowej odsłonie, wszystkie 3 części: Age of Empires: Definitive Edition.Godzinami się zagrywałem - cudny RTS, najlepszy. Swoją drogą, goście od gier to nieźli naciągacze - ze 3 lata temu odświeżyli Age Of Empires przez danie jej rozdzielczości HD, ale z tradycyjną "malowaną" grafiką.Teraz przerobili grafiką na 3D i znowu kroją kasę...Ale trzeba przyznać, że grywalność jak była, taka jest, ale za to przepięknie to wygląda. Poza tym, na Allegro możne kupić za kilka PLN - właściciel odsprzedaje wypożyczenie gry - można to robić legalnie - mamy pełną wersję gry, tylko gramy off-line i nie zdobywamy osiagnięć. https://store.steampowered.com/app/1017900/Age_of_Empires_Definitive_Edition/ https://store.steampowered.com/app/813780/Age_of_Empires_II_Definitive_Edition/ https://store.steampowered.com/app/933110/Age_of_Empires_III_Definitive_Edition/ Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) A do tego, super-ultra-mega-giga świetne Age Of Empires wydano w nowej odsłonie, wszystkie 3 części: Age of Empires: Definitive Edition.Godzinami się zagrywałem - cudny RTS, najlepszy. Swoją drogą, goście od gier to nieźli naciągacze - ze 3 lata temu odświeżyli Age Of Empires przez danie jej rozdzielczości HD, ale z tradycyjną "malowaną" grafiką.Teraz przerobili grafiką na 3D i znowu kroją kasę...Ale trzeba przyznać, że grywalność jak była, taka jest, ale za to przepięknie to wygląda. Poza tym, na Allegro możne kupić za kilka PLN - właściciel odsprzedaje wypożyczenie gry - można to robić legalnie - mamy pełną wersję gry, tylko gramy off-line i nie zdobywamy osiagnięć. https://store.steampowered.com/app/1017900/Age_of_Empires_Definitive_Edition/ https://store.steampowered.com/app/813780/Age_of_Empires_II_Definitive_Edition/ https://store.steampowered.com/app/933110/Age_of_Empires_III_Definitive_Edition/ Polecam!A to nie grałem Ci powiem w ten tytuł. Mój świat to głównie battlefield'y online.Eh!!!! BF3 to była giera.Pluton mieliśmy i mecze od Bf4 rozpadło się ale podobno ma być remaster Bf3 na PC to i na X-Boxa pewnie będzie RTS'y kiedyś też mocno ogrywałem to pewnie przypasi.Już widziałem na YT super to wygląda. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 A to nie grałem Ci powiem w ten tytuł. RTS'y kiedyś też mocno ogrywałem to pewnie przypasi.Już widziałem na YT super to wygląda.Nawet nie pisz, że grając w RTS-y nie znasz AoE... :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 było jeszcze Age of Mythology Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 było jeszcze Age of Mythology Też pykałem długo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Poza tym mam jeszcze Wiedźmina 2 i 3 zainstalowane, ale jakoś nie chce mi się w nie grać.Sam nie wiem po co to trzymam na dysku.Wiedźmin 1 bardzo mi się podobał, szczególnie noc na bagnach - klimat 100%.Kolejnych jakoś mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Ciuch na święta: Urwał, wylądowałem na L4 - a łowisko zarybili szczupakiem...Podgonię z grami, choć wolałbym łowić. :-( Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na GOG jest promocja na Plancescape Torment... 75% w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Na Epic Store codziennie od 17.00 przez 24h można odebrać darmową grę. Podobno coś wartego uwagi ma się ukazać. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Nales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ja niezmiennie od początku WoW i kolejny dodatek Shadowlands . Ale chyba na Cyberpunka tez sie pokuszę, bo jakoś cicho o nowych przygodach Blazkowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 A jakie gry wojenne polecicie ,typu call of duty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ja niezmiennie od początku WoW i kolejny dodatek Shadowlands . Ale chyba na Cyberpunka tez sie pokuszę, bo jakoś cicho o nowych przygodach Blazkowicza Powiem Ci, że wróciłem do wowa (skończyłem na tbc) i odnoszę wrażenie że wszystkie klasy są takie hmmm nijakie, takie na jedno kopyto. Jakieś wrażenie mam, że w tbc była jednak duża różnorodność (mówię o pvp bo i w ten tryb grywam jako gracz casualowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ciekawostka taka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 https://www.kitguru.net/desktop-pc/mustafa-mahmoud/star-wars-battlefront-ii-is-free-on-the-epic-games-store/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Właśnie skończyłem Polecam pomimo błędów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi