croock Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Grałeś ma PC czy konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Grałeś ma PC czy konsoli?Na PC z padem XboxCzasami wywalało do pulpitu, ale auto zapis przywraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Wczoraj jak się o tym dowiedziałem to aż "usikłem" z radości, jak pies : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 I c.d. https://www.purepc.pl/diablo-2-resurrected-zapowiedz-remastera-kultowego-hack-n-slasha-blizzard-udostepnil-wymagania-sprzetowe-i-trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 przeszedłem, polecam, uspokaja..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 W settlersów to na Amiga1200 napi...em aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Ja ostatnio gram w red dead redemption 2Super gierka I grafika świetna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Koniec lutego, a u Ciebie nadal światełka choinkowe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Zdjęcie ze stycznia. A poza tym wszystko można zgasić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Ja ostatnio gram w red dead redemption 2Super gierka I grafika świetna.Patrząc na zdjęcie, to ta gra nazywa się "Pulpit" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) U mnie ostatnio był na tapecie Doom Eternal, polecam. Lubię takie rozwałki, a w Doomie jest co rozwalać. Edytowane 22 Lutego 2021 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 U mnie ostatnio był na tapecie Doom Eternal, polecam. Lubię takie rozwałki, a w Doomie jest co rozwalać. Escape from Tarkov sobie zobacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Nioh 2, Cyberpunk 2077, Demons Souls i COD Cold War i już mało miejsca na konsoli zostało [emoji1787] Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebanik Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Path Of Exile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam koledzy Kupilem dla syna playstation 4 i mamy gre fifa 20 Moze ktos wie jak ustawic mecz na gre przeciwko sobie w domu na dwa pady??? Ostatni raz grałem na atari.... Dziekuje za wszytskie podpowiedzi M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 W Catan i darta [emoji2957] Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam koledzy Kupilem dla syna playstation 4 i mamy gre fifa 20 Moze ktos wie jak ustawic mecz na gre przeciwko sobie w domu na dwa pady??? Ostatni raz grałem na atari.... Dziekuje za wszytskie podpowiedzi Mudało się ,zatem po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 I jeszcze to, odnośnie Diablo: https://diablo2.blizzard.com/pl-pl/#visuals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Trout fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ło kierwa, pochodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Trout fishing 6AC11369-3518-44A4-BADA-4F9DCCD1CFF7.jpegCo to za gra bo na wędkarską nie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja jako że jestem fanem WRC ostatnio wkręciłem się w stary symulator rajdowy Richard Burns rally poziom trudności absolutny top bez zrobienia tam szkółki nie pojedziemy normalnie.W tej chwili mam ustawione na średnim poziomie i zniszczenia realistic.Wystarczy jeden mały błąd uderzenie nie koniecznie mocne i pojazd nie nadaje się do jazdy a z rajdu trzeba się wycofać.O jakiekolwiek punkty trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Co to za gra bo na wędkarską nie wygląda? Assassin creed valhalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Obecnie kończę "The Plague Talles:Innocence"Klimat ciekawy i nieco inne podejście do rozgrywki. Sterowanie postacią nieco jak dla mnie drewniane. Niedawno skończyłem "Hellblade". Krótkie ale polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi