Gość Jonek222 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Teraz gram w Mount and Blade Bannerlord. Bardzo polecam grę jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Gdyby ktoś chciał to mam Assassin Creed Valhalla na PS5 do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Spodobała mi się gra na telefon o nazwie fishing clash, gra ktoś? Edytowane 15 Stycznia 2022 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ja gram, taki zabijacz czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Heroes of Might and Magic V w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Troche historii gamingowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ja ostatnio Quake odpaliłem na PS4 (jest fajna wyprzedaż) i przypomniałem sobie stare czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Fishing clash na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ja ostatnio Quake odpaliłem na PS4 (jest fajna wyprzedaż) i przypomniałem sobie stare czasy. A którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 A którego?Oczywiście jedynka, single player. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Kiedyś sporo grałem q3, w ligach itd. ale to dawne czasy. W klasie maturalnej olałem i już tak zostało. Teraz szkoda czasu i tak go malo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Z Polszy tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 (edytowane) . Edytowane 1 Maja 2024 przez Biesan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Robocop : Rogue City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja No co tu dużo gadać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Aktualnie w The Last of Us Part II Remastered.Uważam tę produkcję za jedną z najlepszych serii gier w jakie kiedykolwiek grałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Technicznie dwójka zdecydowanie lepsza. Jednak do klimatu pierwszej części jej daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Technicznie dwójka zdecydowanie lepsza. Jednak do klimatu pierwszej części jej daleko.Wiele jest podobnych opinii. Ja jednak patrzę na tą produkcję jako całość. Mnie zarówno pierwsza jak i druga część wessała przeokrutnie. Pięknie opowiedziana i pokazana historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) Dla mnie The Last of Us Part I i Metal Gear Solid 3 najlepsze gry (w jakie grałem ) pod względem fabuły,klimatu . Ciężko o grę w której,,jej przejście" powoduje smutek że to już koniec. A takie te dwie były.Niestety serial nie dorównuje grze choćby w połowie. Edytowane 20 Maja przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja The Division 2 i Warlords Battlecry 3( z sentymentu). Zapchaj dziura do GTA 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi