Greg1407 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nowsze PESy ogarniałem na pececie. Te nowe z patchem ekstraklasa dają radę. Ale najbardziej bym pograł w ISS 2.Co do Nigerii, był tam taki skrzydłowy Babangida, najszybszy w grze i oczywiście Mboma z Kamerunu na ataku. Wszyscy obrońcy się od niego odbijali pamiętam jeszcze rzuty wolne Arielem Ortegą. Wchodziły tą lewicą wolniaki aż miło Babangida, West z fluo fryzurą, i Kanu z nr 4..na szpicy 198 wzrostu a technik nieziemski.z.kiedys grał w Arsenalu.. Babayaro,CB Okocha,na 10 ,Ikpeba i Amokachi.. Pięknie się gra.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cześć. Czy moglibyście polecić jakiegoś hack'n'slasha albo jRPGa (najlepiej turowego) na Androida? Chodzi mi o grę, w której nie będę musiał kupować kryształów za dolary żeby móc przypakować żeby pokonać bossa i nie będę musiał lać się na arenie z innymi graczami, żeby nie grać w kolejnego klona Dungeon Huntera. Gra nie musi być za darmo, nie musi być tania, ma być dobra i dawać dużo przyjemności z rozgrywki i nie irytować wyskakującymi promocjami na armor za 100$????Z góry dziękuję za propozycje.nie do końca te kryteria, ale rozważałeś spróbowanie knights of the old republic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 nie do końca te kryteria, ale rozważałeś spróbowanie knights of the old republic?Dzięki za propozycję, sprawdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dzięki za propozycję, sprawdzę.To jest absolutnie klasyczny RPG przeniesiony z PC na Androida. Gwiezdne wojny, akcja na dłuuugo przed filmową. Fabuła świetna, jak na RPG przystało. Walka to jednak nie typowy hack'n slash, tylko tzw.aktywna pauza. Kiedyś wciągnęła mnie ta gra bez reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Rage 2 PS4 .Trochę błędów ma ale momentami gierka bardzo dobra w swoim gatunku.PALENIE SZKODZI Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Rage 2 PS4 .Trochę błędów ma ale momentami gierka bardzo dobra w swoim gatunku. Rage-2_1-1.jpg P1740099.JPGPALENIE SZKODZI P1740098.JPGTomku a ja znowu cod MW online ostatnimi czasy.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Tomku a ja znowu cod MW online ostatnimi czasy.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaJak dla mnie online to tylko BF 4 .Najlepsze jaja są przy przejmowaniu flagi .Tylko trzeba mieć dobrą grupę i dobrze zgraną. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jak dla mnie online to tylko BF 4 .Najlepsze jaja są przy przejmowaniu flagi .Tylko trzeba mieć dobrą grupę i dobrze zgraną.Ja też lubię 4... Ale i BF ONE Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ja się ostatnio pokusiłem na Detroit become human i bardzo mi podeszło. Teraz jestem w trakcie Heavy Rain. Tez robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ja się ostatnio pokusiłem na Detroit become human i bardzo mi podeszło. Teraz jestem w trakcie Heavy Rain. Tez robi robotę.To Ci podejdzie też Beyond Two Souls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Ja na PC od kilku lat ciągle powracam do Gothica - wszystkie części. Uwielbiam też całą trylogię Mass Effect. Swego czasu wciągnął mnie Dragon Age Origins. Multum czasu spędzałem na MMO - prywatnych serwerach Metina 2. Teraz już mi przeszło i nie mogę pograć dłużej niż kilka dni w tą grę. W zeszłym roku sprawiłem sobie Xboxa One S i bardzo wciągnął mnie Wiedźmin 3. Spędziłem również kilkaset godzin w AC Origins. Fajnie grało się w najnowszego Tomb Ridera. Aktualnie jestem w połowie Dying Light - co ciekawe, trzy razy podchodziłem do tej gry i przeleżała kilka miesięcy na półce nie ruszona. Bardzo chętnie zagrałbym w GTA 5, fallout 4 oraz Metro. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Pulsar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 GTA-super.Metro wszystkie części bardzo dobre a Fallouty to się skończyły po tym jak przeszli z rzutu izometrycznego w 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino11 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Kiedyś brydż i to namiętnie, a nawet jakaś liga. Teraz... szkoda mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meth Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 PUBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 A ja gram tylko myltiplayery, obecnie cs 1.6 (na jednym serwerze mam ponad 2500h), wcześniej quake2, q3, q3cpm, lajtowo tekken 7, pesy u kumpla (nawet nie wiem które już), na imprezach wormsy , single bardzo rzadko ale polecę hotline miami 1&2, super świetna fabuł i mega genialny soundtrack! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Cześć, ktoś gra w gry bitewne typu Warhammer, Age Of Sigmar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 PUBG [emoji123] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Grałem kiedyś w Game od war . Tak skonstruowana że bez ładowania konkretnej kasy nic się nie znaczyło. Na początku duży pakiet wystarczał na długo potem tak się MZ rozpedziło z nowościami że dużo fajnych ludzi odeszło. Dobrze że z tym skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) A ja myślałem, że na Black Friday znajde PS4 Pro w jakiejś fajnej cenie... Swoją drogą, nie ma któryś z kolegów do sprzedania używki? Chętnie odkupie! Edytowane 30 Listopada 2019 przez Bunzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 https://www.youtube.com/watch?v=tCI396HyhbQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 A ja myślałem, że na Black Friday znajde PS4 Pro w jakiejś fajnej cenie... Swoją drogą, nie ma któryś z kolegów do sprzedania używki? Chętnie odkupie! Jakiś czas temu się napaliłem na PS4. Znajomy w sklepie szykował mi mały zestaw promocyjny i już miałem jechać i wydać zaskórniaki gdy mój serdeczny kumpel z Wrocka wygadał się w rozmowie, że jego 10 latek, który w wieku 5 lat ciągał medalowe jazie teraz po szkole najchętniej tylko by grał. Wszystkie prezenty chce dostawać związane z graniem. Stwierdziłem że pierdzielę i zrezygnowałem z elektronicznych uciech. Co prawda mój Szymon ma dopiero 2,5 roku i wielu rzeczy których bym chciał w przyszłości nie uniknie, choćby jak pójdzie do szkoły, ale sam mu nie będę podsuwać odmóżdżaczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Nazywanie gier video "odmóżdżaczami" świadczy o braku zorientowania w temacie lub totalnej ignorancji. Edytowane 22 Lutego 2020 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dużo jest na rynku gier nic nie wartych ale są gry na które warto poświęcić czas o ile ktoś w ogóle lubi gry .Zwłaszcza te trudne,które wymagają powiedzmy 1-2 mce "mocnego" grania i myślenia żeby to ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Komentowanie jednego słowa wyjętego z kontekstu świadczy o braku chęci lub zdolności zrozumienia całości tekstu.Stawiam na pierwsze połączone z pośpiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi