Toudinho Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 U mnie morskie się uaktywniły 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Więcej gum niż ryb na fotce... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 l.berlinski Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Więcej gum niż ryb na fotce...Noi ?W prawym , górnym rogu strony masz taki guzik " wyloguj " . Można kliknąć i nie oglądać więcej ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 No i... to jest temat "Okonie 2019" a nie "najlepsza reklama 2019". 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 U mnie morskie się uaktywniły Tom, olej głupie komentarze. Na Twoje fotki aż miło popatrzeć, tylko co niektórym żal dupsko ściska. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Wbrew pozorom, te komentarze nie są 'głupie', ponieważ to zdjęcie, podobnie jak wiele wcześniejszych, zapewne pojawi się w internecie z opisem marki W. Co jednoznacznie wskazuje na ich marketingowy charakter. Jest na forum wielu 'ambasadorów marek' czy innych 'influencerów', ale nie zauważyłem żeby ktoś jeszcze publikował na JB zdjęcia zawsze, w zasadzie, zawierające lokowanie produktu (jeżeli się mylę, to przepraszam, może nie zauważyłem innych), a na zwróconą uwagę reagował tak nieakceptowalnymi odzywkami.Nie wiem, czy takie wartości chce promować skandynawska marka... Od pewnego czasu zastanawiamy się w redakcji - jak uregulować obecność takich użytkownikow na forum i, zapewne, za jakiś czas przedstawimy rozwiązanie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja kolegi nie bronię, ale na forum jest bardzo dużo lokowania produktów. To lokowanie może być celowe lub nie, ale jest. Także jedni mogą, a inni nie. Tylko dla wybranych. Pewnie kolega łowi w wiekszości na sprzęt firmy W. i nikt mu tego nie zabroni. Wolny kraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Proste. Niech takie wrzutki zawierają dopisek: "Relacja zawierała lokowanie produktu" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Toudinho Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Małe sprostowanie. Jestem timowiczem, łowie tylko na te przynęty obecnie i używam obecnie tylko ich sprzętu - takie mam warunki. Stąd też robię fotografie o charakterze wędkarskim zawierającym produkt - logika. Nie trzeba lajkować, nie trzeba oglądać - ja nie zmuszam, ale to moja zajawka, mój wędkarski świat i najważniejszym w tym wszystkim jest ryba - zdrowa, nie krwawiąca, nie w panierce z pisaku/liści/trawy, co ważne żywa i uwolniona - bo większy splendor obecnie na jb. przynoszą foty ryb z telefonu, martwych z suchymi płetwami... a co jeśli ktoś na fotografii ma otwarte pudło z setkami przynęt...nawet tak przypadkiem w kadrze - źle...najważniejsza jest tu ryba, a nie 3 gumowe cierniki bo jeśli kogoś naprawdę to boli to polecam wypad na ryby. Od siebie dodam, że to już kolejny "atak" w stronę moich publikacji. Co by rozrzedzić gęstą atmosferę powiem, że nie będę publikował TU zdjęć, a jeśli tak bardzo szerokie grono boli znaczek W w postaci gumowych, szmacianych i malowanych literek to można moją zawartość wyczyścić. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekp29 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nie bardzo rozumiem dlaczego jesteś obrażony. Zdjęcia naprawdę mega ale jaki jest problem zdjęcia bez reklamowania produktu którego jesteś przedstawicielem. Obrażasz ludzi którzy zwrócili na to uwagę a potem piszesz że nie będziesz wstawiał zdjęć bo ..... ? Bez lokowania będą jeszcze fajniejsze , ale Tobie na tym nie zależy ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Tomku, Twój foch jest zdecydowanie nieuzasadniony. Napisz sobie w stopce Tomek Team Westin, albo stwórz avatar Team Westin i nikt nie będzie zaskoczony lokowaniem produktu. Zarabiasz lokowaniem produktu, Twój wybór, robisz to charytatywnie, Twój wybór, ale nie dziw się komentarzom.Twoja odpowiedź na post @FidoAngel'a była ............ karygodna i dobrze o tym wiesz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 A moja wypowiedź nie była karygodna i została bez uprzedzenia usunięta. Dotyczyła lokowania produktu i jego sprzedaży w wątkach twórców przynęt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Cub Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 To trochę wygląda jak te panienki z Instagrama, cycki na pół zdjęcia i zobaczcie jaką sobie kupiłam fajna torebkę (tylko cycki trochę fajniej oglądać niż stanleya sticklecostam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonymous Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Rzeczywiście chłopak robi Wam mocna krzywdę wrzucając fotki z produktami na które łowi. Uważajcie żebyście wzroku nie stracili albo innego uszczerbku na zdrowiu nie doznali. Straszne rzeczy się tu dzieją, a na przyszłość nie zadawajcie pytań "A na co złowiony ?". Bo wiele pytań tego typu pada tutaj na forum. Ps. Mi się te fotki bardzo podobają. Ciekawe ujęcia . Dobra jakość i piękne ryby. Tak trzymać i nie przejmować się hejtem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hudy76 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Piękny oks, gratki,pozdro! Edytowane 2 Września 2019 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilczybilet Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Panowie nie do końca rozumiem Wasze oburzenie tymi przynętami ze zdjęcia. Tak jak wspomniał kolega @Anonymous, jeśli wrzucone jest zdjęcie z fajną rybą bez przynęt, są też pytania (A na co? Na jakiej głębokości wziął? itp.). Nawet jeśli jest to celowa reklama produktu, to każdy swój rozum ma i nie musi przecież jak dzieciak ustawić się w kolejce za cukierkiem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert7704 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ciekawy temat! Czytam i płaczę. Lokowanie produktu ???A jak inni robią foto z wedka , kolowrotkiem , łodzią , okularami danej firmy to nie jest lokowanie produktu ???Ano nie ! Bo te rzeczy kosztują od 2 tyś w górę. I można to pokazywać. A gumki za 1,5 zł za tanie . Na Ale otwieram szczupak 2019 ostatni artykuł i co widzę trzy szczupaki i pudełko z przynętami no ale osobno bez ryby czyli brak lokowania produktu . A i bonus !!!! Nominacja do opisu miesiąca. Podziwiam moderację. Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Czymś innym jest informacja od zwykłego użytkownika a czymś innym reklama od osoby związanej z firmą. Jak to niektórym nie przeszkadza bądź nie dostrzegają różnicy to cóż... Mają do tego prawo, tak jak i reszta ma prawo widzieć to inaczej.Tak w ogóle trzeba by wydzielić tą rozmowę do osobnego tematu np. "Lokowanie produktu" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) ... bo lokować to trza umić Edytowane 2 Września 2019 przez Sławek Nikt 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilczybilet Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kolego @coma, być może ja jestem inny i nie zwracam uwagi na pewne sprawy, więc takie rzeczy mi nie przeszkadzają. Informacja od zwykłego użytkownika, czy od osoby związanej z firmą - jedno i drugie jest reklamą, ale właśnie zależy co komu przeszkadza .Podam przykład: Idąc z żoną do sklepu, mam określony produkt, po który idę i nie interesują mnie inne, w tym czasie moja żona widzi dziesięć innych rzeczy i dwie promocje, na które ja w ogóle nie zwracam uwagi. Podobnie było w tym przypadku. Wszedłem do wątku, żeby zobaczyć zdjęcie ryby, przynęty też widziałem, ale były dla mnie na tyle obojętne, że nie zainteresowałem się nimi z powodów jw. . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilczybilet Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Sławek podał świetny przykład . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Przykłady "lokowania" produktów:http://jerkbait.pl/topic/24310-uchwyt-do-przetwornika-echosondy/http://jerkbait.pl/topic/125766-szczupaki-2019/http://jerkbait.pl/topic/115632-kije-spinningowe-rapala-opinie-uwagi-spostrzeżenia/http://jerkbait.pl/topic/28114-akumulator-co-wybrać/http://jerkbait.pl/topic/40863-wybór-silnika-zaburtowego/http://jerkbait.pl/topic/58991-echosondy-garmin-echomap-7172739192-sv/http://jerkbait.pl/topic/577-woblery-rapala/http://jerkbait.pl/topic/51050-pochwal-się-nowym-sprzętem/http://jerkbait.pl/topic/77320-boleń-na-co-kiedy-gdzie/http://jerkbait.pl/topic/1746-wędkarski-kajak/Nie chce mi się szukać więcej. Jakoś to nikomu nie przeszkadza.Przecież Forum chyba jest po to stworzone, żeby sobie pomagać, podpowiadać, a jeśli ktoś nie chce tego oglądać, lub go to nie interesuje, niech nie ogląda, albo pomija dokładnie tak jak napisał @wilczybilet. Edytowane 2 Września 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Wybacz Alex ale kolejny raz nie rozumiesz meritum sprawy. Śmiem twierdzić, że osoba związana z konkretną firmą nie doradzi Ci wyboru wyrobu innego producenta, nawet jeśli będzie miała świadomość, że byłby lepszy. Stąd cenię sobie zdanie postronnych użytkowników bo to oni prawdziwie weryfikują sprzęt. Biorąc poprawkę na tych, którzy działają zgodnie z powiedzeniem "każda pliszka swój ogonek chwali". Przecież Forum chyba jest po to stworzone, żeby sobie pomagać, podpowiadać, a jeśli ktoś nie chce tego oglądać, lub go to nie interesuje, niech nie ogląda, albo pomija dokładnie tak jak napisał @wilczybilet. Czy reklamowanie to pomoc? Czy podpowiedź dyktowana marketingiem to dobra rada?Podchodząc do sprawy od innej strony - za reklamę zwyczajnie się płaci więc rozumiem dywagacje toczące się wśród władz forum, które pewnie również chciałyby to usankcjonować. Edytowane 2 Września 2019 przez coma 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 A wystarczyło by napisać ..."jestem przedstawicielem firmy X, łowię tylko na ich przynęty/sprzęt. Oto wyniki" ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ciekawy temat! Czytam i płaczę. Lokowanie produktu ???A jak inni robią foto z wedka , kolowrotkiem , łodzią , okularami danej firmy to nie jest lokowanie produktu ???Ano nie ! Bo te rzeczy kosztują od 2 tyś w górę. I można to pokazywać. A gumki za 1,5 zł za tanie . Na Ale otwieram szczupak 2019 ostatni artykuł i co widzę trzy szczupaki i pudełko z przynętami no ale osobno bez ryby czyli brak lokowania produktu . A i bonus !!!! Nominacja do opisu miesiąca. Podziwiam moderację. Pozdrawiam.Nie dostałem od Abu nawet czapeczki. Pokazałem na co łowiłem i jak są uzbrojone. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexspin Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) (…) Śmiem twierdzić, że osoba związana z konkretną firmą nie doradzi Ci wyrobu wyrobu innego producenta, nawet jeśli będzie miała świadomość, że byłby lepszy. (…)Niestety, ale poważnie się mylisz. Mógłbym Ci przedstawić co najmniej trzech kolegów (z innego forum), którzy mimo, że są przedstawicielami konkretnych firm, doradzili mi dobrze, wcale nie polecając wyrobów "swojej firmy". To wszystko zależy od człowieka. A wystarczyło by napisać ..."jestem przedstawicielem firmy X, łowię tylko na ich przynęty/sprzęt. Oto wyniki" ... … i to jest wyjście, choć mnie takie "lokowanie" kompletnie nie przeszkadza, a może nawet pomóc, wypróbuję te cierniki, może okonie w mojej okolicy właśnie w nich się rozsmakują, czemu nie... Edytowane 2 Września 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Toudinho
U mnie morskie się uaktywniły

Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
6
6
Popularne dni
2 Wrz
34
1 Wrz
11
6 Wrz
10
5 Wrz
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Friko 7 odpowiedzi
FidoAngel 7 odpowiedzi
saw 6 odpowiedzi
Alexspin 6 odpowiedzi
Popularne dni
2 Wrz 2019
34 odpowiedzi
1 Wrz 2019
11 odpowiedzi
6 Wrz 2019
10 odpowiedzi
5 Wrz 2019
9 odpowiedzi
Popularne posty
Toudinho
U mnie morskie się uaktywniły
coma
Wybacz Alex ale kolejny raz nie rozumiesz meritum sprawy. Śmiem twierdzić, że osoba związana z konkretną firmą nie doradzi Ci wyboru wyrobu innego producenta, nawet jeśli będzie miała świadomość, że b
Friko
aż musiałem poszukać o co chodzi: http://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-i-podwarszawska-wisła/?p=2637819 Jest to znak czasów.... wydaje mi się że kilkanaście lat temu jak zakładaliśmy jerkbait
Opublikowane grafiki
102 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi