Toudinho Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 U mnie morskie się uaktywniły 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Rozumiem jeszcze żeby takie osoby prowadziły agresywną słowna reklamę typu "Tylko to"...Ale często nie ma Nawet słowa o producencie bądź nazwie produktu.No jednak nie rozumiesz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 korol Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Mam wrażenie, że odbieracie te osoby w sposób negatywny. Sam nie wiem dlaczego? Bo lowia wyłącznie sprzętem danej marki? Czy nie ma kompletnie wiary w to co widać ma zdjęciach. Ciągle insynuacje na temat konfliktów, wiarygodności...każdy ma przecież swój rozum i sam decyduje o tym co kupi o czym lowi. Rozumiem jeszcze żeby takie osoby prowadziły agresywną słowna reklamę typu "Tylko to"...Ale często nie ma Nawet słowa o producencie bądź nazwie produktu.narady trwają dlugo Gdzie tam negatywny.Po prostu chce wiedzieć, czy ktoś reklamuje gumy x na sandacza, bo to pozycja firmy z którą ma umowę, czy też dlatego, że łowił trzydziestką różnych i te mu się najlepiej sprawdzały. Bardzo proste. Na przykład przy porównywaniu różnych modeli TP i Stelli fajnie by było porozmawiać z kimś z Shimano. Za to w inną stronę, info o tym, że ktoś łowi tylko na woblery y sprawia, że pomijam opinię, bo z doświadczenia wiem, że nie ma jednej najlepszej, lecz udane pozycje różnych. Wyjątek - Twórcy łowiący tylko na swoje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Toudinho
U mnie morskie się uaktywniły

Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
6
6
Popularne dni
2 Wrz
34
1 Wrz
11
6 Wrz
10
5 Wrz
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Friko 7 odpowiedzi
FidoAngel 7 odpowiedzi
Toudinho 6 odpowiedzi
Alexspin 6 odpowiedzi
Popularne dni
2 Wrz 2019
34 odpowiedzi
1 Wrz 2019
11 odpowiedzi
6 Wrz 2019
10 odpowiedzi
5 Wrz 2019
9 odpowiedzi
Popularne posty
Toudinho
U mnie morskie się uaktywniły
coma
Wybacz Alex ale kolejny raz nie rozumiesz meritum sprawy. Śmiem twierdzić, że osoba związana z konkretną firmą nie doradzi Ci wyboru wyrobu innego producenta, nawet jeśli będzie miała świadomość, że b
Friko
aż musiałem poszukać o co chodzi: http://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-i-podwarszawska-wisła/?p=2637819 Jest to znak czasów.... wydaje mi się że kilkanaście lat temu jak zakładaliśmy jerkbait
Opublikowane grafiki
102 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi