bobas666 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Witam, chciałbym zaciągnąć porady, który blank byłby lepszy pod twitching kraag SKXF665-2N czy suzuki RXF-8lb-702??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Widze ze pytasz o blanki, moge to przeniesc do dzialu rodbuilding, chyba bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 stawiałbym na szybszy blank czyli chyba w tym przypadku kraag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas666 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Tak, pewnie. Nawet chyba lepiej jakbedzie w dziale rodbulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 http://jerkbait.pl/topic/48085-pstrąg-jaki-blank/page-22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Łowie pstrągi kraagiem xf 7' 2-7lb i uważam ze jest idealny pod jiga i właśnie woblerowe szarpanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Kolega ma skxf707-2n ja mam takiego bez X, oba super ogarniają "tłiczowe woby" Edytowane 4 Września 2019 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas666 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dzięki panowie, czyli budujemy na kraagu ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Zdecydowanie kraag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam Marcin przede wszystkim porównujesz dwie różne długości w swoim pytaniu , więc lepiej brać też pod uwagę krótszego suzuki . Wspomniany model 702 8 to już spora moc , ja używam 702 6 i bardzo fajnie spisuje się wczesną wiosną przy woblerach i metalu i do pstrągowych tematów na małe rzeki wystarczy . Mocy wystarczyło pod trocią ca 62 cm na spokojnie .Przy jigach i gumach pewnie jak Koledzy radzą kraag XF się może lepiej spisać . Dodam , że przy zastosowaniu plecionki wolę pełniejsze ugięcie i to daje wspomniane suzuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas666 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ok, teraz pytanie jeśli chodzi o blank kraaga, plecionka czy żyłka??? Ja osobiście używam do łowienia pstrągów żyłki, ale w następnym sezonie chciałem spróbować na plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Do kraaga tylko żyłka, z plecionka zrobi sie za sztywno i ryby mogą spadać, takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Mam Kraaga 7lb 6', tylko F w caście, świetny właśnie do takich woblerów, spadów nie zalicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 ... Zmienilem troche tytul, dodalem do naszego spisu tresci. Akurat takiego odrebnego watku nie mamy, wiec warto kontynuowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 A ja miałem ostatnio w ręku fajny pstrągowy blank Talona ITM 6’0” TS, rewelacja pod tłicza pstrągowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 A ja miałem ostatnio w ręku fajny pstrągowy blank Talona ITM 6’0” TS, rewelacja pod tłicza pstrągowego.Ja caly czas choruje na tego talona. Wprawdzie mam suze rxf4lb681pro i nie zamieniego za nic.Super mi sie nia twitchuje. Za szybkim kijem nie lubie twitchowac lubie jak szczyt jest miekki. Talon jest modfast jak to pod wobkiem pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Ciężko mi określić jak on pracuje pod woblerem w wodzie, bo machalem nim na sucho jedynie, do tego samym nieuzbrojonym blankiem. Nie mniej fajnie ten kij jest opisany w artykułach o wedkach pstragowych tu na jerku. Sam blank tez bardzo mi się spodobał. Minus tylko dla mnie za jednosklad... Edytowane 13 Września 2019 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seti_m Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Koledzy potrzebuje opini dotyczącej kija na blanku phenix fx701-2.Chodzi mi obsługę gumek w przedziale 1,5-2,5 gr oraz woblerow 5-6 cm... Kij z przeznaczeniem na kropki...Zaznaczę że nie bedzie służył do twitcha. ( no może sporadycznie ) Edytowane 1 Października 2019 przez seti_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 odp w temacie pstrąg - jaki blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi