suhhar Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 witam potrzebuję opinii tego kija a dokładniej Okuma RTX Spin 210cm, 7-22g jak ten kij się zachowuje, zarówno na sucho jak i pod obciążeniem. Jaki łączny ciężar pod nim najlepiej pracuje. Nigdzie nie mogę znaleźć dokładnego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cześć.Z jakąkolwiek informacją o tych kijach jest naprawdę problem.Ja posiadam ten sam model lecz w gramaturze 2-12g. Jak go kupowałem to macałem również ten model 7-22.Na pewno są to dość sztywne wędki, akcja raczej szczytowa, dopiero przy przyłowie szczupaka 60cm zaczęła reszta ruszać.Bardzo fajne czucie przynęty, kije wykończone naprawdę estetycznie.Tym swoim 2-12 mogłem rzucać na spokojnie woblerem 17g, więcej nie próbowałem choć pewnie by się dało. Nie wiem cóż więcej napisać. Bardzo fajna opcja pod żelastwo czy woblery, gumami jakoś gorzej mi się łowiło.Jeżeli jeszcze w sklepie jest ten 7-22 to podjadę jutro i mogę go pomacać jeżeli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 no właśnie mi chodzi trochę pod gumy 7-10 gram głowka + jakas smukła guma. Ale jak piszesz że ten do 12gr jest aż tyle przeciążony to kurde ten do 22 gram to ciekawie ile dzwignie...do 40gr ? Poczekamy może ktoś jeszcze się odezwie z opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi