pointman Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Panie i Panowie, jak z tegoroczną edycją mini zolotu? Organizujemy coś? Ja z chęcią pomogę. Termin jest mi na tę chwilę obojętny byleby nas zima i lód nie zastał jak w zeszłym roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Temat monitoruję ☺ także wszystko w swoim czasie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Sławku, widzę, że doprowadziłeś do jakiejś świeckiej a właściwie cyklicznej tradycji ...obywatele oczekują i żądają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Nie tylko ja do tego doprowadziłem. Ty także. I rzecz jasna wszyscy, którzy zechcieli przyjechać i z nami byli. Jak tylko skończą się wojaże za rybkami natentychmiast zlot organizuję ???? Moze w tym roku ruszymy też z jakimś sportowym konkursikiem ze skromnymi nagrodami ufundowanymi przez spółkę widmo ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) ojjj, chyba się zmuszę do wystąpienia w barwach "oraz wszystkich innych" Edytowane 5 Września 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 A wszystko chyba zaczęło się od http://jerkbait.pl/topic/86345-co-%C5%BCe-ja-nie-dam-rady-ul-cast-off-czyli-kto-dalej-machnie-niczym/page-6#entry2079848 Nie byłem, ale śledziłem z wypiekami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ja pirdziu! Fajnie, że to przypomniałeś odżyły wspomnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Panie i Panowie, jak z tegoroczną edycją mini zolotu? Organizujemy coś? Ja z chęcią pomogę. Termin jest mi na tę chwilę obojętny byleby nas zima i lód nie zastał jak w zeszłym roku Brak lodu ma jedną wadę ... brak foczek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Co poniektórzy mają nadzieję, iż nie zejdą ze zlotu o kiju Cóż chyba trzeba będzie jakoś ludziom pomóc Wszak o potężnych rybach krążących podziemnymi kanałami jeziorka legendy krążą ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Hmm ostatnio chyba reprezentacja UĆ teamu była więc może sie wybiorę. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 jak mnie zamkną to będe i ja.omawiam teraz temat z PANEM Byńkiem.wdepniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Podajcie jakiś termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 jak mnie zamkną to będe i ja.omawiam teraz temat z PANEM Byńkiem.wdepniem.Jak cię zamkną to myślisz , że wyjdziesz na przepustkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Robert miało być nie zamknà.ale człowiek stary ,ślepy i głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Robert miało być nie zamknà.ale człowiek stary ,ślepy i głupi ... i za dużo gada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Hmmmmmmm......... Czy myśmy rozmawiali o terminie nad Liwcem?? Zachodzę w głowę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) ManieQ temat już ruszył ☺ poproszę admina aby połączył wątki. http://jerkbait.pl/topic/131061-19-20-lub-26-albo-27-pa%C5%BAdziernik-2019-r-zlot-fan%C3%B3w-baitcastingu-i-nie-tylko-zapraszamy/ Edytowane 13 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi