SkiDivPL Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Mamy już początek września, czy w tym roku będzie zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Od około tygodnia też to pytanie chodzi mi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Niestety w tym roku zlotu, przynajmniej oficjalnego, nie zorganizujemy. Sprawy zawodowe, zdrowotne, wyjazdy itp - tak zwane "życie" Mam nadzieję że w przyszłym roku się uda. Ale jak zawsze zachęcamy Forumowiczów do organizacji spotkań towrzyskich, oddolnych, regionalnych itp - takie spotkanie np. przez grupę użytkowników jest organizowane w Warszawie na jez. Czerniakowskim ( http://jerkbait.pl/topic/130832-jesie%C5%84-2019-jeziorko-czerniakowskie-zlot-zakr%C4%99conych-baitcastingowc%C3%B3w-ul-l-xl-oraz-xxl-oraz-wszystkich-innych/#entry2635892, poprzedni rok http://jerkbait.pl/topic/117666-2-xii-2018-jeziorko-czerniakowskie-zlot-zakr%C4%99conych-baitcastingowc%C3%B3w-ul-l-xl-oraz-xxl-oraz-wszystkich-innych/ ) myślę że jest to dobry przykład do naśladowania dla innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 ...jest jeszcze impreza Street Fishing Poladn w Poznaniu 22.09 - jeszcze mozna sie zapisać jak coś https://evenea.pl/event/poznan2019/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Niestety Panowie, biorę odpowiedzialność za brak zlotu na siebie.Ten rok przyniósł mi sporo zamieszania w życiu od nieoczekiwanej konieczności zmiany mieszkania po problemy zdrowotne Przez to wszystko nie miałem możliwości organizacji zlotu w tym roku, przepraszam.Postaram się w przyszłym roku to nadrobić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 To chociaż w Korszarzu się spotkajmy. Z tym chyba nie ma problemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 taki mini zlocik mieliśmy nad Liwcem.w maju i teraz od czwartku do dziś.już nawet ustaliliśmy termin na maj przyszłego roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Też jestem za korsarzem w grudniu. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 To chociaż w Korszarzu się spotkajmy. Z tym chyba nie ma problemu.Ze spotkaniem nie ma problemu. Problem jest ... z powrotem do domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Czy z Korsarza czy z Korszarza masz zapewniony transport. Również w pozycji horyzontalnej. Także hulaj dusza! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Bo po "Korszarzu" sie szarżuje ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi