popper Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 https://www.youtube.com/watch?v=mVEYh6wGljoNad fore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Chyba jako pływak. Na podbierakach też dobrze się sprawdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Waldek, pewnie chodzi o pływalność w razie wywrotki aby pozbierać kije. Zresztą podbierak też ma gość owinięty. Sam mam taką piankę w pokrowcu z rzepem na podbieraku ( gotowca kupiłem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 plywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Do uratowania sprzętu w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Co do podbieraka,to też zastanawiałem się nad takim pływakiem,bo zazwyczaj zwisa koszem do wody jak pływam na łodzi,ale wpuściłem w rączkę piankę montażową .Idealnie spełnia swoje zadanie i utrzymuje podbierak na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wpisz sobie w YT kayak fishing fails i będziesz wiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) , Edytowane 6 Października 2019 przez BOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi