benito Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam, Czy oglada ktos wymienony w temacie magazyn wedkarski? Co o nim myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Program prowadzi mój kolega Piotr Kozłowski(bardzo znany warszawski wędkarz,właściciel sklepu wędkarskiegoRapa) z którym często łowię. W październiku kręciliśmy materiał o boleniach. Udało nam się nagrać kilkanaście boleni. Odcinek miał się ukazać w listopadzie lub grudniu, niestety nie wiem dokładnie czy się ukazał bo nie mam kanału na którym program leci Z tego co wiem to Piotr chciałby żeby program wyglądał trochę inaczej, ale niestety rzeczywistość jest troche inna i w naszych warnkach trudno stworzyć program z prawdziwego zdarzenia. Przyznam szczerze że nie widziałem żadnego odcinka(poza boleniami, które Piotr zgrał mi na płytę).Pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Panowie na jakim kanale jest ten program i w jakie dni?pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Na kanale TMTSroda 18:30Niedziela 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
benito
Witam,
Czy oglada ktos wymienony w temacie magazyn wedkarski?
Co o nim myslicie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi