Skocz do zawartości

kamizelka spiningowa

stoner

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie. mam mały problem z wyborem. Potrzebuję wytrzymałej i funkcjonalnej kamizelki. Miałem Cabelasa ale po prostu się rozpadła, zamki wszystkie się rozleciały. Podpowiedzcie coś bo na pewno posiadacie tak owe i jesteście z nich zadowoleni. nie chce kupować kolejnego badziewia.

Ta G3 Simmsa to naprawde jest odjechana. Ale cena powala

Zgadza się...ale G3 ma twarde kieszenie, nie wszystkim to odpowiada...choć wykonanie, u?źyte materiały powalają na kolana. Cena r?łwnie?ź, ale nie wiem jaki Ty bud?źety posiadasz. Jeśli mniejszy to zastan?łw się powa?źnie nad modelem Freestone. Świetna relacja ceny do jakości.

http://www.taimen.com/pl/pl/product/simms-freestone-vest-gun metal_5275/92568

Patrząc po ofertach tych firm to do tych 200 złotych kt?łre miałem przeznaczyc na zakup to musze jeszcze doskładac ;)

Jeśli nie chcesz kupić badziewia, to doł?ł?ź te 100zł do Freestona.

Na pewno się nie zawiedziesz i będziesz miał spok?łj na kilka sezon?łw :D

Ten Freestone te?ź fajny mysle ze doskładam na niego. boje sie tylko o rozmiar bo w necie kupic to troche ryzykowne.D zisiaj w sklepie przymierzałem kilka i jak sie okazało to to rozmiary są rozbie?źne ja mam rozmiar takie małe XL a przymierzyłem xxl i była dobra. druga zaś była xl i ju?ź była za du?źa.

A co z Orvisem.Jakoś nikt nie poleca tej firmy.Czy a?ź tak jest kiepska.Sam zastanawiałem się nad zakupem Orvisa model Clearwater.Jednak padło na Hodgmana.Jak narazie sprawuje się super,wzmocnienia na ramionach,zamki ok,materiał wydaje się mocny,kieszeni bardzo du?źo.

@GRZESIEK34, to dziwne. Ja u?źywałem dw?łch kamizelek Graffa. Jedna wytrzymała 3 sezony, następna 4. Katowane były ostro, zjeździły kawał świata, zamarzały w namiocie, namiękały w ulewach. Z czasem rzeczywiście poległy, najpierw wyrywały się suwaki, ale mimo wszystko chwalę sobie.

W ubiegłym sezonie szarpnąłem się na Simmsa G3, kolega przywi?łzł mi z USA, więc transport nic nie kosztował, wyszła 175$ z wyprzeda?źy. Tanio to nie jest, ale myślę, ?źe prze?źyje przynajmniej 3 poprzednie.

Bartek