skippi66 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Super rada, wujku dobra rada. Piąty tydzień kolegi na forum i już 98 postów! Aż strach pomyśleć co będzie za dwa tygodnie...To się nazywa lekkie pióro. Albo grafomania, jak wolisz. Natomiast za dwa tygodnie wyjeżdżam, więc trochę odpoczniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tech Pack Dragon to fajny kawałek kamizelki.Przewiewna jest, kieszonek multum, zawieszki również, rozmiar uniwersalny - regulacja w paskach. Kieszeń na nerkach. Plecy z siateczki.Cena coś koło 200zł. Przymierzam się do tego zakupu jak moja obecna dokończy żywota. Jeżeli chodzi o tą kamizelkę to jest perę rzeczy do których się można przyczepić wg mnie.Po pierwsze regulacja na ramionach, jeżeli włoży się kilka pudełek może się rozjechać. Porostu jest słaba blokada pasków, to samo tyczy się regulacji bocznych.Po drugie za bardzo wystające kieszenie, które przeszkadzają w swobodnym wędkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ja kupiłem w carrefurze za 25 zeta i dla mnie jest git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ja kupiłem w carrefurze za 25 zeta i dla mnie jest git Jesteś zadowolony bo masz dopiero kilkanaście postów na "jerku" . Po 300 postach bez Simmsa nie dasz rady. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 czyżby uczestnictwo w forum az tak korzystnie wpływało na budżet? a tak serio jestem zadowolony bo mieści mi się do niej (przynajmniej narazie ) wszystko czego potrzebuje nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 czyżby uczestnictwo w forum az tak korzystnie wpływało na budżet? taa...to nie wpływ forum na budżet, a bardziej wpływ budżetu na forum.. choć kto wie może, forum i wpływa na ludzi. Jak kiedyś byłem młody to byłem murzynem i grałem w kosza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jak kiedyś byłem młody to byłem murzynem i grałem w kosza ! a ta fotka z awatara to czasem nie z tej "młodości"...? pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 a ta fotka z awatara to czasem nie z tej "młodości"...? pzdr Podrywasz mnie !? Może przejdziemy na priva ? To może ktoś czytać ! Robiłeś to już z małpą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ciiii bo się coś wyda... nie no spox,taki żarcik na rozluźnienie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Rozluźnienie !? Musisz być niezły wariat. kończmy już ten temat, tylko RAZEM ! pzdr p.s. moja frustracja wynika z faktu nie posiadania kamizelki. mam nadzieję, że temat najlepszej kamizelki wyczerpaliśmy w 100% Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Erin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zdecydowanie polecam simmsa.Sam posiadam dwie takie kamizelki które użytkuję juz kilka lat i sa bez zarzutu.Są to modele ,,G3 guide vest,, i ,, Guide Vest,,Warto odłożyć tą kaskę bo będzie dobrze wydana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 napisze od siebie 2 linijki. zawsze lubialem kamizelki, ale w wiekszosci z nich sa kiepskie kieszenie (mialem fenwicka - popsul sie zamek i troszke potargana jest siatka - moge oddac za zwrot kosztow wywylki z irlandii) mial fajne kieszenie, ale i tak nei dalo sie schowac duzych przynet. pozniej dorwalem jakiegos robinsona i kieszkonki najwieksze na wysokosci pasa mnie dobijaja (no tam masz rekce na kolowrotku - czemu nikt nie robi duzych kieszonek na wysokosci piersi?). koniec koncow kupilem slingbaga rapali i jestem zadowolony. do 1 pudla moge wsadzic np gumy i kilka jerkow/woblerow a do drugiego wieksze przynety albo zrezygnowac z niego i wsadzic sobie tam np kurtke i kanapke. wyszlo taniej jak kamizelka i wygodniej MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi