maciekp Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Koledzy czy Avail produkuje szpule do nowego Revo SX .Zakupiłem SXa mam zamiar stosować go do jerków ale czasem bez zmiany zestawu mając Availa można by posłać coś lżejszego .Nie mam na myśli UL ale komfortowe operowanie np. gumą na 8g główce. Sądzicie że ma to sęs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jesli dobrze dobierzesz kijek to AVAIL do takiej zabawy nie jest Ci potrzebny. Ten multik pociągnie sam z siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekp Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Z doborem kija racja ale chodzi o możliwie uniwersalne posługiwanie się podczas jerkowania ( czyli kij jak pała-w moim przypadku dragon millenium 25-60g)lżejczymi przynętami od slajderów np. blachy,gumy w przedziale od 8 do 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Parafrazując znanego polityka... Nie idź tą drogą. Nie bedzie uniwersalnego łowienia takim zestawem. Jeśli to kij pała, to przy tej gramaturze, miotanie 8-15 gram może być mocno zniechęcające. Będziesz prtóbował strzelić z kija zamiast ładować. Będą brody, potem dokręcanie docisku i słabe efekty. Z SX mam małe doświadczenia i to z tym starym, ale 8 gr z ładującym się kijem pociągniesz,wcześniej trochę treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekp Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Racja z jerkówką to nie ta droga, ale mam jeszcze perseusa do 35gktóry leży bez młynka i wtedy są takie mozliwości:1)jerkówka - milenium + sx z org.szpulą( w zeszłym sezonie milenium pracował z c-4 5601 trochę niewygodny więc kupiłem sx,2)średni - perseus + sx z awailem,3)lekki - guid select 5-25g + Metanium xt z availem 4)super lekki - to melodia przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi