Żbik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Znacie tą maszynkę : multiplikator niskoprofilowy Ryobi IxorneCo to jest warte ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 a pfluegerka juz oddałeś? Ładny kurna był, tylko za bidny ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Oddałem, ale zamawiam ponownie !Ciekaw jestem tego Ryobi, choć pewnie robiony jest na Ukrainie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ktorego Pflueger'a miałeś? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Jak bendem miał kesz to sie usmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Pflueger Trion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Trion, mowisz? A wersja low-profile? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Tak.Dokładnie ten: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat20166&id=0011735116476a&navCount= 1&podId=0011735&parentId=cat20331&navAction=push &catalogCode=IF&rid=&parentType=index&indexI d=cat20331&hasJS=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Jak go już nie masz to już go nie kupuj . Niestety Trion ma błąd konstrukcyjny, który objawia się tym, że po jakimś czasie zaczyna szwankować system zapadki (podobno proste w naprawie). Jeśli mogę Tobie coś doradzić to przesiądź się na wersję mocniejszą President. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dziękim za info.Brałem pod uwagę Presidenta, choć nie bardzo pasuje do stanowiska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Fakt, sam Ci sugerowałem na Gwiazdke dla Darka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Za podobną kwotę można kupić lepszego multi... PozdrawiamPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 nazwiska, adresy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Pike, jeśli chodzi o Pfluegera to nie kupisz lepszej konstrukcji , ale ja sobie tylko żartuję. Oczywiście, że są lepsze ale ... jak mnie nauczyliście należy zapytać się co ma stanowić całość zestawu. Pflueger President to fajna maszynka do cięższego łowienia, a szczerze mówiąc nie wiem co Żbik chce z nim robić Pike, a swoją drogą podaj swoje typy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 RekekNie wiem czy o ciężkiego łowienia President będzie się nadawał, ma metalową ramę i plastikowe boki, sposób osiowania szpuli na łożyskach jak w Dawie, czyli dość delikatny, po czasie prawdopodobnie nabierze luzów pod ciężkimi wabikami, ale kto wie, nie łowiłem tym modelem. Jest za to bardzo ładny a na to patrzy większość wędkarzy.Na jego miejsce za te pieniądze wybrałbym bardzo brzydkie i poprawnie skonstruowane Curado w wersji SF. Sposób zamocowania szpuli i zawieszenie łożysk jest takie jak w najnowszych konstrukcjach, czyli jak w Metanium 2005, Conquestach czy Antaresach. Szpula ma bardzo małe opory toczenia i jest lekka, co przekłada się na właściwości rzutowe, przekładnia jest prosta i mocna, kołowrotek jest natomiast wyjątkowo brzydki. PozdrawiamPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Cześć,Pflueger President będzie się nadawał do prawie ciężkiego łowienia. Nie mówię o katowaniu przynętami powyżej 100g ale do 80g jest ok. Ten kołowrotek widziałem w akcjach z muskie około 50. Spoko wytrzymywał. Pytanie tylko jak długo. Ja myślę, że ta firma ma troszkę doświadczenia w tworzeniu podobnych konstrukcji tak więc polegałbym na tym sprzęcie. Ponadto zebrał dobre recenzje na tackletour. Pike, fajne uzasadnienie dotyczące Curado! Podoba mi się. Takich wypowiedzi więcej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Dokładnie tak jak napisałeś, wytrzyma na pewno, tylko jak długo?Co do Tackletour to ich recenzje traktuję z lekkim dystansem, jest podobnie jak na uznanych portalach testujących aparaty cyfrowe. Firma Canon daje do przetestowania 350D i wysyła ekipę testującą w odpowiedni plener (safari w Arfyce), daje najlepsze obiektywy, przy czym wartość jednego przekracza kilkukrotnie wartość aparatu. Po tygodniowych testach w Afryce i pozostawieniu góry sprzętu testującym wynik testu może być jeden... Zwróć uwagę, że testowane kołowrotki po jakimś czasie przewijają się na przykład przy testach kijów lub przynęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 @PikeRzeczywiście tego typu testy bywają (często??!) obarczone błędem dodatkowym niezależnie od dyscypliny.Ja najbardziej lubię testy Denisa/Cal'a gość jest dostatecznie zboczony i naturalnie zarobiony aby napisać z sensem... -prawde??!!Często jednak najważniejsze jest czytanie między wierszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Na jego miejsce za te pieniądze wybrałbym bardzo brzydkie i poprawnie skonstruowane Curado w wersji SF. Sposób zamocowania szpuli i zawieszenie łożysk jest takie jak w najnowszych konstrukcjach, czyli jak w Metanium 2005, Conquestach czy Antaresach. Szpula ma bardzo małe opory toczenia i jest lekka, co przekłada się na właściwości rzutowe, przekładnia jest prosta i mocna, kołowrotek jest natomiast wyjątkowo brzydki.@przemo, i nie tylko przemo ... curado sf 101?chcialbym sie wiecej na temat tego kreciolka dowiedziec, to ze jest jakosciowo dobry, to juz wiem, ale ... ?do jakich wabikow sie nadaje? mam na mysli male carnkbaity i soft jerkbaity, chodzi mi o to, czy nadaje sie do lekkich przynet, takich w przedziale 7-15 gram?jaka linke najlepiej nawinac? plecionka, zylka, jaka moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi