sacha Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Pewnie wielu z was jest zarejestrowanych, są na JB admini i moderatorzy więc może by mi ktoś wyjaśnił bo jestem zawieszony na 30 dni.Co to znaczy wiem ale nie rozumiem dlaczego.Ktoś ze znajomych napisał o tym że ileś tam % kiboli z poszczególnych klubów jest zarejestrowanych na portalach LGTB . Jakieś wartości kilku procentowe dla poszczególnych klubów.Napisałem : " być może po to się kibole rejestrują żeby wniknąć w środowisko LGTB i spotykać takie osoby w realu by je bić".Ktoś pod tym postem napisał : " podaję ten post do FB " i widocznie podał bo godzinę czy dwie później byłem zawieszony za łamanie zasad FB - taką informację dostałem.Próby wyjaśnienia kończą się ramką z napisem : "nie możemy przetworzyć twojego żądania, spróbuj później" - no to próbuję kilkanaście razy dziennie ale nie mogą przetworzyć, niby duża firma a przetworzyć dwóch zdań nie potrafi.Czy może mnie ktoś oświecić które słowo lub słowa łamią zasady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Albo wystraszyłeś przedstawiciela LGBT, że nawołujesz do samosądów albo zdemaskowałeś chytry plan jakiegoś dresa Tak czy tak kluczowe okazały się słowa "osoby LGBT bić w realu" Edytowane 10 Września 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Jak byś nawoływał do bicia mężczyzn i kobiet z tradycyjnych małżeństw fb by Ciebie nie zblokował..... ot takie czasy.... Edytowane 10 Września 2019 przez Paweł nizinny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 No wiesz?W jednym zdaniu używasz "LGBT" i "bić" i nie wiesz, za co Cię zawieszono? Są na fejsie słowa/frazy zakazane. Nie tak dawno głośne było zawieszenie konta na grupie kolarskiej za sformułowanie "Może byśmy tak pokręcili pedałami?" Najgorsze w tym wypadku jest to, że powyższe sformowanie padło podczas prywatnej rozmowy, a to już jest grube przegięcie... Gdzieś w necie można znaleźć inne, równie kuriozalne przykłady, a także pełną listę słów "karanych" przez Facebook. Może jakiś żywy człowiek przeczyta to Twoje zdanie i zniesie blokadę konta, bo wygląda to na działanie algorytmu. Współczuję, bo ewidentnie zostałeś niesłusznie potraktowany. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Najpierw się masy uzależnia, a potem z tego korzysta ... Moim zdaniem kwestią czasu jest kiedy zostaną wprowadzone opłaty choć być może tak się nie stanie bo fejs to niemal idealny szpieg: zdecydowana większość oddaje to co ma najcenniejsze za totalne free i jeszcze się z tego cieszy ... Nikt niczego Janusz nie przeczyta bo dokładnie o to aktualnie kaman. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Zapewne algortym. Takich miejsc jak jerkbait gdzie moderator (człowiek) pochyli się nad wypowiedzią jest już coraz mniej. Funkcję moderacji przejmują stopniowo algorytmy i roboty. Sztuczna inteligencja. Najbardziej to widać na YT gdzie masowo usuwane albo demonetyzowane są kanały . Na FB nie mam konta i nigdy nie miałem (z czego jestem dumny) więc trudno mi powiedzieć ale może być podobnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Panowie przecież ktoś te algorytmy pisze ... Sądzę, ba nawet jestem przekonany, że nie przypadkiem algorytm działa tak, a nie inaczej czyli jest napisany pod kątem usuwania opinii, które z kolei dzielą się na te, które mają być promowane i na te, które mają być usuwane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Zapewne algortym. Takich miejsc jak jerkbait gdzie moderator (człowiek) pochyli się nad wypowiedzią jest już coraz mniej. Funkcję moderacji przejmują stopniowo algorytmy i roboty. Sztuczna inteligencja. Najbardziej to widać na YT gdzie masowo usuwane albo demonetyzowane są kanały . Na FB nie mam konta i nigdy nie miałem (z czego jestem dumny) więc trudno mi powiedzieć ale może być podobnieI a nie mam konta i jestem z tego dumny, a mój syn mówi .... ojciec, jaki ty jesteś naiwny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 na pohybel.... nie martw się Robert, dorośnie to zmądrzeje a przy okazji: u mnie od dziś w szafie nowy nabytek i bez wstydu będę się mógł pokazać na spotkaniu nad jeziorkiem tegorocznym 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nooooo, już nie mogę się doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 u mnie od dziś w szafie nowy nabytek i bez wstydu będę się mógł pokazać na spotkaniu nad jeziorkiem tegorocznym Tak bez fotki ... ? Tyle wątków do wyboru i jeden słuszny, którego jeszcze nawet nie ma ..., Alle niedługo będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nie może zamieścić zdjęcia, bo mu moderator da bana na 30 dni. Takie czasy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Zapewne algortym.Jak mu wyjaśnić że jest w mylnym błędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jak mu wyjaśnić że jest w mylnym błędzie ?Najprościej by było przypier....ć z dyni. Ewentualnie z okcia ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Najprościej by było przypier....ć z dyni. Ewentualnie z okcia A gdzie on robi ? albo mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 A gdzie on robi ? albo mieszka ?Nie wiem Darek. Też mi kiedyś podpadł ten Fejsbuk ale go nie znalazłem. Ale jak tobie sie uda to wal od razu, szkoda gadać bo ten matoł po polsku nie rozumi. Ta sztuczna inteligencja. Chyba jednak jesteś bez szans, musisz te 30 dni przetrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Koniec świata,30 dni bez Facebooka???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Koniec świata,30 dni bez Facebooka????????Nooo. Mi to tylko kazał sie na prawdziwe dane przelogować jak mnie T-Mobile podkablowało. Więc byłem bez konta ze 3 dni. Przeżyłem. Ale 30? Choć cię Darku nie mialem w znajomych to łącze się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dzieciątko jakieś, czy podlotek, to jestem w stanie zrozumieć. Ale facet w kwiecie wieku popada w dyskomfort z powodu miesięcznej rozłąki z tym cholerstwem. Toż to gorsze od nikotyny, marychułany czy innego spirytusu. Niedługo ludziska bez fejsbuka czy instagrama zemrą z głodu. Bo jak inaczej się dowiedzieć o posmarowaniu chlebka margaryną czy zrobieniu jajecznicy? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 FaceBuka nie nam a więc nie korzystam i spoko daję radę.Od tygodnia i pół, moja lepsza połowa jest nieobecna w chacie i q...wa ciężko jest! To znaczy chyba, że ja jakiś taki inny/dawny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) FaceBuka nie nam a więc nie korzystam i spoko daję radę. Od tygodnia i pół, moja lepsza połowa jest nieobecna w chacie i q...wa ciężko jest! To znaczy chyba, że ja jakiś taki inny/dawny jestem Ale whatsapp masz Edytowane 10 Września 2019 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Mówisz o fackapie? ...nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ale facet w kwiecie wieku popada w dyskomfort z powodu miesięcznej rozłąki z tym cholerstwem. Toż to gorsze od nikotyny, marychułany czy innego spirytusu.Nie popadam w dyskomfort , nie wiedziałem za które słowo więc moje zdziwienie stąd się wzięło. Nie sądziłem że robi to automat. Zdarza mi się użyć na FB słów uznanych za obelżywe w stosunku do polityków przewodniej siły narodu, ministra od pseudo Temidy lub ukochanego przywódcy i nikt mnie do FB nie podaje, FB sam z siebie mnie nie zawiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie popadam w dyskomfort , nie wiedziałem za które słowo więc moje zdziwienie stąd się wzięło. Nie sądziłem że robi to automat. Zdarza mi się użyć na FB słów uznanych za obelżywe w stosunku do polityków przewodniej siły narodu, ministra od pseudo Temidy lub ukochanego przywódcy i nikt mnie do FB nie podaje, FB sam z siebie mnie nie zawiesza.A bo widzisz, to wobec czego zdarza Ci się napaćkać brzydkich słów jest dla sił kierujących świ.... tfu fejsem be, więc jak bablasz na be, to jesteś cacy. A jak chcesz pojeździć rowerem to jesteś be. Proste jak korba w rowerze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Proste jak korba w rowerze Myślisz o obustronnej sile napędowej roweru ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi