alex71 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Witam, czy ktoś coś wie na temat tego jeziorka? chodzi mi o rybostan ,jakie ryby występują ?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) okon , szczupak, sum - sam lapalem. Z bialorybu spore liny, karpie, krasnopiory , bajoro dosc glebokie ~8,5-9m, na dnie zero atrakcji - rynna, strona od pol plytka...taka sobie kaluza. w latach 90 jak dobrze kojaze byly dwa rekordy pl wegorza.z wodowaniem raczej przyczepa nie zjedziesz - brak mijesc zbytnio i niezly mul Edytowane 11 Września 2019 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dzięki ,liczyłem że może jakiś sandaczyk jest ,o węgorzach słyszałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 nie napisalem ze niema sandacza, ja ich tam nigdy nieprobowalem lapac i nieslyszalem o nich tam , jednak moga byc i to dosc okazale. oglnie to woda gdzie wiekszosc lowi z brzegu bialoryb... trudny dostep do wody ogranicza wodowanie czegos wiekszego niz ponton ~4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Rozumiem ,dzięki .Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 W zeszłym roku pływaliśmy kilka razy - efekty bardzo słabe. Parę szczupaczków ledwo przekraczających wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dzisiaj ,trochę popływałem za sumkiem ,woda tak jak pisał siarq , rynna dno mało ciekawe praktycznie płaskie do max 9m ,sumka na radarze nie zobaczyłem ,gdzieś musi siedzieć na płytkim. Trochę białorybu przy brzegu do max 5m .Z wodowaniem pontonu 300cm taki posiadam nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dzisiaj ,trochę popływałem za sumkiem ,woda tak jak pisał siarq , rynna dno mało ciekawe praktycznie płaskie do max 9m ,sumka na radarze nie zobaczyłem ,gdzieś musi siedzieć na płytkim. Trochę białorybu przy brzegu do max 5m .Z wodowaniem pontonu 300cm taki posiadam nie ma problemu.Pływałeś tylko za sumkiem czy inny drapieżnik też był w orbicie zainteresowań lecz bez powodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Tylko sumek ,ale oddałem parę rzutów zestawem sandaczowym jak spotkałem drobnice ,drapieżnika nie było widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Sumka taka sznurowke metrową kiedyś w trolingu się uczepil. Okoń jest tam 30+, szczupak do 80 cm widziałem. Na kunicach,tataraku,spalonej na pewno jest sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Na kunicach,tataraku,spalonej ,nie pływałem ,zbliża się jesień , myślę że jak na sandacza w naszym rejonie to tylko Słup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi