SlawekNikt Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Panowie nasze radosne spotkanie już nie długo dlatego pomyślałem, że przy okazji wspomożemy kolegę Janusza. Weźcie więc ze sobą bardzo proszę bo jakimś banknociku Ja zacznę od siebie Ile uzbieramy tyle przekażemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Panowie mam prośbę. Nasz wspólny kolega przymierza się do borona z FA, ale nie miał w ręku takiego kija na tym blanku.Czy ktoś z Was mógłby wziąć ze sobą vegtera ? Edytowane 23 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Mam Vegtera ale nie jestem pewien na sto% czy będę. Oczywiście jak mi się uda zabiorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Mariusz nie wyobrażam sobie cobyś nie przybył ... I to z kierowcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Chyba nie w postaci Tomka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 ... po ostatnim spotkaniu, to kierowca jest warunkiem sine qua non... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Mariusz nie wyobrażam sobie cobyś nie przybył ... I to z kierowcą Kiełbasy będziesz miał dużo??? i żebyś mi języka nie suszył po "herbatce" jak ostatnio Twardym musisz BYĆ!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kiełbasy będziesz miał dużo??? i żebyś mi języka nie suszył po "herbatce" jak ostatnio Twardym musisz BYĆ!!! Dla Ciebie przytrzymam podwójną porcję razem z kaszanką I swoją herbatę mieć będę bo ta ostatatnia to jakaś smakowa być musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Wezmę parę przynęt do opylenia ( nowych). W takiej cenie nigdzie nie kupicie. Ale to będą duże przynęty. Ale za małą cenę. Rapala i SG. Więcej na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Piotruś ja nie gorszy,też wezme tyle że złom do handlu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 W takim razie i ja nie będę gorszy. Mam fajnego spina w 2 kawałkach świetnego na środki pływające na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 No i git. Spotkanie może być także małym kiermaszem. Dobry sprzęt, dobre ceny i dobre Towarzystwo, dlaczego nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Wpadnę i ja jako driver dla Mańka Chyba nie w postaci Tomka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 ... widzę, że robi się odpustowo... jakiegoś świętego mamy w tym czasie, co by się pod patronat podpiąć...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Mam Vegtera ale nie jestem pewien na sto% czy będę. Oczywiście jak mi się uda zabiorę. Wpadnę i ja jako driver dla Mańka Niektórzy to mają dobrze, nawet prywatnych kierowców... :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Mariusz nie wyobrażam sobie cobyś nie przybył ... I to z kierowcą Chyba nie w postaci Tomka? Wpadnę i ja jako driver dla Mańka Weźcie sobie znajdźcie kierowcę albo kierowczynię i niech Was trzech przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W jedną stronę to każdy głupi może prowadzić. A z powrotem? Też może być głupi, byle trzeźwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) W jedną stronę to każdy głupi może prowadzić. A z powrotem? Też może być głupi, byle trzeźwy Szczerze ? Wolałbym chyba z mądrym choć leciutko podciętym aniżeli z głupim albo nadmiernie nadpobudliwym na jezdni Ale nie o tym, nie o tym Panowie jeszcze jedną prośbę mam. Może ktoś ze sobą wziąć kurtkę geoffa, a konkretnie model raptor 4 w rozmiarze L albo XL ? Edytowane 24 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) Wpadnę i ja jako driver dla Mańka Jednak nie dam rady W tym terminie wpadł mi Bielinek . Edytowane 25 Września 2019 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Jednak nie dam rady W tym terminie wpadł mi Bielinek . Będziemy musieli sobie poradzić bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 po naradzie z wnukiem ,proboszczem i 2 wikarymi dolazłeem do wniosku że spotykamy się w wekend 19-20.a czy to będzie sobota czy niedziela to mi wsio ryba a Wy dumajta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Zgadza się panowie. Z uwagi na fakt, iż terminem 19 lub 20 jest zainteresowana zdecydowana większość chętnych pozostaje tylko wybrać konkretny dzień tzn. sobotę 19 lub niedzielę 20 października. Myślę, że tydzień na podjęcie wiążącej decyzji wystarczy Ja mogę być i w sobotę i w niedzielę. Sądzę, że sobota będzie dobrym terminem aczkolwiek jeśli większość zdecyduje, że spotykamy się w niedzielę to tak zrobimy. Wungiel i podpałka oraz grill i dodatki już nie mogą się doczekać Edytowane 27 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Z logistycznego punktu widzenia chyba lepsza byłaby sobota 19-tego. Większość z nas w poniedziałek wybiera się do pracy, więc przydałby się dzień odpoczynku po intensywnym spotkaniu.Zaznaczam, że z mojej strony to tylko sugestia, mnie jest obojętne, bo czy w sobotę, czy w niedzielę i tak przyjadę i będziecie zmuszeni znosić gderanie tetryka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Mi ram wsio ryba. Jeśli ktoś trunkowy (nie do nieprzytomności) albo per pedes, służę transportem na linii Falenica-Czerniaków i z powrotem. Do kombi wejdzie spokojnie sto multików i trzydzieści pazurków. P.S. Wszelka protekcja, łapówki, czy wpychanie bez kolejki nie wchodzą w grę. Decyduje kolejność zgłoszeń. Konsumpcja sernika przewidziana dopiero po dotarciu na miejsce. Edytowane 28 Września 2019 przez Maciej W. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Zapomniałeś dodać, że po dotarciu na miejce zlotu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi