Skocz do zawartości

19 października 2019 r. Zlot fanów baitcastingu i nie tylko. Zapraszamy.

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie nasze radosne spotkanie już nie długo dlatego pomyślałem, że przy okazji wspomożemy kolegę Janusza. Weźcie więc ze sobą bardzo proszę bo jakimś banknociku :) Ja zacznę od siebie  :) Ile uzbieramy tyle przekażemy  :)

• Like 3

Panowie mam prośbę. Nasz wspólny kolega przymierza się do borona z FA, ale nie miał w ręku takiego kija na tym blanku.

Czy ktoś z Was mógłby wziąć ze sobą vegtera ?

Edytowane przez Sławek Nikt

Kiełbasy będziesz miał dużo??? :D  :D  :P  i żebyś mi języka nie suszył po "herbatce" jak ostatnio :angry:  Twardym musisz BYĆ!!!

Dla Ciebie przytrzymam podwójną porcję razem z kaszanką ;) I swoją herbatę mieć będę bo ta ostatatnia to jakaś smakowa być musiała :D

Mam Vegtera ale nie jestem pewien na sto% czy będę. Oczywiście jak mi się uda zabiorę.

Wpadnę i ja jako driver dla Mańka :)

Niektórzy to mają dobrze, nawet prywatnych kierowców... :(  :( :(  

• Like 1

Mariusz nie wyobrażam sobie cobyś nie przybył ... I to z kierowcą :D

Chyba nie w postaci Tomka?

Wpadnę i ja jako driver dla Mańka :)

Weźcie sobie znajdźcie kierowcę albo kierowczynię  ;)  i niech Was trzech przywiezie :)

W jedną stronę to każdy głupi może prowadzić. A z powrotem? Też może być głupi, byle trzeźwy :lol:

Szczerze ? Wolałbym chyba z mądrym choć leciutko podciętym aniżeli z głupim albo nadmiernie nadpobudliwym na jezdni :lol:

Ale nie o tym, nie o tym  :ph34r:

Panowie jeszcze jedną prośbę mam. Może ktoś ze sobą wziąć kurtkę geoffa, a konkretnie model raptor 4 w rozmiarze L albo XL ?

Zgadza się panowie. Z uwagi na fakt, iż terminem 19 lub 20 jest zainteresowana zdecydowana większość chętnych pozostaje tylko wybrać konkretny dzień tzn. sobotę 19 lub niedzielę 20 października. Myślę, że tydzień na podjęcie wiążącej decyzji wystarczy :) Ja mogę być i w sobotę i w niedzielę. Sądzę, że sobota będzie dobrym terminem aczkolwiek jeśli większość zdecyduje, że spotykamy się w niedzielę to tak zrobimy. Wungiel i podpałka oraz grill i dodatki ;)  już nie mogą się doczekać :D

Z logistycznego punktu widzenia chyba lepsza byłaby sobota 19-tego. Większość z nas w poniedziałek wybiera się do pracy, więc przydałby się dzień odpoczynku po intensywnym spotkaniu.

Zaznaczam, że z mojej strony to tylko sugestia, mnie jest obojętne, bo czy w sobotę, czy w niedzielę i tak przyjadę i będziecie zmuszeni znosić gderanie tetryka... :P

• Like 3

Mi ram wsio ryba. Jeśli ktoś trunkowy (nie do nieprzytomności) albo per pedes, służę transportem na linii Falenica-Czerniaków i z powrotem. Do kombi wejdzie spokojnie sto multików i trzydzieści pazurków. P.S. Wszelka protekcja, łapówki, czy wpychanie bez kolejki nie wchodzą w grę. Decyduje kolejność zgłoszeń. Konsumpcja sernika przewidziana dopiero po dotarciu na miejsce.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 2