Friko Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 https://www.yr.no/sted/Polen/Masovia/Warszawa~7531926/langtidsvarsel.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Gżybek to pogode przytargał ze zbiornika przeczyckiego a czy utrzyma się do soboty to głowy a raczej pustego łba nie daje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsonic Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Panowie zakładam że nie będzie problemem osoba bez casta (w życiu jeszcze nie łowiłem) ale może też znajdzie się odważny który użyczy w celach edukacyjnych niedoświadczonemu Będe miał wpisowe - ogóreczki kiszone własnej roboty, grzybki i pewnie coś do popicia się znajdzie .I jeszcze pytanie zazwyczaj do której siedzicie bo ja możliwe że nawet na 12 się nie wyrobię? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Zwykle stołujemy się, aż wszystko zjemy czyli DOK ????Przemyśl temat czy naprawdę chcesz zajrzeć bo jak wsiągniesz to o ogórkach i innych frykasach zapomnij. Cast tak po kieszenie trzepie, że ledwie na chleb i wodę wystarcza ???? Edytowane 16 Października 2019 przez Sławek Nikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Co najwyżej na wodę ..po ogórkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) (…)I jeszcze pytanie zazwyczaj do której siedzicie bo ja możliwe że nawet na 12 się nie wyrobię?No tak, rozumiem, przecież masz tak daleko... Co najwyżej na wodę ..po ogórkach Hola, hola, nie tak od razu, to lek na after day… Edytowane 17 Października 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 SzanowniPrzypominam tak jak i w zeszłym roku. Nasze spotkanie odbywa się w ogólno dostępnej strefie publicznej a więc ...rozumiecie To chyba w zeszłym roku mieliśmy odwiedziny bardzo miłego policjanta? ...badał sytuację A tak w ogóle to ilu może nas być? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Proponuję listę zdecydowanych:1. Alex2. Nika3.4.5. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 My będziemy w trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Panowie ilu by nas nie było na pewno damy radę wszak ewentualnych gości również należy powitać Szacuję, że jak co roku kameralne 15 - 20 osób. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 ...Robercie, jak przypominam, to miejscówka wg regulaminu od X nie robi za miejsce publiczne...chyba, że jakieś zmiany... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Masz rację, ale jeszcze nie widziałem miejsca typu park, plaża, rekreacja gdzie można otwarcie "spożywać" ... Wiem co masz na myśli...faktycznie jest tablica informująca o zakazie wnoszenia alkoholu do końca września, ale chodzi o to, że w tym czasie jest to strzeżone kąpielisko. Miejscem publicznym jest przez cały rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Pany co Wy tu deliberujecie ? Dysputa taka jakbyśmy nie wiadomo jak rozrabiali tam co roku, a okowita lała się wiadrami ... Tymczasem nie pamiętam, aby ktoś krzyknął głośniej nawet ... Edytowane 17 Października 2019 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (…) Tymczasem nie pamiętam, aby ktoś krzyknął głośniej nawet ... Będę pierwszy, gdy cokolwiek złowię... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 ...czyli nie krzykniesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 A abstynenty mogà się pojawić.znam jednego ale jak poczytał o tych wiadrach to się zastanawia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Tego to i ja chyba znam. To ten co wodę z Liwca pije beczkami ? Edytowane 17 Października 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 A abstynenty mogà się pojawić.znam jednego ale jak poczytał o tych wiadrach to się zastanawia.Abstynent jest osobą nieodzowną. Od niego zawsze można się dowiedzieć jak było, co, kto, z kim i kiedy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Osobiście mam nadzieję na kontynuację tradycji jaka na tym zlocie obowiązuje czyli, że to co na zlociku to na zlociku, a kogo nie będzie niech żałuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 co było na zlocie .. ..zostaje na promie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Sławek a kto by tam tajemnice komu opowiadał.z tego co widziałem to Ty nad Liwcem znalazłeś słuchaczy nisko w trawie i opowiadaĺeś szeptem że klenie są a nie biorą.wśród słuchaczy były biedronki mrówki świerszcze i jak mnie wzrok nie myli to był też turkuć i o dziwo nie podjadek a podpitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 No i widzisz Krzychu. Napisałem się jak głupi, nie pierwszy raz zresztą i nic z tego nie wynikło ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Lubię was "stare pierdoły" i co ja zrobię? pozdrawiam stara pierdoła byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kupiłem małe conieco na grilla. Do zobaczenia jutro ok 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Ja także jak już wspominałem będę mieć kawkę oraz herbatkę ???? Dla chętnego nawet zupkę przywiozę ???? Zdaje się, że pogoda nam dopisze (lodu na wodzie ma nie być ????) to może i coś połowimy ???? Dla szczęściarza, który złowi największą rybę przewidziany jest skromny upominek ???? Edytowane 18 Października 2019 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi