Skocz do zawartości

19 października 2019 r. Zlot fanów baitcastingu i nie tylko. Zapraszamy.

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zakładam że nie będzie problemem osoba bez casta (w życiu jeszcze nie łowiłem) ale może też znajdzie się odważny który użyczy w celach edukacyjnych niedoświadczonemu :)

Będe miał wpisowe - ogóreczki kiszone własnej roboty, grzybki i pewnie coś do popicia się znajdzie ;).

I jeszcze pytanie zazwyczaj do której siedzicie bo ja możliwe że nawet na 12 się nie wyrobię?

• Like 4

Zwykle stołujemy się, aż wszystko zjemy czyli DOK ????

Przemyśl temat czy naprawdę chcesz zajrzeć bo jak wsiągniesz to o ogórkach i innych frykasach zapomnij. Cast tak po kieszenie trzepie, że ledwie na chleb i wodę wystarcza ????

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 4

(…)I jeszcze pytanie zazwyczaj do której siedzicie bo ja możliwe że nawet na 12 się nie wyrobię?

No tak, rozumiem, przecież masz tak daleko... ;) :D

Co najwyżej na wodę ..po ogórkach ;)

Hola, hola, nie tak od razu, to lek na after day… :angry:

Edytowane przez Alexspin

Szanowni

Przypominam tak jak i w zeszłym roku. Nasze spotkanie odbywa się w ogólno dostępnej strefie publicznej a więc ...rozumiecie ;)

To chyba w zeszłym roku mieliśmy odwiedziny bardzo miłego policjanta? ...badał sytuację :ph34r:  :)

A tak w ogóle to ilu może nas być?

• Like 2

Masz rację, ale jeszcze nie widziałem miejsca typu park, plaża, rekreacja gdzie można otwarcie "spożywać" ... ;)

Wiem co masz na myśli...faktycznie jest tablica informująca o zakazie wnoszenia alkoholu do końca września, ale chodzi o to, że w tym czasie jest to strzeżone kąpielisko. Miejscem publicznym jest przez cały rok :)

• Like 1

Pany co Wy tu deliberujecie ? Dysputa taka jakbyśmy nie wiadomo jak rozrabiali tam co roku, a okowita lała się wiadrami ... Tymczasem nie pamiętam, aby ktoś krzyknął głośniej nawet ... ;)

• Like 3

Sławek a kto by tam tajemnice komu opowiadał.z tego co widziałem to Ty nad Liwcem znalazłeś słuchaczy nisko w trawie i opowiadaĺeś szeptem że klenie są a nie biorą.wśród słuchaczy były biedronki mrówki świerszcze i jak mnie wzrok nie myli to był też turkuć i o dziwo nie podjadek a podpitek

• Like 3

Ja także jak już wspominałem będę mieć kawkę oraz herbatkę ???? Dla chętnego nawet zupkę przywiozę ???? Zdaje się, że pogoda nam dopisze (lodu na wodzie ma nie być ????) to może i coś połowimy ???? Dla szczęściarza, który złowi największą rybę przewidziany jest skromny upominek ????

• Like 2