Maciej W. Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Proszę o przybycie na czczo. Deser jest spory ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ...jakie na czczo , podkład musi być... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Taki na szybko to chyba z musztardy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 ...to do jutra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Wyruszam do was. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 i ja już się turlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Niby casting i spinning to takie dyscypliny indywidualne. Jednak homo sapiens to istota społeczna, a uśmiechnięty homo sapiens tym bardziej. Było bardzo miło pobyć w Waszym towarzystwie. Dziękuję Sławkowi za organizację, Robertowi za oprawę medialną, przybyłym z daleka za przybycie z daleka. Oby więcej takich spotkań. Specjalne słowa uznania dla Pawła i Roberta za cierpliwość. Do następnego razu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dzieki bardzoMi też było bardzo miło.A kto wygrał konkurs rzutu w fotel? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 ...para mieszana na pierwszym miejscu... będzie fotorelacja by BOB... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jeżeli ktoś będzie chciał założyć manufakturę produkującą szydełkowane serwetki, to z czystym sumieniem mogę polecić dwóch Przodowników pracy!!! 200 % normy to dla Nich mały Pikuś. Dzięki Wszystkim za spotkanie Sławku i Robercie pełen szacun z mojej strony za organizację! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Było tak pęknie, że foto relacja będzie jutro. Pa... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Potwierdzam słowa Roberta, pa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 I elegancko Panie i panowie. Bardzo dziękuję wszystkim obecnym za to, że zechcieliście poświęcić czas i przybyć na spotkanie. W takim towarzystwie mógłbym grilować częściej Co do konkursu, który notabene został wymyślony na poczekaniu to jak sami wiecie pomimo tego, iż zabawa wydawała się bardzo prosta wcale taką nie była ... Uchylę rąbka tajemnicy i uczciwie napiszę, że w zabawowym konkursie w serii punktowanej zasłużone zwycięstwo zdobył Paweł. Wyróżnienia przypadły dla najmłodszego uczestnika imprezy i pani, która odważyła się stanąć w szranki z zapalonymi castingowcami i bardzo dobrze Jej poszło A jaką cierpliwością wykazali się Paweł z Robertem to już sami niech Wam napiszą Jak zechcą Raz jeszcze dziękuję Wam za to, że byliście. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Za skromnyś, Sławciu. Chylę czoła, Ty ogarniałeś wszystko na tym Spotkaniu. Chwała Ci za to. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Było super,dziękuję za miłe spotkanie dla mnie najważniejsze że młodej się podobało a i ja pomacałem kilka fajnych fantów. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Października 2019 przez pikeft 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Piotruś, fajnie że zawitałeś. Młoda i Mały nie do przebicia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Co mozna powiedzieć...że zajebista impreza? Mało... przede wszystki za każdą kolejną edycją przychodzi mi refleksja ile zawdzięczamy takim ludziom jak Sławek i Robert - "ludziom którym się chce". Wielki szacucek za to Panowie i czapka z głowy. Jesteście prawdziwymi filarami naszej społeczności. Mam nadzieję że będzie Wam się chciało nadal !Oprócz organizatorów chciałbym serdeczne podziękowania skierować również do uczestników - impreza pomału skręca w kierunku rodzinnej i dobrze bo żadnego wstydu nie ma a na najlepszy grill w Warszawie spokojnie może przyprowadzić drugą połówkę czy pociechę. Niech zobaczą, niech się uczą jak fajnie można spędzić czas w gronie ludzi z pasją Miło było mi spotkać wszystkich krótcej i dłużej nie widzianych znajomych, miło było pozanać nowych - do zobaczenia na kolejnym spotkaniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Dziękuję wszystkim za słowa uznania. Piotrek nie zawstydzaj mnie na przyszłość proszę i BEZ WAS NIE BYŁOBY SPOTKANIA na dodatek przezajefajnego Dzięki i do zobaczenia Edytowane 20 Października 2019 przez Sławek Nikt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Sławku, podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałeś a po za wszystkim to Ty jesteś Mistrzem Ceremonii, dla którego ukłony za upartą konsekwencję prowadzącą do super finału Ja teraz zabieram się za obrabianie fotek i postaram się wrzucić je jak najszybciej do wątku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Panowie, wrzućcie jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Kurde Strasznie żałuje ze nie mogłem dotrzeć [emoji22][emoji22] tym bardziej ze pogoda dopisała i towarzystwo przednie [emoji106] Pozdrawiam tych co byli [emoji106][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 SzanowniKolejna edycja (która to już?) spotkania nad Czerniakowskim za nami. Miejsce to samo, kominy jak stały tak stoją i nikt po za morsami nie tęsknił za lodem na wodzie. Pogoda dopisała bajecznie. Cieplutko i bez wiatru co sprzyjało testom UL. Było wszystko i dla ciała i dla ducha i do płaczu ...ze śmiechu Jak zwykle Mistrzem grilla był Sławek Był również pyszny, trzykilowy serniczek ... wszystkim smakowało Chciałbyś kiełbaskę? Sorki nie dam, jest pyszna CDN... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Oczywiście najważniejsze było spotkanie i "Polaków rozmowy" Oczywiście większość zamierzała złowić rybę, tym bardziej, że ogłoszono konkurs (z nagrodą niespodzianką) na największą rybę, potem na jakakolwiek rybę ... zakończyło się Wielkim Zerem, choć niektórzy twierdzili, że mieli kontakty Ale jak tu łowić skoro nawet najmłodszym trudno było skupić się na wędkowaniu w taaaakich okolicznościach przyrody Ogłoszono nowy konkurs ... kto wceluje w fotel?! Kilka osób podjęło rzucona rękawicę. Sprzęt Sławka dla równych szans dla wszystkich CDN... Edytowane 20 Października 2019 przez BOB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ... wcelował Paweł a największe uznanie zdobyła Monika, która przy nikłym doświadczeniu castingowym, odważnie przystąpiła do zawodów ... i prawie wcelowała! Dumni zwycięzcy Gdzie drwa rąbią ... tam plecionki się plączą!!! Ja chciałem ciąć, ale Paweł i Robert poszli w zaparte i już po dwóch godzinach dopięli swego ... Paweł musiał wykonać końcowy test ciekawego zestawu. Kijek do 8g, za 90 zeta z Ali... + CC BFS Wesoła ferajna Myślę, że już dzisiaj możemy ze Sławkiem zaprosić na kolejne spotkanie...BYLIŚMY SUPER!!! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 jak zwykle było super nawet nie przeszkadzało mi to że Koledzy nie dali mi popróbować z pół szklanki nalewki,odbiłem sobie na wyrobach z grila i pysznym smalczyku.Dzięki za impreze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi