SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Kominy jak napisał Robert może i te same, ale nie mogło nas pomiędzy nimi zabraknąć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Miło jest spędzić chociaż kilka chwil w pozytywnie zakręconym towarzystwie . Byłem co prawda krótko ale zdążyłem poznać sympatycznych ludzi , pooglądać fajne casty i multiki no i oczywiście spróbować tego co napichcił ,, Naczelny Diabeł " Sławek .Piękna pogoda .Super miejsce . Dzięki Sławek za organizację imprezy .Pozdrawiam wszystkich którzy przybyli i tych co nie mogli również . Niech żałują bo było super . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dziękuje wszystkim za świetny dzień a w szczególności naszemu nieformalnemu organizatorowi - dzięki Sławek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Sławka nazwał bym formalnym organizatorem ...i to BARDZO! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Sławka nazwał bym formalnym organizatorem ...i to BARDZO! Tak bardzo formalny i zaangażowany, że... dzisiaj w innym wątku pyta się mnie o kijek, który miałem ze sobą w sobotę . Nie dał rady obejrzeć... taki zapracowany . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dziękuję organizatorom, dziękuję wszystkim uczestnikom, było zaje...fajnie. Kilka razy udało mi się zarzucić przynętę, Monika nawet złapała szczupaka, ale się spiął, za to wyholowała największą gałąź. Czekamy z utęsknieniem, na następny happening. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dziękuję za słowa uznania i przypominam, że BEZ WAS nie byłoby imprezy Co do kolejnego spotkania to ... będzie niespodzianka, ale nie pamiętam kiedy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 I ja tam byłem,naleweczkę piłem, serniczek pychotka -żarłem, ze starymi wiarusami tradycyjny uścisk niedżwiedża był.Uroku dodawały przesympatyczne panie które zaszczyciły nas swoją obecnością i chwała im za to.Organizacja imprezy jak zwykle suuuuuper, Sławek mistrz nie do podrobienia, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania.pozdrawiam byniek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Dzisiaj poszedłem na spacer i mogę stwierdzić, że ... "Na Czerniakowskim bez zmian"Morsy moczą kupry a jacyś obcy zainstalowali się na naszym zlotowisku.Jeziorko przykryte cieniutkim lodem jakby wyczekiwało i tęskniło za nami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Kolejny meldunek z nad jeziorka!Pustynia. Wszystko ofoliowane nawet dla morsów nie ma już warunków do moczenia zadów A nasz teren opanowany przez policję ...ale jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie! powrócimy!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Byłeś na legalu, tzn. ze strzelbą ? [emoji40] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nie ... z żoną, ale oddaloną o 2 metry I tutaj uwaga! prawo jest prawem!!Idziemy z małżonką, ścieżka wzdłuż jeziorka. Podchodzi do nas patrol policyjny (2 funkcjonariuszy bez masek , kroczących ramię w ramię czyli zwartym szykiem)- wiecie państwo, że nie można spacerować w terenie zielonym?- tak- prosimy więc zejść na chodnik-oczywiście...dodam, że chodnik, na który spędzali wszystkich ludzi, biegł równolegle do pustej ścieżki w odległości może 15m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ja tam będę ! I to niedługo Dzięki za fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jeśli z wędką to uważaj. Nie widziałem żadnych wędkarzy a do policjantów właśnie dołączyła ŻW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) ... to czekamy na ,,lepsze czasy", Imienniku. Ja w ramach ,,rozrzedzenia" populacji wybyłem na emigrację ,,wewnętrzną". W piątek caddik Brata nie miał lekko z zapakowanymi gabarytami. Oczywiście bazooka cała zapakowana też wybyła na jakiś czas, na razie niedookreślony. Wczoraj ćwiczenie na ogrodzie sprowadziło się do ogarniania szpulki Ray s i mono, co mnie ostatnio korciło. Ćwiczenie dało do myślenia. Huberta też ,, podpuściłem' . Oczywiście ,,dezynfekcji" nie da się pominąć. Więc małe ilości, ,,skoncentrowane" i powtarzalnie Jakieś wyniki testów w miarę realnych czasach przedstawię, oczywiście dotyczące casta ul. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez bob74 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jest szansa, że w tym roku też się odbędzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ja chętnie bym się spotkał na j. Czerniakowskim, więc jestem na tak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Panowie nie może się nie odbyć ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Też czekam na spotkanie ???? Edytowane 28 Września 2020 przez nurek28 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Nika i ja (+Ziva) też bardzo chętnie. Tylko proszę, byle nie 9-11.X bo już jedziemy na inny zlot. Edytowane 28 Września 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Wstępnie myślałem o drugiej połowie października i najprawdopodobniej w drugiej połowie października się spotkamy. Konkretny termin jak i wątek pojawi się w przeciągu kilku najbliższych dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 28 Września 2020 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Panie i panowie do spotkania w tym roku zostało "około" 3 tygodnie Szykujcie zatem sprzęt, pozytywny nastrój z uśmiechem i do zobaczenia na Jeziorkiem Czerniakowskim niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Sławku, doprecyzuj to "około" i poprośmy modów o wydzielenie nowego wątku z datą 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Sławek dawaj jak najszybciej znać.Musze dostosować swoje plany pod spotkanie???? Edytowane 2 Października 2020 przez nurek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi