Skocz do zawartości

19 października 2019 r. Zlot fanów baitcastingu i nie tylko. Zapraszamy.

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Miło jest spędzić chociaż kilka chwil w pozytywnie zakręconym towarzystwie . Byłem co prawda krótko ale zdążyłem poznać sympatycznych ludzi , pooglądać fajne casty i multiki no i oczywiście spróbować tego co  napichcił  ,, Naczelny Diabeł " Sławek .Piękna pogoda .Super miejsce . 

Dzięki Sławek za organizację imprezy .

Pozdrawiam wszystkich którzy przybyli i tych co nie mogli również . Niech żałują bo było super .

• Like 6

Dziękuję organizatorom, dziękuję wszystkim uczestnikom, było zaje...fajnie. :D  :clappinghands:

Kilka razy udało mi się zarzucić przynętę, Monika nawet złapała szczupaka, ale się spiął, za to wyholowała największą gałąź. ;)

Czekamy z utęsknieniem, na następny happening. :)

• Like 3

I ja tam byłem,naleweczkę piłem, serniczek pychotka -żarłem, ze starymi wiarusami tradycyjny uścisk niedżwiedża był.

Uroku dodawały przesympatyczne panie które zaszczyciły nas swoją obecnością i chwała im za to.

Organizacja imprezy jak zwykle suuuuuper, Sławek mistrz nie do podrobienia, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania.

pozdrawiam byniek

• Like 4

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Nie ... z żoną, ale oddaloną o 2 metry ;)

I tutaj uwaga! prawo jest prawem!!

Idziemy z małżonką, ścieżka wzdłuż jeziorka. Podchodzi do nas patrol policyjny (2 funkcjonariuszy bez masek , kroczących ramię w ramię czyli zwartym szykiem)

- wiecie państwo, że nie można spacerować w terenie zielonym?

- tak

- prosimy więc zejść na chodnik

-oczywiście

...dodam, że chodnik, na który spędzali wszystkich ludzi, biegł równolegle do pustej ścieżki w odległości może 15m  :D  :D  :D

• Like 1

... to czekamy na ,,lepsze czasy", Imienniku.  Ja w ramach ,,rozrzedzenia" populacji wybyłem na emigrację ,,wewnętrzną". W piątek caddik Brata nie miał lekko z zapakowanymi gabarytami. Oczywiście bazooka cała zapakowana też wybyła na jakiś czas, na razie niedookreślony. Wczoraj ćwiczenie na ogrodzie sprowadziło się do ogarniania szpulki Ray s i mono, co mnie ostatnio korciło. Ćwiczenie dało do myślenia. Huberta też ,, podpuściłem' . Oczywiście ,,dezynfekcji" nie da się pominąć. Więc małe ilości, ,,skoncentrowane" i powtarzalnie  ;)  Jakieś wyniki testów w miarę realnych czasach przedstawię, oczywiście dotyczące casta ul.

Edytowane przez bob74
  • Like 5

• 5 miesięcy temu...