krzysiek gżybek Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Trza będzie się pojawić. Jeszcze nie wiem w jakim składzie.Piotruś tego Dzieciaka co śmiga motorynką koniecznie zabież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Nie zapomnij tego wszystkiego i czegoś dla ducha ze sobą przywieźć Jedziesz już 2 lata to może w końcu dojedzieszCzegoś dla ducha? To przewidujesz dwudniówkę? Tym razem termin 19-20.X. nie koliduje mi z niczym, więc będziemy na pewno we troje:- Nika- Alex- Ziwa. PsZakupy uzupełniające amunicję już dokonane. Czekam teraz na arcydzieło od @mekamila, udoskonala mojego Pinnacla Vision 182cm/7-21g, jeszcze jest trochę czasu, więc na pewno zdąży. Edytowane 14 Września 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Trza będzie się pojawić. Jeszcze nie wiem w jakim składzie.Piotrek skład zapewne bardzo mocny będzie jakim to TeamUĆ ma w zwyczaju przybywac. Daj tylko szacunkowo znać ilu Was będzie ze dwa dni wcześniej ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Dam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Część Piotrze, miło będzie znowu się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mam pytanko do Organizatorów - wędkowanie będzie za friko, czy trzeba wykupić "jednodniówkę"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 W miejscu, w którym będzie zlocik łowienie prawdopodobnie jest za free. Ja za dokładnie tego nie sprawdzałem bo wykupuje też na mazowieckie. Jutro zadzwonię gdzie trzeba i dowiem się konkretnie jak to wygląda na jeziorku Czerniakowskim w miejscu zlotu o ile wcześniej nikt tego nie wyjaśni. Nie martwiłbym się jednak na Twoim miejscu na zapas bo czasu na łowienie będzie niewiele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) (...) Nie martwiłbym się jednak na Twoim miejscu na zapas bo czasu na łowienie będzie niewiele Ale zawsze warto kijka zamoczyć, choćby na godzinkę dla wytrzeźwienia, a może coś się uczepi... Edytowane 15 Września 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 W celu wytrzeźwienia zamoczyć możesz się sam nawet w całości I warto dopisać, że wtedy masz szansę, iż może nie coś się uczepi, ale ktoś się przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Mam pytanko do Organizatorów - wędkowanie będzie za friko, czy trzeba wykupić "jednodniówkę"?Na czerniakowskim łowi się na podstawie karty wędkarskiej zgodnie z regulaminem wędkarskim bez dodatkowych opłat. Zakaz zabierania drapieżników. Łowić można w południowej części do mostu (zlot jest w tej części jeziorka). północna część od mostu to rezerwat z zakazem wędkowania Edytowane 15 Września 2019 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) W celu wytrzeźwienia zamoczyć możesz się sam nawet w całości I warto dopisać, że wtedy masz szansę, iż może nie coś się uczepi, ale ktoś się przyłączy Nie jestem morsem, brrrrrr... Edytowane 15 Września 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Wiem że termin zaklepany ale może zrobić ostatni wekend października czyli 27.Druga połowa na zakupy a my..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) No ja przed chwilą zrobiłem zakupy na aliku żeby mieć się z czym pokazać tylko kurka nie wiem czy dojdą na czas I ja zamówiłem wczoraj ... potestujemy jak dojdzie Edytowane 17 Września 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Sławku, a nie myśleliście żeby zrobić "dwudniówkę"? Sobota integracyjna, niedziela wędkarska? Byłoby tam gdzie rozbić namioty? Dla "beznamiotowców" mógłbym zabrać 7-kę, która pomieści 10 zwłok... Edytowane 18 Września 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nad jeziorkiem Czerniakowskim namiotu za bardzo nie rozbijesz Kiedyś na temat takiej imprezy troszkę rozmawialiśmy. Logistycznie to jak najbardziej realne. Natomiast jak zawsze termin taki aby pasował wszystkim nie jest łatwy do ustalenia ... Jeśli nasze skromne spotkania przestaną się mieścić nad jeziorkiem to masz moje słowo, że zorganizujemy spotkanie w plenerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Sławku, a nie myśleliście żeby zrobić "dwudniówkę"? Sobota integracyjna, niedziela wędkarska? Byłoby tam gdzie rozbić namioty? Dla "beznamiotowców" mógłbym zabrać 7-kę, która pomieści 10 zwłok... Nie wchodzi w rachubę. Trzeba by załatwiać formalne zgody w stosownych urzędach a i tak zapewne takich byśmy nie dostali. To ogólnie dostępny teren rekreacyjny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 No to ja muszę pozostać w abstynencji. Biednemu zawsze wiatr w oczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 My z reguĺy nie pijemy to nic nie tracisz.ale możesz pić ile wlezie.na Kolskiej Cie przenocujà a i transport załatwià 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dzięki nie skorzystam, jestem zbyt skąpy, żeby jeszcze dodatkowo dotować "służby oczyszczania miasta"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Wybierając się na Kolską warto pamiętać o mydełku Szary Jeleń. W ofercie, oprócz noclegu w zacnym towarzystwie, mają kriogeniczny prysznic. Niestety jeszcze nie dojrzeli do porannego szwedzkiego stołu. Ale higiena i wypoczynek na dobrym poziomie. Następnego ranka wyspany i odświeżony obywatel pojawia się na grillu w równie miłym towarzystwie. Po kacu ani śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 ... Ale higiena i wypoczynek na dobrym poziomie. Następnego ranka wyspany i odświeżony obywatel pojawia się na grillu w równie miłym towarzystwie. Po kacu ani śladu.Na mieście mówią, że jest zupełnie inaczej ???? Natomiast jeśli ktoś zechce przenocować to znam niedaleko stolicy hotel w sensownych pieniążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Sławek jak są chętni na spanie to może przenieś impreze tu gdzie w maju byliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nie. W tym roku na pewno kontynuujemy tradycję z lat poprzednich i spotykamy się nad jeziorkiem Czerniakowskim. Jak już wcześniej pisałem jeśli będzie za mało miejsca albo jeśli okaże się, że będzie taka potrzeba to obiecuję, że w maju przyszłego roku zorganizujemy 2 lub nawet 3 dniowy zlot nad Liwcem bądź inną równie malowniczą rzeczką ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Kol. Maciek wspomniał o kacu.Śniadanie na kacu jest jak przeszczep,- albo się przyjmie albo nie.Tak mi się przypomniało.Pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi