Novis Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Fajnie by było, jak by to była sobota. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Piotruś ja i w nierdziellę bym się z tobą napił. Zdrówka życzę, i do miłwgo.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Z tego względu że Byniu nie może 19 spotykamy się w niedziele 20.prosto po mszy nad jeziorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Byniek rób jakieś roszady bo na razie większość osób jest za sobotą ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Kolega Byniu na roszadach się nie zna,co innego na wiosennychrozsadach pora ,selera i roszponki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Znaczy się wprawę ma i da radę bo to tak samo jak z rozsadami. Miejscami trza zamienić i po zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Mi by pasowała sobota 19. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Sławek róbcie w sobotę a ja zrobię wszystko żeby " móc",wszak mogęty jeszcze jestem.serdecznie pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Panie i panowie. Zgodnie z większością głosów spotkanie odbędzie się 19 października w sobotę. Zaczynamy od 11.Niezdecydowanych zapraszam Edytowane 6 Października 2019 przez Sławek Nikt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Super.Poznam kilka nowych osób których głos znam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Doleciała połowa skromnych upominków, które są nagrodami w konkursie. Szczegóły na spotkaniu w drugiej jego części czyli jak już trochę ochłoniemy , ale część zabawy, a właściwe 2 rzeczy ustalimy wspólnie Jak widać na foto upominkami będziemy premiować 3 uczestników jak przystało na sławetny ogólnopolski konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Do zobaczenia, Krzyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Doleciała połowa skromnych upominków, które są nagrodami w konkursie. Szczegóły na spotkaniu w drugiej jego części czyli jak już trochę ochłoniemy , ale część zabawy, a właściwe 2 rzeczy ustalimy wspólnie Jak widać na foto upominkami będziemy premiować 3 uczestników jak przystało na sławetny ogólnopolski konkurs widmo.jpgGites, Sławcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Super! Już przebieram nogami z niecierpliwości - reisefieber… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Panowie, został już tylko tydzień. Czy nie czas, aby ustalić ostateczny termin zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Alex spójrz na tytuł wątku i mój wpis 5 postów wyżej. Już wszystko zaplanowane i z grubsza ustalone. Jedyne czego nie znam to konkretna ilość uczestników, ale z tym raczej damy radę bez problemu. W najgorszym wypadku ktoś poczeka chwilę dłużej na ciepłe jedzonko delektujac się w międzyczasie jakimś napitkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Sorry, co ślepemu po oczach Na dodatek przecież nawet kliknąłem "lubię" Załamka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Sławek, jako że już został tylko tydzień to wzmagamy kontakty na priv lub tel. Teraz jadę z Krakowa, jutro jestem do dyspozycji, Edytowane 11 Października 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Generalnie temat ogarnięty. Pamiętaj o jakimś stoliku coby więcej miejsca było i ewentualnie jak masz to sztućce plastikowe przydadzą się bo w biedrze już tym nie handlują Edytowane 11 Października 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (...) sztućce plastikowe przydadzą się bo w biedrze już tym nie handlują Wrócimy do sztućców aluminiowych na łańcuchu i misek przykręcanych do stołów... Sorry za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ... odwiedziłem stare kąty, wygrzałem się w saunie nad Neckiem, zajrzałem do loszku, coś spakowałem, tłuste nabyłem...Na spotkanie 3xB, bimber, boczek, bułka... zapewne z piekarni gruzińskiej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Robercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Elo, czy coś poza tradycyjną wkładką na grilla mam przynieść na sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Pogodę, Frikuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ole O sztućce i kawałek stołu zadbał już Robert, ponieważ idea misek na łańcuchach upadła z powodu braku ślusarza coby stół do spawania obstalować, a także spawarki coby dziury po śrubach w zastawie rodzinnej zaspawać Także zdaje się, że na chwilę obecną mamy prawie wszystko bo pogodę ma p. Gżybek załatwiać ze swoimi kolegami jakimiś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi