Waldi Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Chłopaki,Czy któryś z Was budował wędkę na tytułowym blanku ?Interesuje mnie jak wygląda ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Mam kij chyba na nieco dłuższym modelu, 7'6 musiałbym sprawdzić konstrukcja lekka jak na swoje parametry nawet bardzo lekka, sztywna, w zasadzie ugina się tylko segment szczytowy - reszta to już dopiero pod konkretna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Mam TR844-3-MHX. Fajna szpada na sandacze.Rozglądam się powoli za czymś z większym CW, ale podobnej charakterystyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi